PsEuDoNiMeT TuAjA

olololol

Primus registratum
PsEuDoNiMeT TuAjA

Secili nga ne e ka nga nje pseudonim
ose i ka vene dikujt nje Pseudonim.
Na tregoni si kane ngelur ose pse jua kane vene.

Si "KOMUNIST" qe jam po jap shembullin personal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

deri 9 vjec jam rritur ke gjyshja ne fshat dhe nuk linja dy gure bashke kur i thone , shume mistrec skisha nje pale pantallona te sakta te gjitha te grisura dhe dikush atje me vuri pseudonimin BREKGRISMI.

Ndersa kur punoja ne nje Lokal na erdh nje kamarier nga Korca qe sja mesuam emrin kurre po meqenese ishte korcar vendosem ta therrisnim DHORI.
Do ti qe na ngeli ne goje ky pseudonimi sa mbas dy javesh te gjithe i therritnim njeri-tjetrit
DHORI /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ndersa tani e kam pseudonimin KACURRELS .............. pse e kam keshtu hahhahahhaahhahaha .................................. se jam QEROS ndaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Zjarr cuna&goca ika BABA. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

alb_girl82

Primus registratum
Re: PsEuDoNiMeT TuAjA

MUSHKONJE me therret ime me!

se jam cik e vogel ne trup dhe e kam zakon te luaj me duar kur jam ne qejf dhe gjuj cik fort /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Veshllapush, zvarranik ... kaq m'vikan nërmen. Mo mrapa u rrita e s'ja mate mo njeriut /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Veshllapush ngaqë kte t'majtin e kom içik, po içik fare ama, të dalë jashtë (formon një kënd relativisht të madh me kokën) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Kurse zvarranik ma njitën se ngaqë lujsha me shpirt nuk dojsha me dit se u rrëzojsha apo ku futesha me arrit ate që dojsha. /pf/images/graemlins/shrug.gif

true confidental

Forumium maestatis

Sme kujtohet te kem pas ndonji pseudonim te mirefillte per ndonje veti te karakterit ..sic duket do kem qene femij i mbare dhe mese normal... /pf/images/graemlins/angel.gif
Lol, tani kam mjaft emra perkedheles, quhen pseudonime kto ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif apo nick ne msn qe i ndroj per qejfin tim sa here dhe sa shpesh te me teket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me ato buz ti s'ke pas pseudonime? Içik si e çuditshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Secili nga ne e ka nga nje pseudonim
ose i ka vene dikujt nje Pseudonim.
Na tregoni si kane ngelur ose pse jua kane vene.

Ndersa kur punoja ne nje Lokal na erdh nje kamarier nga Korca qe sja mesuam emrin kurre po meqenese ishte korcar vendosem ta therrisnim DHORI.
Do ti qe na ngeli ne goje ky pseudonimi sa mbas dy javesh te gjithe i therritnim njeri-tjetrit
DHORI /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Hahaha, kurse ne kemi pat nje shok ketu ne pune qe ishte nga Korca dhe e therrisnim po Dhori, dhe ai na pergjigjej Dhori, kjo pune qe kur doli ajo reklama tek Top Albania Dhoriiiiiiiiiiiiiiii. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse ne zyre i therrisnim njeri-tjetrit Belul, po eshte histori shume e gjate per ta tregu e po pertoj tani. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Surrat pastice /pf/images/graemlins/laugh.gif Me thoshte mami kur isha e vogel, se demek e kisha fytyren rumbullake si tavat e pastices, po ne fakt e thoshte nga inati se i ngjaja tepke gjyshes (vjehrres) /pf/images/graemlins/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahhaha e bukur kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mua me therriste mami shkopi i halese se kur isha e vogel isha sh e gjate ne krahasim me moshataret e tjere /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Me erdhi me qesh se mu kujtua si therrisnim nje shokun tone kur ishte femije dhe i ka ngel der tani "Gzim Kulufi /pf/images/graemlins/laugh.gif "

Heheheheheh kam njofur edhe une me Tranofilen nje pseudo Xim Kulufi /pf/images/graemlins/laugh.gif Paska qene me vertete "landmark" ne tiron ximi shkrete /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

kur isha e vogel fare me thonin "kokbardha" se nuk kisha floke fare /pf/images/graemlins/laugh.gif kur u rrita dhe me dolen floket me thoshin Rud Gulit se kisha shume floke/kaçurrela. /pf/images/graemlins/shrug.gif

olololol

Primus registratum

Ndersa komplet shoqnine e kam me pseudonime
Marienti- i themi "LESHI"
se i ka ngel se ka pas qef leshin e sheqerit i mani men ato me ate shkopin.
RIKU-i themi "XHIKU"
Bruno-I themi Beckham se i ngjan dhe i bente floket si ti bente futbollisti.
Genti- i themi "Fasulja" se vdes per groshe.
Genti vllai i themi Rambo se ngjan tek nofulla
Erioni i themi "Sakati" se ngeli tu u vra o bo lomsh
Erioni - "Noflla" se aq shume zihet sa i lu noflla si timon

hells_kitchen

Forumium praecox

Ndersa mua gjithmone me thonin:

ARAP,HARAP,ARAP-Saçi

ngaqe jam tip ezmer /pf/images/graemlins/wink.gif

olololol

Primus registratum

hahhahahahhahahahahahaa

Ik se e hongreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Ai e ka me hilê! Mua me duket bjond ai s'ka fare hije prej Harapi!

Nejse po kur erdhi koha qe te vendosnim ato nicknames kur provoje HARAP dilte nje mesazh i tille:

Mos e provo Biri Im.

E kishin privatizuar eksluzivisht virtualisht. /pf/images/graemlins/lol.gif

HUMER

Primus registratum

un kam tre pseudonime
1-ma ka ngjit plaku se kur kom qen i vogel kom qen shume i shkurter i dobet edhe ai me theriste PIPO gje qe eben akoma dhe sot kur un jam 193cm dhe peshoj 80kg pasanej ma morri pipo inzaki ....lol....
2-ne lagje me therisnin lepirese se nuk rrinja nje sekond pa lepirese pastaj kjo u shnderrua ne emrin e lepireses (cupa-cups)po perr shkurt me therasin cupi
3-ne shoqerin jashte lagjes (dmth shoqeria nga gjimnazi ne fakultet etj)me therasin BACI

edhe sot e kesoj dite te tere ma dine emrin e vertet po asnjerin nuk me theret ne emer

Kondrapedali

Kondrapedali

Ku shko ti ëre? 190 cm 80 kg? Fillo haj ka pak se do t'gjej belaja nai dite /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

KoDoShi

Primus registratum

M'baj mend kur kam qen i vogel m'thrritnin barkaluc! /pf/images/graemlins/laugh.gif

At'here isha qeros dhe nja 35 kile!! /pf/images/graemlins/laugh.gif