PSE JENI NE ALBFORUM??

shtriga

Primus registratum
Re: PSE JENI NE ALBFORUM??

kur jemi te merzitur nga jeta reale eshte nje vend i bukur te zbavitesh. /pf/images/graemlins/wink.gif

Alanis

Primus registratum

Sepse e kam zbuluar vete forumin, nuk ma ka dhene askush adresen

vllaznia 2001

Primus registratum

Ne rradh te pare me kalu kohen se metme pa pune me keq se ne Shqiperi e dyta me hap ndonje shoqeri te re

vllaznia 2001

Primus registratum

Ne rradh te pare me kalu kohen se metme pa pune me keq se ne Shqiperi e dyta me hap ndonje shoqeri te re

BISOU

Primus registratum

FAITHLESS PO MA GJETE MOJ KETE MENDJE...FEMER MA KE TE SHKRETEN /pf/images/graemlins/laugh.gif .....

ME THONE CA SHOKE E SHOQE KETU QE E KAM PERMIRESUAR GJUHEN DHE SE KAM FILLUAR TE SHKRUAJ SI SHQIP JO SI ANGLISHT PO PRAPE NGATERROHEM FOLJA PERPARA EMRIT APO MBRAPA MBIEMRIT DHE KUNDRINORIT TE ZHDREJTE :lol: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO AMA KAM BO PERPARIME /pf/images/graemlins/laugh.gif

PER QEJF JAM KETU DHE PO KALOJ BUKUR PO SHKEMBEJ MENDIME PO BEJ MIQESI SHUME SHUME MIRE DERI TANI....

PERSHENDETJE TE GJITHEVE :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Nëse një ditë do të kthehem në Shqipëri këtu kuptoj se ku kemi mbërritur. Sigurisht edhe për shumë arsye të tjera!

OROSHI

Primus registratum

Deshiroj te debatoj,te mesoj nga mendimet e sejcilit dhe te jap mendimin tim.

ODISEA

Primus registratum

Sepse ketu gjej te kaluaren /pf/images/graemlins/frown.gif , te tashmen /pf/images/graemlins/wink.gif dhe te ardhmen e shqiperise :rockband:

Vals

Primus registratum

Eshte menyra me e mire per te pare se c'mendojme si komb e nga jemi shperndare. PAstaj ka dhe gallata te fuqishme, here pas here.

susana

Primus registratum

ME PELQEN TE NDAJE MENDIMET E MIA ME TE TJERET DHE TE SHOH SE SI ARSYETOJNE ATA. PASTAJ PER NE SHQIPTARET QE NUK JETOJME NE SHQIPRI NA NJEH ME NGA AFER ME GJENDJEN ATY. :wave:

pippo

Primus registratum

BISOU une jam mashkull ..... :rolleyes: ??????? mahhhhhhhhhhhh ( kerkoj falje x nderhyrjen ne teme) :sleep:

Artemis

Primus registratum

Edhe une e kam zbulu rastesisht para ca muajve... Nuk kam qene anetare ne asnje forum deri tani! Ktu jam ngase me pelqen djenja e unitetit virtual me Ju, Shqiperine, Kosoven, Maqedonine dhe Dijasporen!