Pse ka kaq shume wanksta shqiptar.

Shejtani-BR

Primus registratum
Pse ka kaq shume wanksta shqiptar.

Ore cuna po jeni bere paparuna more, ngelet duke u veshur si te zinj, beni si te zinj dhe mos me thoni qe rapi eshte kulture qe nuk i perket asnje race sepse rapi eshte per te zinjte more lumedhenj. Ska fotographi qe mos ne web ku shqiptaret sidomos ata ne amerike bejne si jevg.

Anana

Primus registratum
Re: Pse ka kaq shume wanksta shqiptar.

Iiii car racistash. Racista kunder muzikes. Lerini more te rinjte te praktikojne hobet se mire u ben. Pastaj rapi fiskulture eshte, te bejne ca.

klocari1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Iiii car racistash. Racista kunder muzikes. Lerini more te rinjte te praktikojne hobet se mire u ben. Pastaj rapi fiskulture eshte, te bejne ca. [/qb]
Pershendetje

C'fare hobi eshte ai me Yllka, me ate muzike majmunet luajne :thumbsup:

Anana

Primus registratum

S'e di une po ajo muzike ka bere tere ato leke.

E meqe ra fjala te leket, kush e ka ndjek gjygjin e Michael Jackson? Duket sikur e perdori ate cunin pasi i kishte kerkuar familja tere ato leke.

Car bote piset leku.

Shejtani-BR

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Iiii car racistash. Racista kunder muzikes. Lerini more te rinjte te praktikojne hobet se mire u ben. Pastaj rapi fiskulture eshte, te bejne ca. [/qb]
Ne regull ne ti na quan racista dhe ne ty te themi marto nje te zi. Shendet, Lumturi dhe femije mulat!!!! :rockband:

Shejtani-BR

Primus registratum

une ne te vertete nuk jam racist por i shikon ata white boys that bejne si zezak te vjene per te vjedhe dhe jevgjit i bejne per te qeshur.

albavina

Primus registratum

po ky ca paska qe e ka kapur me te gjithe???
qetesohu more djale qetesohu

Guest

Fillimisht postuar nga Shejtani-BR:
[qb] une ne te vertete nuk jam racist por i shikon ata white boys that bejne si zezak te vjene per te vjedhe dhe jevgjit i bejne per te qeshur. [/qb]
100% e sakte

Guest

po shqiptaret pse kaq paragjykus ???
lehi e lla tjeret te veshin ca tju doja palla.
se palla jote its stuck on them tight pink pants /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

ne pergjithesi keto lloj veshjesh i frekuentojne me se shumti adoleshendet...po nuk eshte e thene qe vec zezaket dhe jevgjit,apo shqiptaret vishen keshtu ka te bardhe plot anebotes me thas...qe thjesht kan shijen e tyre te veshjes, kjo s'do te thot qe bejne si zezaket...