PSE?????

PSE?????

PSE JU SHKIJET E ALBFORUMIT I KENI KAQ INAT ARABET,TURQIT ??? A MOS VALLE JENI KOPILA TURQISH E ARABESH DHE U KA NGELE HATRI TEK KETA POPUJ??.

KA SHUME KOHE QE NUK KAM SHKRUAJTUR NE KETE FORUM SEPSE KAM QENE I ZENE ME LUFTEN NE IRAK .

ISHA KATER MUAJ ATJE NE IRAK DHE TE THEM TE DREJTEN U KENAQA DUKE PRERE KOKA SHKIJESH AMERIKAN DHE SHKIJESH TE KOALICIONIT ISHTE KENAQSI E MADHE ,KURSE JU HANI MUT KETU SE JO KSHU E JO ASHTU,HAJ BRE BURRA SHKONI NDIHMONI NJI CIK AMERIKES SE I KANE SHKERDHYER IRAKENT AMERIKANET DERI TEK QAFA

antares

Primus registratum
Re: PSE?????

Bjeri Amar te lumte dora.
Pushka Top tu befte!
Po ama po te takosh ndonje figure te ndritur ketu ben mire te mos ja presesh koken shpejt, po te perdoresh ndonje thike te pamprehur mire!
Jankite si shpikesit e shoqerise se konsumit kane sajuar thika - (thika ju thencin) prej.....kaucuku, qe perdoren dhe hidhen (ja dhe shperdorimet monstruoze ne cdo gje), ti mund tu japesh kuptim qenjes ne kete bote te ketyre thikave duke percjelle ne ate bote (te pertejmen - xhenem) sa me shume minj amerikane!
Pune te mbare!

Allahu Akbar!

teab

Primus registratum

Jam qe jam po i fus dhe une nje dore gallate :goofy: :lol: :goofy: :lol: :rolleyes: :rolleyes:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga amar:
[qb] PSE JU SHKIJET E ALBFORUMIT I KENI KAQ INAT ARABET,TURQIT ??? A MOS VALLE JENI KOPILA TURQISH E ARABESH DHE U KA NGELE HATRI TEK KETA POPUJ??.

KA SHUME KOHE QE NUK KAM SHKRUAJTUR NE KETE FORUM SEPSE KAM QENE I ZENE ME LUFTEN NE IRAK .

ISHA KATER MUAJ ATJE NE IRAK DHE TE THEM TE DREJTEN U KENAQA DUKE PRERE KOKA SHKIJESH AMERIKAN DHE SHKIJESH TE KOALICIONIT ISHTE KENAQSI E MADHE ,KURSE JU HANI MUT KETU SE JO KSHU E JO ASHTU,HAJ BRE BURRA SHKONI NDIHMONI NJI CIK AMERIKES SE I KANE SHKERDHYER IRAKENT AMERIKANET DERI TEK QAFA [/qb]
Shyqyr qe na je kthy shendosh e mire /pf/images/graemlins/wink.gif ,ti ishe ai miu qe u gjend ne vrime se bashku me disa minj te tjere /pf/images/graemlins/laugh.gif ,por kur Amerikanet te kapet,ti bertite:jam shqiptar e keta me kane marre peng per me luftue por une jam ne anen tuaj,rrofte Bushi :tipsy: .
Gjithsesi,tani qe lufta guerrile ne Irak eshte ne kulm,ti kthehesh knej,pra je nji dezertor,po te zune/ta vune /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[

]Shyqyr qe na je kthy shendosh e mire /pf/images/graemlins/wink.gif ,ti ishe ai miu qe u gjend ne vrime se bashku me disa minj te tjere /pf/images/graemlins/laugh.gif ,por kur Amerikanet te kapet,ti bertite:jam shqiptar e keta me kane marre peng per me luftue por une jam ne anen tuaj,rrofte Bushi :tipsy: .
Gjithsesi,tani qe lufta guerrile ne Irak eshte ne kulm,ti kthehesh knej,pra je nji dezertor,po te zune/ta vune /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/QB]
PO ME KAPEN AMERIKANET PER PENISI,DHE KURT E PANE SE SA TE MADH E KISHA NGA LAKMIA ME LESHUAN.

PO SIKUR TE ME KISHIN KAPUR NUK DO KTHEESHA KETU POR DO PERFUNDOJA NE GUANTANAMO,POR FATI DESHI QE UNE TE UA PRES KOKAT NJA 7-8 AMERIAKNEVE DHE KESHTU QE U KTHEVA SHENDOSH E MIRE DHE I KENAQUR

antares

Primus registratum

Mirsevjen amar! ti u vjen hakut ketu ca Deisteve dhe Elviserve me zarat e tyre (Yryshet me shoke)!
Perpara u duhet prere ajo gjuhe qe ma kane si te gjarprit, po ti e di kete pune me mire se une!
Pushka top tu befte!

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga antares:
[qb] Mirsevjen amar! ti u vjen hakut ketu ca Deisteve dhe Elviserve me zarat e tyre (Yryshet me shoke)!
Perpara u duhet prere ajo gjuhe qe ma kane si te gjarprit, po ti e di kete pune me mire se une!
Pushka top tu befte! [/qb]
He mer plak,mos u ul kaq poshte,se nuk je i tille. :goofy:

antares

Primus registratum

Ty do te ta presim gjuhen te fundit meqe te kemi mik....

Do me besh kakerdhi do me besh...... :goofy: :goofy: :goofy: :lol: :lol: :lol:

deist

Primus registratum

[qb] Mirsevjen amar! ti u vjen hakut ketu ca Deisteve dhe Elviserve me zarat e tyre (Yryshet me shoke)!
Pushka top tu befte! [/qb]
O Antares po injorant qe je. u pervelofsh ne ferr. Mos meno qe ai allahu jut munet me te shpetu prej ferrit. Po ai nuk eshte mas pari Zot hiq. Pushka Revole tu bofte. Tung Nga Kryqtari Deist.

deist

Primus registratum

Fillimisht postuar nga amar:
[qb] PSE JU SHKIJET E ALBFORUMIT I KENI KAQ INAT ARABET,TURQIT ??? A MOS VALLE JENI KOPILA TURQISH E ARABESH DHE U KA NGELE HATRI TEK KETA POPUJ??.

ISHA KATER MUAJ ATJE NE IRAK DHE TE THEM TE DREJTEN U KENAQA DUKE PRERE KOKA SHKIJESH AMERIKAN DHE SHKIJESH TE KOALICIONIT ISHTE KENAQSI E MADHE ,KURSE JU HANI MUT KETU SE JO KSHU E JO ASHTU,HAJ BRE BURRA SHKONI NDIHMONI NJI CIK AMERIKES SE I KANE SHKERDHYER IRAKENT AMERIKANET DERI TEK QAFA [/qb]
Ishe ne Irak he. mos je kon ne Abu Ghraib e jav ki marre pak n'goje shokeve tu terroriste. Qysh e ki kalu a e ki kalu mire. valla viq nuk um marrin Amerikanet se sot kisha shku ne Irak dhe ju kisha tregu se si te sillen me terroristet islamike.

antares

Primus registratum

Mos u cudit deist kur ne ferr te takohemi ndonje dite te dy ne (se edhe une kristian jam) une per mekatet e mia po edhe ti mos kujto se do argetohesh ne parakse apo purgator.....
Ne ferr me mua do ndash te njejten grope squfuri!
Ti i ben sherbime shume te keqia asaj feje qe pretendon se perfaqeson.......

ilirjan

Primus registratum

Ti AMAR nuk je as shqiptar, as Kosovar, as Arab

Ti je Turk Kosove (minoritet i kercenuar dhe pa te drejta)

Ato malesoret e DUKAGJINIT te Kosoves do ti rrujne musteqet prej jevgu dhe lekuren tate me ngjyre do ta bajne opinga.

blendiys

Primus registratum

Ti amar ke qene ne Irak aq sa mund te jem dhe une Laura Bush!
Keep dreaming lale ,degjoi me vemendje ninullat e Antares.

deist

Primus registratum

[qb] Mos u cudit deist kur ne ferr te takohemi ndonje dite te dy ne (se edhe une kristian jam) une per mekatet e mia po edhe ti mos kujto se do argetohesh ne parakse apo purgator.....
Ne ferr me mua do ndash te njejten grope squfuri!
Ti i ben sherbime shume te keqia asaj feje qe pretendon se perfaqeson....... [/qb]
Antares pashe jezusin edhe ti i krishtere je a. Po pse more nuk tregojshe ma heret po qitash krejt kah fundi. Po le be mos bo hajgare se nuk je ti hiq i Krishtere po veq je ka rren. Po a munesh mu kone ti i krishtere kur i shan dhe fole gjithqka per ta.
Jo - si mos te shkoj ne Parajse une kurgjo si thom vetes bile. Ne parajse bile te Ati Biri dhe Shpirti i Shenjte. Qysh po menoni ju muslimanet me shku ne parajse e une jo a. qe leshin qashtu eshte. Ju me shku ne parajse e une jo a. paj si mos te lojne me hi ja nini zanin ketu ne toke. larg ka me mu ni zani e kam mi qu peshe.

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LIR111:
[qb] Ti AMAR nuk je as shqiptar, as Kosovar, as Arab

Ti je Turk Kosove (minoritet i kercenuar dhe pa te drejta)

Ato malesoret e DUKAGJINIT te Kosoves do ti rrujne musteqet prej jevgu dhe lekuren tate me ngjyre do ta bajne opinga. [/qb]
Nje korrigjim-eshte minoritet turk-Maqedonije(per te qene i sakte) /pf/images/graemlins/wink.gif

amar

Primus registratum

ISHA EDHE NE ABU GRAIB HODHA NJA DY TRE GRANATA DHE SAKATOVA NJA 20 USHTARE AMERIKAN ,SA QESHARAKE QE ISHTE ,GJATE GRANATIMIT AMERIKANET ISHIN DUKE BERE SEX NE GRUP VETEM TI SHIFSHI SE SI PO UA LEPININ PENISAT TERORISTAVE ISLAMIK POR PER FAT TE KEQ ATA FOTO NUK I NXJERNIN NE TELEVIZOR SE PASTAJ USHTRIA ANERIKANE SHPALLEJ 100% PEDERASTA .

PO DE JAM TURK MAQEDONIJE ,KOSOVE ARABIJE I KREJTEVE JAM ,A JU VJEN JUVE INAT A??

HAHAHAHA TASH U KENAQA KREJT

BLENDI NESE JE TI LAURA BUSH ,ME GJITHE QEJF TA KISHA PALLUAR DISA HERE /pf/images/graemlins/laugh.gif

LIR A I KE QEJF MUSTAQET E MIJA A? /pf/images/graemlins/smile.gif NEJSE PO TI JAP NJEHERE TE MI LEPISH :eek:

Xeni85

Primus registratum

Hallall ta befte zoti Amar dhe ishalla te bie prape rruga nga iraku te sakatosh dhe me amerikane.Po tani meqe qenke kthyer a ka mundesi te hedhesh dhe nja ca granata ne Malesi te madhe se mos po e ze Deistin tuj zbrit me teleferik dhe biem rehat.

Kondrapedali

Kondrapedali

Un do thoja që të bënin një duel të dy se mbase biem rehat nga të dy bo.let /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kështu edhe kur bëjmë gjë jemi të sigurt që nuk ka pasoja. Kjo quhet "damage control". /pf/images/graemlins/laugh.gif