Pse shqiptarët janë shumë xheloz?

dallendyshe

Primus registratum
Pse shqiptarët janë shumë xheloz?

Të gjitha vajzat (të huajt) që janë martuar me shqiptarët thonë se burrat e tyre janë shumë xheloz. Pse?
eusa_think.gif

eli

Primus registratum
Re: Pse shqiptarët janë shumë xheloz?

Pse shqiptari ka manine e pervetsimit. Me u çudit se shqiptari (i Shqipnis) ka msu qe prona asht e perbashkt
smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dallendyshe</div><div class="ubbcode-body">Të gjitha vajzat (të huajt) që janë martuar me shqiptarët thonë se burrat e tyre janë shumë xheloz. Pse?
eusa_think.gif
</div></div>

Un njof nja dy knej që thon që burrat nuk i kan xheloz. Dhe burrat jan shqiptar.

Por di dhe të them që asnjëri prej tyre nuk është tip interesant apo pasionant.

dallendyshe

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dallendyshe</div><div class="ubbcode-body">Të gjitha vajzat (të huajt) që janë martuar me shqiptarët thonë se burrat e tyre janë shumë xheloz. Pse?
eusa_think.gif
</div></div>

Un njof nja dy knej që thon që burrat nuk i kan xheloz. Dhe burrat jan shqiptar.

Por di dhe të them që asnjëri prej tyre nuk është tip interesant apo pasionant. </div></div>

Kush nuk është interesant apo pasionant? Shqiptarët ose vajzat e tyre?
eusa_think.gif

Url

Primus registratum

Po mire e bejme pse ca u be deti kos kshu ,normale qe do jemi xheloza , pse si doni ju tju leme te beni cfare te doni ??

dallendyshe

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Url</div><div class="ubbcode-body">Po mire e bejme pse ca u be deti kos kshu ,normale qe do jemi xheloza , pse si doni ju tju leme te beni cfare te doni ??</div></div>

Xhelozia nuk është problem për mua. Sigurisht unë nuk dua të jap burrit tim ndonjë arsye të jetë xheloz, por ndonjëherë është ai. Megjithatë, unë nuk jam kundër xhelozisë, unë jam kundër shprehje ekstreme e xhelozisë.

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dallendyshe</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dallendyshe</div><div class="ubbcode-body">Të gjitha vajzat (të huajt) që janë martuar me shqiptarët thonë se burrat e tyre janë shumë xheloz. Pse?
eusa_think.gif
</div></div>

Por di dhe të them që asnjëri prej tyre nuk është tip interesant apo pasionant. </div></div>

Kush nuk është interesant apo pasionant? Shqiptarët ose vajzat e tyre?
eusa_think.gif
</div></div>

Shqiptarët sigurisht ...

ere

Primus registratum

ahhahaha ca teme..une mendoj se atje ku ka dashuri ka xhelozi.Shqiptaret mbahen pak per gjaknxehta po jo per xhelozi

Al-Punk

Still here

xhelozia mashkullore ka te beje pak dhe me Egon dhe provincializmin. Ne shoqerite e vogla ka me shume rendesi cfare thone te tjeret se cfare eshte e vertete. Sa me shume ndryshon kjo ... aq me pak xheloze jane dhe meshkujt :p

policia

Forumium maestatis

ua e privatizuam edhe xhelozine ne shqiptaret, na doli xhelozia lindur dhe rritur ne shqiperi...
nuk jane vetem shqiptaret xheloze...
jam dakort me parafolsin,
une them ta personalizojme pak temen, kush eshte xheloz te ngreje doren...

niky

Primus registratum

xhelozia lind aty ku mungon besimi dhe kur nje lidhje nuk eshte akoma e konsoliduar

policia

Forumium maestatis

kjo nuk eshte e vertete...njerezit kane nga 20 vjet bashke dhe prape jane xheloze...
per mua xhelozia nuk lind nga ndonje rrethane e caktuar, ajo jeton bashke me personin, here shfaqet dhe here rri e fshehur...
personat qe jane xheloze, jane perfundimisht te &quot;pasherueshem&quot;, sado qe partneri mundohet te mos i japi shkak, perseri do te behet sebep dicka qe te shperthejne keto ndjenjat e xhelozise...

niky

Primus registratum

njerezit kane nga 20 vjet bashke dhe prape jane xheloze... kur kane 20 vjet perse duhet te jene xheloz?

personat qe jane xheloze, jane perfundimisht te &quot;pasherueshem&quot;, kete nuk e fus tek xhelozite normale une,kjo quhet semundje.

marcy

Primus registratum

Shqiptaret ne pergjithesi jane me shume fanatiker se xheloze. E shikojne ne pergjithesi femren si pronen e tyre. Si nje kukull.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Shqiptaret kur kane lindur,jane mesuar prej prinderve te diferencohen e tju krijojne ate ndjenjen inferioritetit.Une kam pare prinder qe kastile provokonin xhelozine e femijes duke mar ne krahe psh nje femije tjeter e duke e perkedhelur ne sy e femijes.Kam pershtypjen qe vec ne shqiptaret i rrisim femijet ne kte menyre..Keshtuqe femija normal qe do behet xheloz e do perdori dhe dhune per ti pasur gjerat per vete ,duke qene se personat e tjere ( madje dhe me te dashurit ) mund ti lene pas dore apo ti largojne.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ja kshu eshte kjo puna e shqiptareve.ndaj nuk habitem fare per xhelozine sepse ajo eshte nje gje e ushqyer qe ne vogeli e qe shfaqet em forma te ndryshme ne marredhenie te ndryshme.

Psemo

Primus registratum

Shume dakort! Shqiptari eshte mesuar me pislliqe qe i vogel, jo ja futa, jo ma futi. Kur vjen puna ke gruaja, nderi shtepise, ateher behet shume xheloz, kerkon ta ruaj nga frika se mos e ha dhe ajo padashje.