Pse te qenit gomar/e sqenka virtyt......

Petroninsja

Primus registratum
Pse te qenit gomar/e sqenka virtyt......

Sic e dime gomari eshte kafsha me e dobishme qe kemi, me qetesine e tij ben cdo lloj pune dhe ste hedh shkelma si ndonje mushke xanxare. Sdo ishte dicka e kendshme ti thonit dikujt, "Te dua gomar".... mos qeshni fare... nga kane dal keto ofeza ku dashur pa dashur vihet ne medyshje dobia e gomarit si kafshe dhe virtyti qe mban ne vetvete.......
Si mendoni... hajde hudheni nje mendim,,,,, /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Pse te qenit gomar/e sqenka virtyt......

Fillimisht postuar nga *Vogelushja*:
[qb] Sic e dime gomari eshte kafsha me e dobishme qe kemi, me qetesine e tij ben cdo lloj pune dhe ste hedh shkelma si ndonje mushke xanxare. Sdo ishte dicka e kendshme ti thonit dikujt, "Te dua gomar".... mos qeshni fare... nga kane dal keto ofeza ku dashur pa dashur vihet ne medyshje dobia e gomarit si kafshe dhe virtyti qe mban ne vetvete.......
Si mendoni... hajde hudheni nje mendim,,,,, /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i doli Emri dhe mistrecit :lol:

Darien

Primus registratum

s'po më mbushej mendja të hapja temë të re për këtë artikullin, prandaj zgjodha një temë ku ta shtoj pa arsye fare

MANILA (Reuters) 11 Dhjetor 2003

Një grua filipinase i preu penisin burrit ndërsa flinte, pasi zbuloi mesazhe nga një grua tjetër tek celulari i tij.

Një radiostacion lokal raportoi që ajo e çoi të shoqin në spital në Manila kur filloi t'i rridhte shumë gjak atij, por harroi të sillte copën e prerë.

Doktorët mundën t'ia bashkonin pasi ajo vajti në shtëpi dhe u kthye me copën e harruar. Burri, i cili punon si saldator, i tha radiostacionit që e ka falur gruan.

Dëgjuesit që morën në telefon për të reaguar ndaj lajmit ofruan këshilla të ndryshme për burrat që shëtisin lule më lule, si për shembull, mos fli kurrë në shpinë dhe mbaje gjithmonë celularin poshtë jastëkut.

Darien

Primus registratum

më fal shumë, *Vogelushja* /pf/images/graemlins/smile.gif

s'ishte krejt pa arsye në fakt; m'u duk se ky tipi e meritonte epitetin gomar

meqë gomari nuk hedh vickla si kali dhe mushka e kemi quajtur budalla; e pranon barrën në shpinë pa u ankuar

pasi i thamë një herë budalla, e përdorim edhe për të përshkruar tipa që kanë tjetër lloj budallallëku

me të drejtë, pa të drejtë, i ka dalë nami gomarit për budalla... më mirë syri se nami thotë populli
/pf/images/graemlins/smile.gif

Cleopatra

Forumium praecox

Mire qe ka gomer/e ne kete bote,por ska gje me hall kur per te fshehur problemet e veta(mendore)Mundohen e bejne te pamunduren te te bejne ty te ndihesh e tille.
Si themi ne andej nga shkodra.Budalles leshoji rrugen. /pf/images/graemlins/wink.gif