Pse s'takohena ne CHICAGO?

dirty vegas

Primus registratum
Pse s'takohena ne CHICAGO?

Ej, meqe nga funi veres do shperngulem edhe une ne Illinois, pse s'takohena ne Chicago?

moonlight

Primus registratum
Re: Pse s'takohena ne CHICAGO?

E paske vendos re? Hajd per mbar!
Po ti ec iher e pasanej shif takimet... se po e ben 'peshku n'det e tigani n'zajrr' /pf/images/graemlins/laugh.gif
hihihi, doja me perdor ket shprehjen se kisha kohe pa e perdor, so don't mind me much. /pf/images/graemlins/tongue.gif

dirty vegas

Primus registratum

eeee ka mor fun ai muhabeti t'ardhmes. Tashi po menoj si do ja boj kur t'filloj dimri se boren e kom qef vetem kur bje 2 ore n'vit dhe shkrin periher.

Pastaj, po e filloj planifikimin qy tashi qe t'bojn nja 4 muj muhabet robt ..si, qysh, tek ..derisa ti bohet menija top me u taku.

ps: ..per ty hyrja do jet me bilet, ..per t'gjith te tjeret falas. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

dirty vegas

Primus registratum

give it up e?? ..c'e vret menien mi, un s'po them haj mlidhena te Urbana Gardens /pf/images/graemlins/laugh.gif ..po them n'Chicago.

Pastaj edhe po s'erdhi njeri, mlidhena ne te dy -- per inotit! :devil: :rockband:

champaign girl

Primus registratum

pse mri...ca ka urbana's garden /pf/images/graemlins/tongue.gif ?? apo se kam edhe me mik marrim alamet skonto!!!megjithate un edhe 2 jave edhe i mblodha valixhet...po ashtu kur te kthehem do mblidhena patjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

kusari

Primus registratum

pink maggit--champaign girl?
hi hhihihihihigh high
mileto neve vijme edhe ne ilinois po qe nevoja vetem na tregoni adresen se smarim ere shume nga ilinoisi ne ajt ishalla mblidhemi ne andej /pf/images/graemlins/smile.gif

champaign girl

Primus registratum

kuuuuuuuusooooo hihihihiiiiihh /pf/images/graemlins/tongue.gif ....un jam qe mos qofsha....pastaj un ty sa here te kam ftuar te na vizitosh por mazalla!!!hajt kismet kur te kthehem nga shqiperia do te takohena /pf/images/graemlins/wink.gif !!!

sapuno si i do mre?? turbo apo babol?

TranofiljA

Primus registratum

..nga ai me 3 kile sheqer e /pf/images/graemlins/laugh.gif

chicago ee...e di qe nuk kom qen noiher...
ky do ishte nje SMART investim :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif

dirty vegas

Primus registratum

o pinko, se m'lindi kurreshtja, ...sa perqindje eshte fitimi ke ky investimi jot? -- ta kemi parasysh

champaign girl

Primus registratum

pse çfare doni me shume se kenaqsia per te me takuar mua....kjo vlen me shume se cdo perqindje fitimi!!!keni shume kerkesa nga jeta ju zotri :mad: !!!

Dolores

Primus registratum

Per kur behet fjale ??? Se une kam ndermend te vete ne Chicago......File do vish te me marresh edhe me sill ne Boston per nja ca dite??

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Per kur behet fjale ??? Se une kam ndermend te vete ne Chicago......File do vish te me marresh edhe me sill ne Boston per nja ca dite?? [/qb]
Mos bej plane pa mua se te mbys :mad: :kiss:

PS:Sapun Rrogozhine :wave:

dirty vegas

Primus registratum

Pinkuuuu ule zonin se na nigjojn t'gjith qe po zihena e pastaj i kthehet menija e nuk vin n'Chicago. ...pastaj po s'kerkova shume nga jeta ...nuk pres dot shum ...apo jo?

Beba, hajde n'chicago ti rrusho t'boj i larje-tharje se je bo zhul tu honger amelsina! ...ka ardh koha per icik kryp Adriatiku! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

vi ... po me nje kusht ama ... te me japesh sa me shume amelsina me kryp Adriatiku :idea: /pf/images/graemlins/wink.gif
qekam me fat se qekam tu u la me sapun rrogozhine mas shume shume vitesh :lol: :wave: