Re: Pse karakteri i mashkullit ne pergjithsi ka me teper privilegje(ne opinion shqiptar)
ka te drejte zoteria kur thote ashtu.
sa do llafazane te jene vajzat dhe sa do te te bejne per vete prap LLUQI qe rrin gjithe diten shtri, fle me ore te tera, (flasim kur eshte bebe akoma okay) mmm ka prioritet.
Me kujtohet kur e ben vellain synet /pf/images/graemlins/laugh.gif Une edhe motra ishim te vogla ku merrnim vesh ne se cfar bo ndodhte me te, dhe sgerdhiheshim ne korridor. Mami sa nuk na hengri te gjalle duke na bertit
"si keni fytyre mi voci po hyn ne thike" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse, The only biggoten son jesuses always takes prioritet. :thumbsup:
Po edhe mua me pelqen ama. Megjithese mami ishte me shume i anuar nga ay (vellai dmth) kisha gjyshin une, edhe gjyshen edhe babin edhe dajojat me nje fjale cdo njeri. Vellait i mjaftonte qe rrinte si lluq ne krevat se sa per mua hmmm gjithe kush me merrte ne krahe se kam qene dreq qe ne djep.
Eshte biologjike femrat anojne nga femijet meshkuj me shume se sa femrat. Nese e keni vene re baballaret duan cucat, cupkat.
Megjithate mos u beni xheloze per kete difference. Sepse fundi fundit ne i marrim te gjitha perkedhelite.
Megjithese, akoma sme vjen mire kur kishim mbremje ne klasse. Vellai shkonte kurse une jo.
Sepse mua me hanin po te kercenin me mua. Kurse vellai do ti hante o qyp. that's the point /pf/images/graemlins/laugh.gif