pse s'takoheni dhe ne Detroit, Michigan?

kusari

Primus registratum
Re: pse s'takoheni dhe ne Detroit, Michigan?

u takuam the? ne tani po bejme planet per heren tjeter

TwEeTy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb] I guess they did.
Hm, I had no idea. I think I wasnt invited. :smash: [/qb]
----------------------

Hottie te gjithe ishin te ftuar lal, por ju e moret si me shaka. Kuso e beri te veten la adresen ku ta kontaktoni dhe ne, te interesuarit, u bashkuam dhe kaluam nje te djele te kendeshme. /pf/images/graemlins/smile.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

/pf/images/graemlins/smile.gif hahahahahahahahahahahahaha
po si sna that mer jahu do ju kisha sjelle nji pale zara ti kishit fut noi dore bixhoz anej.......,egjithate kur te dilni me verte se ktu dalin te gjithe nje pjese me bythe nje pjese me parc e nji pjese mrapc me thuni ne mu se do ju jap nji dore tja kaloni mire......hahahahahahaha mu me than qe sdoli njeri sa rreka kjo xhada?????????????? turp

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

se desh harrova dhe dicka te pakten mos e beni publike qe nese eshte bere takim ne michigan ku ka me shume shqipo se kudo ne amerike e ne forum ka po prap nje tufe e ne chat po ashtu nje tufe te madhe mos thoni qe u be takim chatistash apo forumistash se tre vete jeni mledh o turp me ja thon njeriu duke pare qe ne vende ku ka nje minorance shqiptaresh bashkjetojne ne mirekuptim paqe me njeri tjetrin mos thoni qe ne nje vend ku ka nje numer mjaft te madh shqiptaresh u mblodhen tre vete se eshte me verte turp.......megjithate nje keshille heres tjeter meqe po beni plane do jete me mire qe gjithcka te jete e hapur mos i kaloni normat te mendjemadhesi jo me fol ktu apo me fol aty sepse ashtu asnjeri nuk del asnjeri nuk merr vesh gje duke pare nje grup te vogel femijesh qe lozin syllambyllsi dhe thone mu me kap ktu e mu aty nese doni te organizoni dicka serioze ku vertet te mblidhen shume vete shoqeri chati dhe forumi atehere bejeni cdo gje te hapur biseda te lirshme jo te ndryshyra nen pektun e nje shoqerie te rreme e cila nuk ju con asgjekundi ku cdonjeri tregon sesa egoist dhe se sa pak i vlen lekura apo fytyra per tju pare ku cdo njer fshihet pas nje xhami pc-je dhe harron qe shoqeria e vertete eshte ajo qe kalohet ne realitet aty njihen njerezit e vertete pasi ketu jeni te gjithe teembel dhe mjaft te dashur me njeri tjetrin ne rradhe te pare pastaj me te tjeret gjynah ju te tre qe nje pjese e madhe nuk ju njeh se do ndryshonin mendim per ju dhe do dinin tju vleresonin per aq sa meritoni.....me pak fjale ke nje firme te bukur kuso e thena me te beren jane larg eshte mjaft e vertete kur ta beni na thoni......megjithate uroj tja kaloni mire asgje personale me asnjeri vetem desha tju zgjoja nga egoja e shemtuar qe ju ka mbuluar syte dhe takohuni me verte se ka me shume lezet kur i ha picat live.
Me respekte dhe mos harroni ishte thjesht nje keshille KELTI

TwEeTy

Primus registratum

Kelti ne u takuam dy a tre nuk eshte turp. Dhe Nese ti se beson pune per ty. Ama te lutem shume shif punen tate dhe mua mos me fut ne ate "gojen" tende te piset. Nese ky lloj takimi ste pelqeu, vazhdo zoterrote dhe organizoje nje vete.

kusari

Primus registratum

o kelto faleminderit qe na "ndricove me botekuptimin tend te shoqerise"
sidoqofte me sa tha edhe tweety une e vura adresen time te intenetit ketu qe "te interesuarit" te me kontaktonin dhe tu jepja adresen e shtepise ose te merja mendime te tjera se ku mund te takoheshim por mesa pashe asnjenjeri nuk u be i gjalle pervec xhades dhe tweety prendaj o kelto ato keshillat e tua per mendimin tim,duhet ti vesh ne zbatim vete njehere
pastaj ec e na i thuaj neve.
neve ja kaluam mire heren tjeter edhe me mire ishalla dhe meqe temen e kemi te hapur na organizoni ndonje takim tjeter dhe boll u bete si ato plakat e kqija qe vetem llaka llaka dine te bejne gjithe diten
me respekte te gjitheve NIKU.

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TwEeTy:
[qb]
Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb] I guess they did.
Hm, I had no idea. I think I wasnt invited. :smash: [/qb]
----------------------

Hottie te gjithe ishin te ftuar lal, por ju e moret si me shaka. Kuso e beri te veten la adresen ku ta kontaktoni dhe ne, te interesuarit, u bashkuam dhe kaluam nje te djele te kendeshme. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Une nuk mora asgje epr shaka, por me te vertete kur e pash kete teme ishte vone. Nejse, nqs. do te isha e ftuar ato persona qe e organizuan do te me thonin ku/si/cfare sepse ka persona qe ma dine shpin/tel/etj... Anyway

P.S. Ky plaku, po me pelqeka mu. Ka thon ca gjona me ven.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

NIKU ajo me lart vlen per ju qe organizoni si ne kohen e luftes nese keni dale me pelqen dhe me behet qefi jashte mase .... puna eshte qe kto takimet dhe menyra e organizimit jane pak jashte mode....njerezit jane te gjalle te kuptueshem dhe te hapur dhe ska ne voje te lihen takime jo te telefoni jo te e-maili apo te veshi sepse nuk po flitet me femije qe ka frike mos i shofi mami ose babi por po flitet per nje rreth shoqeror me vjen keq qe i bastardoni shume kuptime te fjales shoqeri dhe me thene te drejten disa prej jush nuk ja dine kuptimin...per kete me vjen shume keq........ lexoni temat e tjera ku organizohen takime dhe merrni nje shembull te vogel dhe atehere flasim perseri.....per mendimin tim takime te organizuar si ky nuk ja vlejne te behen publik ky ishte qellimi i asaj qe kam shkruar me lart pasi tre vete nuk eshte takim po nje dalje normale per kafe mbasdite sic del me nje komshi ose me nje shok apo shoqe kur dikush hedh fjalen takim ne detroit behet fjale per dicka me te madhe....megjithate uroj te mesoni te organizoni heret e tjara dhe te mblidheni jo 3 po 33 sepse jane te gjitha mundesite nese gjithcka nuk do behet me fjale ne vesh.Kurse ti miss Odiola kujdes kur flet lal sepse nuk ke hyre ndonjehere ne gojen time sepse nuk e ke ate klas qe te hysh aty dhe uroj te jesh me e qete dhe ti lexosh ato qe shkruhen pa syze dielli sepse e shikoj qe paske veshtiresi.....megjithate e kote te diskutosh per ty sepse me duket humbje kohe dhe ulje vlerash.
Ju uroj gjithe te mirat dhe suksese dhe pasterti ne organizim takimesh heret e tjera

NIKU asgje kundra teje po te jete per te ndenjur te shpia e njerit apo tjetrit kemi shpite tona kurse se perse nuk me pelqeu si menyre ta kam shpjeguar me lart.Ciao

TEO

Primus registratum

He mer akoma ju me takime.
Sa per dijeni:
Michigan, USA popullsi shqiptare sipas US Government (ata qe jane me letra) 184'937 banore.
Kur mendon se shumica ketu eshte pa letra besoj se jemi 300'000 shqiptare ne michigan.

Blendi

Primus registratum

I can't erven imagine life in Michigan although i watched "8 Mile". Se si ia boni ju aty larg detit, Zoti e di. East Coast baby.

lil-butterfly

Primus registratum

me pelqeu diskutimi i keltit. eshte e vertete qe nuk mund te quash takim kur pjesemarres jane vetem 3 veta. ajo eshte nje takim midis miqsh edhe jo midis chatisteve apo forumisteve... (edhe pse ajo shoqeri mund te kete lindur nga chati/af)

uroj qe takimet e tjera te jene me te medha edhe me me shume veta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: po ndonje foto nuk bete qe ta vendosni ne forum sic jane vendos edhe fotot e tjera nga takime e forumisteve (meqe ju e cilesuat te tille) :goofy: :goofy:

kusari

Primus registratum

o milet i keq
u hodh nje ide te takoheshim nuk ju mbajt asnjenjeriu e fshehte por u be ketu ne forum ku ede nga vende te tjera mund ta lexojne
unee kam te qarte qe te gjithe keni shpiat tuaja por une hodha nje ide dhe ju thashe te na jepni dhe juve ide te tjera por asnje nuk u be i gjalle
keshtu qe ju lutem shume dyfeqe mbas dasme po deshet mos hidhni
une mendoj se jua dola borxhit te gjitheve
pervec se ketu ju dhashe edhe adresen e email tim
si perfundim edhe mua o me behej qejfi te ishim mledhur me shume veta por ska gje kam besim se ndonje nga diskutantet e mesiperm do na organizoje ndonje gje me te hajrit
me respekte te gjitheve NIKU.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

NIKU nuk eshte puna kush e organizon nje takim....Ne forum fatmiresisht forumistat dhe chatista kane organizuar mjaft takime nga te cilet mund te merret nje shembull dhe te organizohet dicka normale......Merrni nje shembull nga takimet e Tiranes ose te atyre ne Itali dhe organizojeni ne menyre te tille.....Te them te drejten Niku si takim ky qe bete ju eshte fare e thjeshte behen nga 10 ne dite mbledh dy shoke ose shoqe i fut nje darke ose dreke dhe ja ku u be.....pra nuk mund ta quash takim forumistash ose chatistash nje te tille ne nje vend ku sic tha TEO ka gati 300 000 shqiptare.....nga kjo doli dhe ai llafi im se sa respekt kane shqiptaret per fjalen shoqeri.....shqiptar jam per vete dhe sme vjen mire te dal ne perfundime te tilla,por ja qe nganjehere detyrohemi....Nje takim organizojeni ju qe keni kohe ne Michigan pasi une vetem 5 muaj kam ketu dhe nuk ja di vendet jam i ri dhe sme takon....por organizojeni te hapur
sic ju thashe shembuj keni plot.
Thnx.KELTI

Ola_T

Primus registratum

ehuha kur te bejn kto takim, do ket bo gjeli koqe ve.

TEDI

Valoris scriptorum

Po u takut Per Mu ka kush e Pi birren Atje . se I kom nja 3 perfaqesues , Midis Tyre ne Organizatoren . Po mos Pini shume se boheni Tape ...

Kuqalashja

Primus registratum

Bo bo si ishte ne Detroit...s'ia uroj as armikut te jetoje aty :shrug: Camen do ua heq prej andej, ajo goce humbet aty. :wave: /pf/images/graemlins/smile.gif

korcari12

Primus registratum

Detroiti po mos ishte i mire nuk mblidhte gjithe shqipetaret ..... :wink: :wink: :wink: