Pse pihet alkooli kur dihet se eshte i demshem???

muhamedte

Primus registratum
Pse pihet alkooli kur dihet se eshte i demshem???

MOS E PINI ALKOLOIN SE AI SHKATERON ORGANIZMIN !!!!!!!!Si mendoni ju te tjeret?

DFV

Primus registratum
Re: Pse pihet alkooli kur dihet se eshte i demshem???

Ashtu eshte,por c'te besh kur ajo e shkret raki ta ngroh gurmazin kur e rrekellen dhe duket sikur te jep me shume force e guxim,kot nuk i kendojne dhe ate kengen.
Moj Raki, moj shkumbi,
vall nga ke dal Ti
Nga llullaja nga kazani,
pije Meco Kapedani.

aspahiual

Primus registratum

Rakia eshte e nevojshme:)sidomos nje teke ne mengjes dhe nje ne darke fare duhen pire se te pastrojne zorret nga helmet e ndryshme:)

jack owar II

Primus registratum

vete jeta asht shkatrruese e organizmit, e ti thue alkoholi...edhe kur merr fryme njeri, mushet me bakterie e viruse, po hala s'e kam pa noj kerkese per mos me marre fryme...

mospimja e alkoholit s'asht asgja qeter pervec se propagande fetare...mospimja e duhanit s'asht asgja qeter pervec se propagande industrialiste...mospimja e marihuanes s'asht asgja qeter pervec se porpagande e budalleve...

fjale e urte francese: vena me mase asht uji i jetes; vena pa mase asht uji i dekes...nniq, njeri vet ja qet masen jetes s'vet...

Ledio

Primus registratum

Rakia eshte e nevojshme:)sidomos nje teke ne mengjes dhe nje ne darke fare duhen pire se te pastrojne zorret nga helmet e ndryshme:)
Ne fakt nga ana shkencore jam me AMD pasi rakia me karar te ben mire per tretjen e ushqimit. Kete e them edhe nga pervoja pasi naten e vitit te ri pasi ishim fryre ne shtepi dolem, pime, dhe shkuam te hame prape sa u beme si derra. Mire qe s'na therren rruges...

mostro

Putraku

Une per vete po kalova dite pa vene alkol ne goje behem keq.Syte me dalin vedit,me merret goja si gagaç,me rendohet koka,temperature dhe bark pa pushim.
Mendoj se keto kohet e fundit nr i alkolisteve ka rene me te vertet shume.Kushton tmerresisht shume qe te pish... /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Une per vete po kalova dite pa vene alkol ne goje behem keq.Syte me dalin vedit,me merret goja si gagaç,me rendohet koka,temperature dhe bark pa pushim.
/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Mos m thuj qe dhe ti Punon Manager me nai Restorant anej ka Lagja jote ...

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Une per vete po kalova dite pa vene alkol ne goje behem keq.Syte me dalin vedit,me merret goja si gagaç,me rendohet koka,temperature dhe bark pa pushim.
Mendoj se keto kohet e fundit nr i alkolisteve ka rene me te vertet shume.Kushton tmerresisht shume qe te pish... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
:)))

korcari12

Primus registratum

Une pervete pi vetem kur bashkoh me shoqeri dhe mendoj se po te pish ralle nuk te demton shendetin.. :wink:

DEVIL-girl

Primus registratum

Një studim i ri tregon se 50 përqind e konsumatorëve të pijeve alkoholike janë të të rinj nën moshën e lejuar dhe të rritur që pijnë tej mase.
Sipas standarteve të departamentit të shëndetësisë, më shumë se dy gota në ditë për
burrat dhe më shumë se 1 gotë në ditë për gratë një cilësohen si pirje tej mase.
Të rinjtë nën moshën e lejuar konsumojnë thuajse 20 përqind të pijeve alkoholike, ndërsa të rriturit që pijnë tej mase kosumojnë 30 përqind të
këtyre pijeve. Studime kane arritur në përfundimin se ata që përdorn pije alkoholike tej
mase shpenzojnë rreth 57 miliardë dollarë në vit. Kjo është sa gjysma e shumës së
përgjithëshme që amerikanët shpenzojnë për pije alkoholike gjatë një viti.
Përdorimi i tepruar i alkoholit i kushton shoqërisë rreth 180 miliardë dollarë, këtu
përfshihen aksidentet, problemet shëndetsore, cënimi i rendit dhe ligjit, ulja e
prodhimit e të tjera
Studime të tjera kanë treguar se problemi i të pirit fillon që në moshë të re, dhe
kjo nxjerr edhe një herë në pah rolin edukues që duhet të luajnë prindërit dhe
institucionet arsimore e mbarë shoqëria për të shmangur të rinjtë nga përdorimi i
pijeve alkoholike.

Bamir Topi

Primus registratum

Te dhena te dhena .Pa alkolin bota do te ishte me e mire po edhe pa nje gote sikur nuk shtyhet dita kur je me shoke (e shoqe)

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga RED DEVIL:
[qb] Te dhena te dhena .Pa alkolin bota do te ishte me e mire po edhe pa nje gote sikur nuk shtyhet dita kur je me shoke (e shoqe) [/qb]
Njoni Rafmet Paste ka thene ZOTI kur Krijoi NJeriun Ishte SHume i Lodhur

Kjo dhe me Alkolin ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DEVIL-girl:
[qb] Një studim i ri tregon se 50 përqind e konsumatorëve të pijeve alkoholike janë të të rinj nën moshën e lejuar dhe të rritur që pijnë tej mase.
Sipas standarteve të departamentit të shëndetësisë, më shumë se dy gota në ditë për
burrat dhe më shumë se 1 gotë në ditë për gratë një cilësohen si pirje tej mase.
Të rinjtë nën moshën e lejuar konsumojnë thuajse 20 përqind të pijeve alkoholike, ndërsa të rriturit që pijnë tej mase kosumojnë 30 përqind të
këtyre pijeve. Studime kane arritur në përfundimin se ata që përdorn pije alkoholike tej
mase shpenzojnë rreth 57 miliardë dollarë në vit. Kjo është sa gjysma e shumës së
Përdorimi i tepruar i alkoholit i kushton shoqërisë rreth 180 miliardë dollarë, këtu
përfshihen aksidentet, problemet shëndetsore, cënimi i rendit dhe ligjit, ulja e
prodhimit e të tjera
Studime të tjera kanë treguar se problemi i të pirit fillon që në moshë të re, dhe
institucionet arsimore e mbarë shoqëria për të shmangur të rinjtë nga përdorimi i
pijeve alkoholike. [/qb]
CA gote bohet llafi???Une kam ne shpi ca gota 1 litroshe,mos bohet llafi per gotat e mia :eek:

DEVIL-girl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Fillimisht postuar nga DEVIL-girl:
[qb] Një studim i ri tregon se 50 përqind e konsumatorëve të pijeve alkoholike janë të të rinj nën moshën e lejuar dhe të rritur që pijnë tej mase.
prodhimit e të tjera
pijeve alkoholike. [/qb]
CA gote bohet llafi???Une kam ne shpi ca gota 1 litroshe,mos bohet llafi per gotat e mia :eek: [/qb]
Ben dhe me gota 1 litroshe e gjysem dhe dil e kerce napolonin pastaj :smash: :smash: :smash:

aspahiual

Primus registratum

Deshe s'deshe je i detyruar se nuk te lene zogjkat...pastaj ne mengjes nje teke te heq dhe eren e gojes -)

tmkerr11-thumb-1072561406704075.jpg

mostro

Putraku

Kur pi ne shoqni rakia osht me eomel se dashnia per ate pun..pranej ne nji ambient pijedashes alkohoholi(sic e shqiptohoka nji amerriqohon parafohohoholes)pervec se mihihire nuk ben gje tjeter..

xhoni

Primus registratum

Aq shume i pelqente njanit rakia sa thoshte:
U befte maje gjembit.
Deshironte te dilte raki nga cdo gje,madje dhe nga gjembat.
Une srri dot pa fut icik alkol n'goje.
Te kenaq shpirtin.

Alanis

Primus registratum

Pse nuk behet shume sex kur dihet se eshte i lezetshem!? /pf/images/graemlins/laugh.gif :shrug:

Princesha

Primus registratum

Me pi alkol shum, shkon per fik.

Me ba sex shum, bjen prej fikut.

/pf/images/graemlins/laugh.gif