PSE HANI ME SHUM COKOLLATA

ARJELA

Primus registratum
PSE HANI ME SHUM COKOLLATA

Kjo tem ka te bej
KUR ME SHUM HANI COKOLLATA DHE PSE
Ne fak nuk e di nese ka qen me par
kjo tem ose jo nese ka qen mund edhe te mbyllet. :confused: :confused:

Guest
Re: PSE HANI ME SHUM COKOLLATA

E po te eksitojne shuem ato prandaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

du me qene prane lattines kur te haje çikullata! bindshem! /pf/images/graemlins/laugh.gif

une e haj çokollaten se kom nevoje per gjojna t'omla.

Guest

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] du me qene prane lattines kur te haje çikullata! bindshem! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
bindshem :rolleyes:

un haj shuem cakullata kij kujdes se ta marr shpirtin fare pastaj me omelsi e gjalle jam lene mos e pyt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua

Primus registratum

Une ha mjaft kut jam nervoze dhe para ciklit menstrual....

...nga Dua

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb]
Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] du me qene prane lattines kur te haje çikullata! bindshem! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
bindshem :rolleyes:

un haj shuem cakullata kij kujdes se ta marr shpirtin fare pastaj me omelsi e gjalle jam lene mos e pyt /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ore po ti edhe domate turshi te jesh, çokollatat te bokan mire fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe mos boj xhibla se kom 5 pako salep ke shpia, s'me merret kollaj shpirti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Katja

Primus registratum

Shume teme interesante kjo, as e mora vesh fare se ca pyetje kishte cupa :confused:
Nejse mo , per info une nuk ha fare cokollata, por i dashuri im ha pafundesisht, dhe ska ndonje kohe te percaktuar, i ha ne mengjes, dreke , darke, biles dhe kur cohet naten per te pire uje i fut noi cokollate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Me e zgjeru icik diskutimin, varet edhe nga tipim i çokollates qe han. P.sh une haj ato fondentet, kurse ato me qumesht s'i duroj dot.

assassino26

Primus registratum

Bo ti edhe cokollatat i hake si une...Ku do na nxjerre kjo gje se marr vesh :eek: :confused:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Bo ti edhe cokollatat i hake si une...Ku do na nxjerre kjo gje se marr vesh :eek: :confused: [/qb]
Tek "Kelmendi" , ku tjeter? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Petroninsja

Primus registratum

Hmmmm cukullatat shume te shijshme per tu shijuar... te japin ate ndjenje qe jo shume gjera ne kete dynja te krijojne dhe cuditerisht shumica thone qe jane zevendesueset perfekte per sexin.... I think so too...
Rrofte ai/ajo qe ka shpik cukullaten.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]
Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Bo ti edhe cokollatat i hake si une...Ku do na nxjerre kjo gje se marr vesh :eek: :confused: [/qb]
Tek "Kelmendi" , ku tjeter? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ec pra se te Kelmendi po te pres une

Shqiptarja

Primus registratum

c4.jpg

A morret vesht çunaaa!!!... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Thug_Babe

Primus registratum

I ha se vdes per to,me pelqejne shume dhe me sjellin ne mood /pf/images/graemlins/wub.gif

PUPA

Primus registratum

S"parai kam qef po haj kur jam se di pak si merzit, e i dua nga ato me lajthi..
smile.gif

gangsterja

Primus registratum
Disa i hajne per tu shendoshur,ndersa disa te tjere per te hequr stresin.Mua personalisht nuk me pelqejne(shendoshem,me bejne keq per dhembet,stresin e heq ne menyra te tjera).