pse s'takoheni dhe ne Detroit, Michigan?

eM

Paper Moon
Re: pse s'takoheni dhe ne Detroit, Michigan?

iiiiiiiiii jo re shume ftohte andej!

Lereni ne vere!

eM

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Une jom ne Michigan tani hec radha juj folni qeshni ene venosni /pf/images/graemlins/tongue.gif
Muuuaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh njonen ktu ne Mich

Albanian_Hottie

Primus registratum

Hmmmmm.. Si e kaluat Viti Riun nje here??
Cama, si sje bere e gjall fare mi??? /pf/images/graemlins/frown.gif Mbaj mend se veren e kaluar e kishim lene me u mbledh te shpia jote. Se di cu be?? Boh.
Xhada, eshte zhdukur fare. Nqs. e ke # tel. na bej i tel goce. Jo per gjo, po ti ate nr. tat mi ndrro si Bf. ( /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )
dhe un skam nga ta di.
Ty kusaro, ta rregulloj ne pun (if I'll c u again)se jo per gjo po mi ke hyp nervat mir ksaj rradhe. Zhuls. :smash:

Si per myllje
shpresoj qe ta keni kaluar bukur Viti Riun, dhe te mblidhemi i her kshu si na e ka hija. /pf/images/graemlins/wink.gif

camarrokja serioze

Primus registratum

Albanian Hottie, ne u mblodhem mi, po cudi qe ju s'erdhet. Une te njejten numer Telefoni kam s'e kam nderruar. Po ashtu me jep e-mailin dhe ta jap une prape. viti i ri na doli nga hundet. M'u desh te punoja. But it's all good.
Shifemi ne Mich /pf/images/graemlins/wink.gif

Xhada

Primus registratum

Albanian_Hottie po ku je mi zemra ime , vdeksha un per ty /pf/images/graemlins/tongue.gif per cdo mesazh qe te kesh leja kusarit he knows where to reach me
edhe hudhuni ju michigonsat se lat nom tu punu ku do i coni ato pare mer jahu. anyway te na ngrohet pak koha se kan ngri liqenet tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albanian_Hottie

Primus registratum

Cama, zemra, # tat te celit se kam una se po ta kisha te kisha ber ndonje cerr cerre. /pf/images/graemlins/laugh.gif Nese, po ashu ma jep ne PM se rregulloena ne.
Xhada, a cje nje tii.... /pf/images/graemlins/tongue.gif Po cme ngatrron me kusarin amon. Pakse te ngatrrum jena. /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo do me na bo lomsh fare. /pf/images/graemlins/tongue.gif Ma co ate nr. tat ti ne ..hajt, mos e zgjat shume. :cool:

Ika i her,
bofshi qef

kusari

Primus registratum

si ta hottie?? dite e bukur?????
ktu ka ra plevitii
brrrrrrr

karamel

Primus registratum

JU KENI SHANC QE JETONI JO LARG DETROIT!
DOJA DHE UN TA KISHA AFER SLIMIN TIM...

CaSaBlAnCa

Primus registratum

He c'behet ketej?
Keni organizu noi gjo apo ne punime e siper jeni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

kusari

Primus registratum

tani qe na erdhe dhe ti lovely do e orgnizojme se sben ! ja ta hedh une nje ide
meqenese te djelen e pashkeve te gjithe jemi pushim ec e takohemi e shkojme ne ndonje vend si pune frankenmuth ose port huron
si thoni milet behet a sbehet?
ps prandojme ide te tjera /pf/images/graemlins/smile.gif

CaSaBlAnCa

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kusari:
[qb] tani qe na erdhe dhe ti lovely do e orgnizojme se sben ! ja ta hedh une nje ide
meqenese te djelen e pashkeve te gjithe jemi pushim ec e takohemi e shkojme ne ndonje vend si pune frankenmuth ose port huron
si thoni milet behet a sbehet?
ps prandojme ide te tjera /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
----------------------------------

Ya ya te njejtin mendim kishe dhe per vit te ri, por aha su be gje. Ik se ste besoj me /pf/images/graemlins/tongue.gif

CaSaBlAnCa

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EMINEM_D12:
[qb] HEY GUYS ITS NOT DETROIT, ITS AMITYVILLE! [/qb]
---------------------------------------

I bin per shkurt kta rrusho meqe Detroit njifet. Pastaj Frankenmuth is located in southeastern Saginaw County.

Xhada

Primus registratum

ncnccnc o pisaaaaaa po duroni mer te ngrohet pak koha , megjithse po nuk u caktua ndonje date tema besoj ska per te mbaruar ndonjehere :rolleyes:
oh well... shkruni ndonje mendim ose date se nuk treteni ciaoooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

TwEeTy

Primus registratum

hehehe
Si thoni me 1 Maj , per festen e puntori ose me 1 Qershor per festen e Femijeve po deshet dhe nga fundi i ketij muaji per ditelindjen time.

ehuhaaaaaaaaa kshu si ka filluar do u takokemi heret /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s.zhade me lajmero po kishte ndonje lajm te ri ketej, ene ke te fala nga "dashuria jote" /pf/images/graemlins/wink.gif

kusari

Primus registratum

faleminderit per vleresimin e larte qe keni per mua /pf/images/graemlins/smile.gif
nejse me qe e paskeni mare seriozisht, le te takohemi te djelen date 4 maj
vendi ? e vendosim ketu jepni idera simbas qejfit une them ne starbucks ne hall rd dhe hayes folni e qeshni dhe takohemi

Xhada

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kusari:
[qb] faleminderit per vleresimin e larte qe keni per mua /pf/images/graemlins/smile.gif
nejse me qe e paskeni mare seriozisht, le te takohemi te djelen date 4 maj
vendi ? e vendosim ketu jepni idera simbas qejfit une them ne starbucks ne hall rd dhe hayes folni e qeshni dhe takohemi [/qb]
kusaro yllo :kiss:
nje gje nuk kuptoj une pse duhet me ardh all the way down there, sikur ska starbucks ktej, he se shaka bej. ju te tjeret behuni te gjalle se ka dal dielli ktej /pf/images/graemlins/laugh.gif