pse s'takoheni dhe ne Detroit, Michigan?

camarrokja serioze

Primus registratum
pse s'takoheni dhe ne Detroit, Michigan?

ok njerez, ketu ne Michigan ka shume shqiptare, pse s'takohemi njehere ?

lini mesazh se mbase leme ndonje takim:D

Xhada

Primus registratum
Re: pse s'takoheni dhe ne Detroit, Michigan?

rrokeeeeeeeee po ku ke humb mi zemer. missed u..
leji shqiptaret e detroitit se jan te lodhur e te vrare te shkretet kan hall te bejn nai pare a te hapin ndonje biznes /pf/images/graemlins/tongue.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Hi A /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une do vija me gjith qef lal po me kane shpallur persona non gratta in michigan...megjithate do te jem aty ne daten 10 dhjetor ...do vi nje dite para po do jem i zene me date 10 mund te jem i lire si dihet do flasim dhe bejm takime dhe anej ishalla jo dyshe dyshe po me me shum persona .... une vdes te takoj gjith shoqnin qe kom aty jane te gjithe si ylla ... ka dhe perjashtime po ec mo /pf/images/graemlins/tongue.gif
se do folim ktu jena ka kohe
Hajde pare dhe biznes sa me shume per ata qe i jan von me shpirt.
:rockband: kurese njonen aty e du fort skom ci boj :smash: :cool:
Pacim.KELTI!

TEDI

Valoris scriptorum

QEjf kom me ardh po sme kan dhon Vizen ala . PO nis i shokun tem qe o atje ene ai do jete n vend tim ...

camarrokja serioze

Primus registratum

XHADAAAAAAAAa ckemi rrushi, missed u 2. po ja ti mbledhim keta chatistat e michiganit, pse jo, ka lezet mo:D pastaj le te vine dhe nga vende te tjera dhe te behet si feste e madhe, per te fjetur te flene ketu te shtepia ime, per nje apo dy nete, s'behet qameti. puna eshte te bejme qejf

Kelti, per ate sygjerim ketu jemi dhe flasim.

Tedi, sille ne shokun, po a te ngjan naicik shoku ty?
jo per gje po je si shpirt

Xhada

Primus registratum

çamarroke un e kam shpine time mi goc, cpune kam te shpia jote un... cja fut kot nganjehere ti :cool:

TDSH

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xhada:
[qb]rrokeeeeeeeee po ku ke humb mi zemer. missed u..
leji shqiptaret e detroitit se jan te lodhur e te vrare te shkretet kan hall te bejn nai pare a te hapin ndonje biznes /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hahahahaha xhada ju ne detroit dhe ato bizneset tuaja jeni me nam...vetem te tilla muhabete benin shqiptaret atje, lol!

Xhada

Primus registratum

Lmao EDI /pf/images/graemlins/tongue.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

/pf/images/graemlins/tongue.gif
o A ca takimi do bojshim yllo per biznesmena apo takim te rinjsh se spo e morr vesh kush ka biznes mos vije se na rpish takimin /pf/images/graemlins/tongue.gif
Xhada ke biznes ti????? :smash: :rockband: :tipsy:

gezimi

Primus registratum

Xhada harrova ca ben........po une kam biznes shes banane....... :rockband:

Xhada

Primus registratum

ahuuuu TEO ti e ke bananet shtrejt nuk ti blen njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga camarrokja serioze:
[qb]XHADAAAAAAAAa ckemi rrushi, missed u 2. po ja ti mbledhim keta chatistat e michiganit, pse jo, ka lezet mo:D pastaj le te vine dhe nga vende te tjera dhe te behet si feste e madhe, per te fjetur te flene ketu te shtepia ime, per nje apo dy nete, s'behet qameti. puna eshte te bejme qejf

[/qb]
erdha /pf/images/graemlins/smile.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

/pf/images/graemlins/tongue.gif jom tu ardh ene un GENT fun muji si thu esht me mire hajt bye /pf/images/graemlins/tongue.gif

Darien

Primus registratum

insane, kot flasin, po nuk vajti ndonjë nga ne nuk bëhen bashkë këta të detroitit

po të them kur të kem rrugë prapë, hajde dhe ti me mua që mos ta bëj rrugën vetëm

po vajta prapë në fakt, kam qejf të dal matanë nga Windosori se më presin për vizitë andej, po të paktën bëjmë rrugën bashkë

Cruel_Intentions

Primus registratum

she e gjeti papagallin e rruges ky Darieni.
Do te te zere gjumi duke e degjuar llapa llapat
hihihihi.....
Bofshit qejf cuna goca, do vija me gjith qejf,
-B

kusari

Primus registratum

insane,xhada,camaroke,kelto hi juve i here
masnej hi ne juve qe ngelet
e qe thoni juve kjo puna e vitit e ri
folni e qeshni se gati jemi ,leni bixinecet juve
bixinesmenet e medhej hehe. ene na begenisni ene ne te varfrit qe skem bixinece ajt bye ja kalofshi mire

I

insane

Guest

hihi darien me bej ze para se te nisesh dhe shikojme mundesite. gati jam!!!

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

/pf/images/graemlins/tongue.gif une per vete javes tjeter jam atje nga mesi javes ose fundi i saj...kush te doje mund te join the trip ..me bus kuptohet /pf/images/graemlins/smile.gif
hajt me te mira shifemi MICHIGAN...

camarrokja serioze

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif une per vete javes tjeter jam atje nga mesi javes ose fundi i saj...kush te doje mund te join the trip ..me bus kuptohet /pf/images/graemlins/smile.gif
hajt me te mira shifemi MICHIGAN...[/qb]
po ti mire se te vish po s'na the ku do takohemi se keshtu s'kam si te te kap , se jam dhe e zene me pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

camarrokja serioze

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kusari:
[qb]insane,xhada,camaroke,kelto hi juve i here
masnej hi ne juve qe ngelet
e qe thoni juve kjo puna e vitit e ri
folni e qeshni se gati jemi ,leni bixinecet juve
bixinesmenet e medhej hehe. ene na begenisni ene ne te varfrit qe skem bixinece ajt bye ja kalofshi mire[/qb]
HI Kusaro, se shpejti do hap une nje biznes timin, dhe do te te punesoj dhe ty, qe dhe ti te kesh per ca te flasesh /pf/images/graemlins/wink.gif
vetem te hash te pish dhe te .... te besh :rockband: :rockband: :rockband: :thumbsup: