Pse femrat kane tendencen te zbulojne sa me shume.

S

Scorpion

Guest
Pse femrat kane tendencen te zbulojne sa me shume.

Pse femrat kane tendencen te zbulojne sa me shume pjese te trupit?

Jepni mendimin tuaj ne lidhje me temen a e bejne femrat kete vetem per "Marketing" ose per dicka tjeter te jene sa me sexy ...
Veshja eshte prezantim i yni para te tjereve,ne ju tregojme tjereve me paraqitjen tone se kush jemi ne ...

Dhe dicka, se kam shume per te dikutuar..... kuptohet qe ka diference te madhe midis dikujt qe del me recipeta e fund shum te shkurter rruges dhe dikujt qe ka nxjerr pak barkun jashte.
Recipetave nuk i thone kot te brendshme. Nje femer te tille cdo njeri (kuptohet meshkujt) e do sa per marredhenie seksuale.
ose......
RESPEKTO VETEN TE TE RESPEKTOJNE TE TJERET Nuk eshte modernizim nuk eshte kulture as figure e mire te dalesh ne qytet gjysemlakuriq, te shkosh ne pune,ne shkolle, ne kafene,ne dyqan... e te arsyetohesh se je femer e emancipuar se ke shkollim te larte etj...

Asnje nga keto nuk te duhen nese nuk di ti tregosh e kultura ,emancipimi, shkollimi dhe vetite e tjera te mira qe i ka nje femer nuk i tregon me lakuriqesi.

Princesha

Primus registratum
Re: Pse femrat kane tendencen te zbulojne sa me shume.

Po ti ama (dhe cdokush tjeter) nuk i mbyll syte kur te kalojne afer. Per "marketing" nuk e kuptoj ku e ke fjalen, po flitet per femra te zakonshme apo per ato qe e kane per profesion, per ato qe dalin ne skene etj etj?

S

Scorpion

Guest

Po syte per te pare jane e dashur, une s'do mbyll syte se ti kalon afer. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Princesha

Primus registratum

Ca e paske kap me mu sonte...nejse nejse ki kujdes kur te kaloj une se do verbohesh nga drita hyjnore qe leshoj /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest

S'kam gje me ty e dashur, do mbaj syze qe te mos verbohem kur kalon ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

E njejta gje vlen dhe per meshkujt mardhifin si dreqi
po me dalin me nje bluze te holle me tregu trupin , fizikun muskuloz.
E njejta gje dhe per femrat.
Pse ndodh ?!
Shpjegimi im eshte ky: derisa kemi dicka te bukur pse te mos e nxjerrim ne pah ndjehemi mire dhe ne dhe ambjenti qe na rrethon.

Te siguroj qe dikush qe nuk ka nje trup.gjoks.vithe etj te bukur/a si nxjerr jo . /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nje verejtje para se te shkruaj dicka kisha per hapesin e temes : Nese do qe te diskutojme nje fenomen apo tendence mundohu te mos besh dialogje qe skane lidhje me temen perndryshe humbet gjithe rendesia e temes qe e hapur.

Persa i perket temes: Se ku e ke pare kte tendence ti per te zbuluar sa me shume pjese te trupit une se di.Smund te pergjithesojme dhe ti japim trajten e gjinise qe eshte e tille derisa Bab lymi me siper solli nje kundershembull i cili tregonte se dhe meshkujt kane tendenca te tilla.Jam dakort me faktin qe nese nje femer apo mashkull ka nje trup te bukur eshte i lire madje dhe ta tregoje.Nese atyre ju pelqen vetja me teper te veshur ashtu le te vazhdojne te vishen.Madje jam e bindur qe keto tipa as e vrasin mendjen fare cmendojne te tjeret sepse mentaliteti jone sot ka ndryshuar.Nuk mund te paragjykojme te tjeret si vishen sepse vishen per veten e tyre dhe sikur sduam te na paragjykojne dhe neve per veshjet tona te duhura apo jo.Shyqyr te pakten jemi ne demokraci e tja lejojme vetes kete gje pa pritur se "ne c'kategori marketingu" do na fusin te tjeret.

bizi

Forumium praecox
Re: Pse femrat kane tendencen te zbulojne sa me sh

Sinqerisht do ishte disi e shpifur, per mendimin tim te pakten, te shihja meshkuj qe zbulohen.
Sigurisht nuk duhen pergjithesuar gjerat. E bukura e demokracise eshte se cdokush vendos vete mbi veten e tij, pa patur nje komitet qendoror apo ku t'a di une. E keqja pastaj eshte se jo ne pak raste me kte liri dhe te drejte abuzohet dhe fatkeqsisht kjo ndodh ca me shume ne Shqiperi ku koncepti i demokracise dhe lirise se veprimit jane keqkuptuar me anarkine.

S

Scorpion

Guest

Ti Lips sh flm per sugjerimet, dhe ti perpara se te postosh lexo mire temen e kape konceptin, njeri s'po paragjykon menyren e te veshurit, per mua s'ke dale nudo fare, s'me intereson fare. Po flas per nje ekstravagance ne veshje te pakuptimte. Veshja tregon personalitetin dhe shijet e cdo personi. Koncepti i demokracise dhe lirise ne vendin tone jane bastarduar e marre perseprapthi e dashur.

Nje veshje e thjeshte dhe e bukur e elegante, thjeshtesia eshte me e bukur, jo disa rripa qe jane gati duke u keputur dhe nje cope pelhure gati sa s'po shqyhet.

Per mua akoma s'kane veshur thes apo mushama shiu, nqs do te thote kjo te ndjekesh moden, nuk eshte kjo ideja per te qene me te miret /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Ate tendence qe thua ti se ku e kam pare, cuditem si e mohon, se ti s'jeton as ne katund, jeton ne nje qytet te madh, gjithandej e kam pare dhe ne qytete me mentalitet 200 vjecar prapa, kudo pra. Njeri s'po pergjitheson, se s'po marr femrat 40 vjec e siper, po flas per adoloshentet qe lyhen e perlyhen qe ne klase te 5 deri te ato studentet universitare e ....

Sa per meshkujt qe kane filluar te zbulohen ata s'quhen
meshkuj, mashkulli s'ka nevoje te zbuloje trupin /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Femrat e zhveshura un i krahasoj me bananet, qe po ua hoqe lekuren pas disa oresh prishen dhe u humbet shija.

Njeri nuk i ndalon te vishen, por jo ta teprojne. Sidomos kur kjo mode manifestohet ne femra ne mbipeshe, jam kurioz te di e shoh si ngjajne, si klloun.

eniad

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sidomos kur kjo mode manifestohet ne femra ne mbipeshe, jam kurioz te di e shoh si ngjajne, si klloun.

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Deri ketu, nuk eshte se kisha ndonje kundershtim thelbesor. Ama, kur arrita te keto rreshta, aha.
Po mire mor djale, keto femrat mbipeshe qe thua ti jane pjese e realitetit, e adoleshences, e (zh)veshjes ne menyre ekstravagante e keshtu me radhe. Tani, ketu ti i bie qe po diskriminon dhe nuk eshte ndonje gje e bukur per t'u degjuar. Edhe ato nenpeshe, qe thua ti, mund te duken shemtuar te zoti vetem per te ndjekur prirjen e modes se fundit. Problemi ketu nuk duhet te jete nese jane mbi apo nen peshe, problemi eshte menyra e paraqitjes dhe vlerat personale qe percillen nepermjet saj. Aty diku me siper lexova Lipsin qe te kishte thene se po paragjykoje qe ne fillim te temes dhe jam dakord me kete. Ne momentin qe ti hap temen duke i vene nje vule marshalla, qe per mua do te thote "mendoni edhe ju si une" (qofsha gabuar), atehere sikur nuk ka shume kuptim te diskutosh.
</font>

Iron_heat

Primus registratum

"zbulimi i trupit" esht nje semundje qe ska ilac.. S'na mbetet gje tjeter vecse "zoti ua falt mekatet" atyre qe zbulojne trupin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helmth lerini te tjeret te mendojne e te shprehen si te duan. Do apo s'do ti ka dicka te vertete ne ato qe ka shkruar Scorpioni. Keshtu e mendoj une.

@d@

Primus registratum

Scorpion, o mysliman i dreqit /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk thua shqyr, qe zhivshen dynjaja te kullosim cik syt por vjen e hap tema fshatareske /pf/images/graemlins/laugh.gif. Pastaj femra si mibpeshe dhe nenpeshe eshte e bukur /pf/images/graemlins/cooli.gif Ke inat /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Moj vajze une nuk po diskriminoj njeri, jeni ju qe nuk pranoni gje, pastaj une e shkrova ti apo X person vishu si te duash, nuk te ndalon njeri a jo? Sa per nje vajze ne mbipeshe nuk e kisha mendimin per te diskriminuar, por shkrova si do ndjehet e duket kjo vajze nqs vishet ne kete menyre, ju si femra si do ishit shprehur, e sa i perket kesaj gjeje, jeni ju qe diskriminoni me sh jo ne. Une hapa nje teme per diskutim, gjithsecili ka te drejten te jape mendimin e tij dhe te shprehet si ti doje qejfi. Une personalisht jam drejt nje veshje qe eshte e thjeshte sic i ka hije nje femre, jo erotizem e provokacion. Pra veshja duhet te jete sipas ambjenteve. Une se di ne cilin shtet jeton ti por te pakten vendi yne Shqiperia s'eshte se ka nje shembull te mire persa i perket veshjes esktravagante. Nje lloj veshje e tille se ben njeriun me te bukur apo me te zgjuar.

Nev nuk jam musliman as i krishtere, as me intereson ceshtja fetare e zakonet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ta shihja ne ate aspekt do te thoja, dil si te ka krijuar Zoti me gjethe fiku para. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja Nev e mendon keshtu, nqs nje vajze zbulon ca pjese, thote dhe ajo "po une pse mos zhvishem" /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Nje veshje e thjeshte dhe e bukur e elegante, thjeshtesia eshte me e bukur, jo disa rripa qe jane gati duke u keputur dhe nje cope pelhure gati sa s'po shqyhet.

Per mua akoma s'kane veshur thes apo mushama shiu, nqs do te thote kjo te ndjekesh moden, nuk eshte kjo ideja per te qene me te miret /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Ate tendence qe thua ti se ku e kam pare, cuditem si e mohon, se ti s'jeton as ne katund, jeton ne nje qytet te madh, gjithandej e kam pare dhe ne qytete me mentalitet 200 vjecar prapa, kudo pra. Njeri s'po pergjitheson, se s'po marr femrat 40 vjec e siper, po flas per adoloshentet qe lyhen e perlyhen qe ne klase te 5 deri te ato studentet universitare e ....

Sa per meshkujt qe kane filluar te zbulohen ata s'quhen
meshkuj, mashkulli s'ka nevoje te zbuloje trupin /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Femrat e zhveshura un i krahasoj me bananet, qe po ua hoqe lekuren pas disa oresh prishen dhe u humbet shija.

Njeri nuk i ndalon te vishen, por jo ta teprojne. Sidomos kur kjo mode manifestohet ne femra ne mbipeshe, jam kurioz te di e shoh si ngjajne, si klloun.

[/ QUOTE ]

PO e nis nga fundi:
Ca quan ti teprim? Ne pike te veres mos duhet te veshim triko leshi? Persa i perket racizmit te mbi/nen peshes jam plotesisht dakort me Helmin dhe skam cte shtoj me teper.

Ne metropolin tim me thene te drejten kur kalon perpara meje nje vajze e veshur ne menyre e tille dhe tregon pjese sh te bukura te trupit te saj me sinqeritet e admiroj bukurine e saj.Dicka e bukur pse te mos admirohet.Asaj i pelqejne takat,minifundet etj,pse te mos i veshi? Nese ty ste pelqen veshja e saj eshte pune per ty dhe jo problem per te.Nese ty ste duket tipi jot,gjej nje me tipin tend qe te vishet ashtu sic ke ti deshire te vishet.

Krahasimi i femrave te zhveshura me bananet ishte krahasim ( per mendimin tim gjithmone ) i pagoditur fare.Dhe habitem si e shkruan se jo per gje kur nje femer "e tille" kalon ne rruge ama ci hapni syte e i beni kater.

Meshkujt qe zhvishem,hmmmm pse jo?! Kur kane muskuj te bukur,shpatulla te gjera,krahe te bukura,habitem pse te mos i tregojne ? ( ketu me prek ne interes /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Une nuk mohova gje,madje pranova qe ne qytetin tim ka shume vajza te tilla.Por se kuptoj cte keqe ka,nuk po kuptoj pse duhet te kete dicka te keqe nese asaj 15 vjecares i duket vetja me e bukur duke u lyer pak me shume?Une rikthesoj nje fjali qe thashe dhe ne postimin e pare.Asaj goce te siguroj si ben fare pershtypje cmendon ti apo tjetri per veshjen e saj dhe shyqyr qe na erdhi dita te jemi te lire nga paragjykimet,ndaj ka lezet kur njeriu fillon te mendoj per veten sic do vete dhe jo sic duan te tjeret te mendojne per te.

Dhe dicka te fundit doja te thoja : SHYQYR QE NA ERDHI VERA TE HEQIM KTO TESHAT E RENDA TE DIMRIT SE I KENA BLERE DHE SHTRENJTE ATO TE SHKRETA FUSTANE .TE VISHEMI SI TE DUAM,TE ECIM SI TE DUAM,TE SILLEMI SI TE DUAM,SE SHYQYR MORALI E NDERSHMERIA NUK NGELET TE VESHJA ( per shumicen besoj ).:D

@d@

Primus registratum

Ateher je i mykur /pf/images/graemlins/lol.gif Nevi ecen kundra rrymes /pf/images/graemlins/laugh.gif krahet , kofshet dhe gjoksi me jane bere me muskuj /pf/images/graemlins/lol.gif

Ps. Rreshti i tret eshte i vertet, por vetem kur shikoj mashkull jo femer /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Aman shyqyr qe ju dha rasti te nxirrni pak mish te bardhe e te visheni me lloj e lloj pacavuresh. Ju pergezoj. Syte kater i bejne meshkujt qe njeh ti, une se kam vrare ndonjehere trurin per te pare femra te tilla por s'mund te mohoj qe s'shoh se s'jam i verber, por jo te afeksinohem nga keto situata. /pf/images/graemlins/winkwink.gif Une s'kam ndaluar femrat apo vajzat qe kam pasur prane meje te vishen sic i do qejfi, se s'jam injorant. Kuptoje drejt, po flas per nje mode te shthurur ne Shqiperi. Dhe bota vishet, por ama jo si ne, thashe varet nga situata. Ty te duket normale te shkosh ne shkolle me minifund apo bluze te hapur aq sh sa te bien sheshit gjerat? Apo ne nje takim pune? Apo situata te tjera? Dhe mos e kap per kete periudhe, tani po afron stina e veres, s'do mend qe s;do rrish me triko leshi, por dhe me cizme deri te gjunjet s'me duket normale. E s'po gjykon njeri te pune morali apo ndershmerie ne veshje, mos u kap kot. Jam drejt mendimit per nje veshje me te pershtatshme me vendin ku jetojme, perballuni me realitetin dreqi ta haje.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nuk e kuptoj pse e personalizon.Mos lexo shpejt e shpejt postimet qe ti pergjigjesh direkte.Lexo avash se do kuptosh qe se kam me ty personalisht por me meshkujt qe shohin femrat dhe komentojne etj etj.
Mua sme duket normale nese dikush vjen ne shkolle me minifund,ama ngelet aty,sme ben me pershtypje e aq me teper te filloj te gjykoj ate vajze.Nese ajo ka ardhur ne shkolle ashtu ka ardhur edhe cfare?
Cfare problemi kane cizmet der te gjuri iher?? Ohuaaa ,ja prit ti them i cik Versaces,Guccit,Dior etj qe te mos bejne me tendenca te atilla se na ngelen gocat pa martu.Paragjykim total si teme.

S

Scorpion

Guest

Jo mi mu kujtuan cizmet kot, se tani kane dale disa geta ne forme rrjete per te gjuajtur peshk /pf/images/graemlins/laugh.gif Mendjen te martesa e ke, akoma se kupton qe se kam per ceshtje morali o vajze? E kam me shume per ekstravagancen e tepruar.

Sa per Versacce, Dior Gucci nuk ma merr mendja, se ata dhe nje thes cimentoje te nxjerrin ne pasarela e quajne mode. /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Getat e atilla kane nja dy vjet qe kane dal nga moda /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.Anyway,te thashe shiko termin e tepruar /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Epo ketej nga katundi jone, jemi 2 vjet prapa. Nqs te duket ty se une po paragjykoj je komplet gabim, ti e di mire se c'mendoj une, dhe c'koncept kam dashur te jap, anyway ik ne shkolle se te vajt vone /pf/images/graemlins/laugh.gif