Pse ne shqiptaret jemi anti-shqiptare.......

loni

Primus registratum
Re: Pse ne shqiptaret jemi anti-shqiptare.......

Oroshi, nuk te kuptoj se cfar ide ke ti se si mund te mos jemi antikombtar por nje gje shum mir ta dish se ne jemi ne nje situat shume te rrezikshme dhe te keqe per ardhmerin e popullit tone...ketu ne diskutojm per patriotizm por as vet nuk dime se cka eshte patriotizmi...
Shqiperia eshte e mbuluar me politika greke e italiane apo dhe amerikane(cfar pret ti prej nje shteti kur gjenerali i ushtrise se shqiperis ne zyre mban edhe flamurin amerikan),ka filluar te mos mbetet e pavarur pra eshte duke e humbur pavarsin kurse Kosova po shkon drejt degjenerimit te popullit(shqiperia e ka kaluar kete me heret)...Kjo eshte nga qe ne JEMI SHUME TE MIRE NDAJ TE HUAJVE dmth jemi shume te hapur. prap dmth TE HUAJT VIN TEK NE ME MISION KURSE NE I PRESIM PA MISION...Deri kur ne do te perbuzemi dhe ti mbajm shtetet e huaja si zoterinj Mos ndoshta GJITHMON...

Kondrapedali

Kondrapedali

O Loni prej kartoni, populli shqiptar është tjetër dhe qeveria shqiptare është tjetër! Të akuzosh shqiptarin se është anti-shqiptar pasi ai zbaton një nga traditat MË TË LASHTA SHQIPTARE, mikpritjen, mua më duket budallallëk!
Shqiptari të fut në shtëpi por është aq i zgjuar (në përgjithësi) sa të mos e fali shtëpinë e vet! Për të eliminuar këto kontradikta dhe ide të gabuara mbi patriotizmin e shqiptarëve duhet larguar burimi i vuajtjeve të shqiptarëve, d.m.th skamia dhe qeveria e sotme! :wave:

OROSHI

Primus registratum

Loni prej betoni,pse ti nuk ke ndonje preference per ndonje shtet/komb te huaj???Mos te harrojme qe USA eshte ushtria me e forte sot per sot ne bote,dhe dy ushtrite tona jane a-l-e-a-t-e,per fatin e keq te tandin /pf/images/graemlins/laugh.gif ,persa i perket degjenerimit,ne e kemi ne p-o-l-i-t-k-e,ndersa ate tjetren mbaje ti aty ku han e flen!!!! :mad:

*Plisi*

Primus registratum

Ne jemi tolerant por kur eshte ne petje nji serb qe na shitet shqiptar e mundohet te na perqai ndaj ti nuk jemi aspak tolerant

OROSHE kako si serbine.

dordishani

Primus registratum

Degjoni o vellezer Shqiptare...E kam thene edhe nje here qe ne jemi te kufiri i gozhdes dhe patkoit,kjo eshte e vertete.
Degjoni populli yne mund te kete aspirata e ku di une po puna eshte se ne keto aspirata i kemi me fjale me vepra ASGJE

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Pse "ne"?!?!?!?!

Duke qen "nje"....mund t'e pergjigjem nen menyre mohuse rreth titullit te temes.Mè se PRO...

Nen krahasime me shtete te tjera...(duke par kondicionin e shtetit ton) jemi nga ana ideologjike/patriotike te NDEZUR ndaj dhe te tilla ilacione jan teper "mizore".

:confused: /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: