Pse llapni me nj-tj per politik,kur keni vetem celsat e kashtes

sonora

Primus registratum
Pse llapni me nj-tj per politik,kur keni vetem celsat e kashtes

Pse haheni si qente me temen"Rregjimi 50 vjecar komunist..." e ku di une ne tema te tjera politike?
Po patet bythe,kthehuni ne Shqiperi,e rregulloni ato gabime qe paskan bere politikanet tane,e mos llapni para kompiuterit.
Shqiperia ka nevoje per pune jo per ham-hamet tuaja.
Edhe ju qe flisni nga Shqiperia mos e nxini realitetinJu eshte bere mendja ere,vetem jashte Shqiperise.Me pak fjale e me shume pune.
Kurse ju qe llapni nga jashte Shqiperise,keni celsat e kashtes.
Kthehuni ne Shqiperi po patet mendime brilante.Atje provohet zotesia .

Furor Aquila

Primus registratum
Re: Pse llapni me nj-tj per politik,kur keni vetem celsat e kashtes

Fillo ti i pari dhe pastaj ne do te ndjekim ty.

Dajaku

Primus registratum

Nuk djegim dot kercunjt si puna jote pa djeg me pare kashten or plak.
sleep.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Detar:
[qb] Pse haheni si qente me temen"Rregjimi 50 vjecar komunist..." e ku di une ne tema te tjera politike?
Po patet bythe,kthehuni ne Shqiperi,e rregulloni ato gabime qe paskan bere politikanet tane,e mos llapni para kompiuterit.
Edhe ju qe flisni nga Shqiperia mos e nxini realitetinJu eshte bere mendja ere,vetem jashte Shqiperise.Me pak fjale e me shume pune.
Kthehuni ne Shqiperi po patet mendime brilante.Atje provohet zotesia . [/qb]
thumbsup.gif

sonora

Primus registratum

ato qe me te vertet jane subjekte te asaj qe kam thene ne fillim te temes,vazhdojne te jene agresiv
Kush eshte dakort me ato qe kam thene ne kete teme ,n.q/.s kan mundesi ti beje thirrje ketyre qe diskutojne per politike sikur coc dine;qe me mire te kapin kazmen e te shkojne te bejne dicka ne atdhe!
Faleminderit

Misha Maisky

Primus registratum

Ore Detar po pse na behesh moralist kot, çdo gje ka vendin e vet, pra edhe forumi ka te tijen. Po te ishe ashtu siç thua ti atehere kur te kritikojme mjeket qe te fusin ne dhe se nuk i ke dhene leke, do na pergjigjen, hajdeni ketu dhe provojeni ju. Apo kur te kritikojme policet qe shembin ne dajak fukarenjte(se me te "fortit" nuk ja mbajne) do na pergjigjen hajdeni ju ketu dhe beni punen tone. Prandaj mos merr kot me pras, ketu eshte vend diskutimi ku diskutohet dhe nuk eshte Kuvendi i Popullit ku merren vendime....

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Detar:
[qb] Pse haheni si qente me temen"Rregjimi 50 vjecar komunist..." e ku di une ne tema te tjera politike?
Kthehuni ne Shqiperi po patet mendime brilante.Atje provohet zotesia . [/qb]
Po te mos llap une dhe po te mos llapin (disa lehin) te tjere kush do brohorase per PD. PS, partine ekologjike? Jemi ne pa jane politikanet. Po te mos ishim ne as ata nuk kishin per te qene. Ajo qe te ben pershtypjen me te madhe eshte se ne jemi faktore qe nuk perfillemi dhe perseri lehim sa nje qen(cunat) dhe bucet(gocat) te rraces German Sheppard na kane akoma zili.

Dajaku

Primus registratum

Detari paska me ngrite nje kioske e don qe t'i shkojme e ti hapim themelin me kazme.
Hajde lolo hajde.
Ne na duhen arme me zhduk tradhtine e antishqiptarizmin o lum plaku ty. :tipsy: