PSE CDO GJE RROTULLOHET RRETH SEKSIT????

shpresa

Primus registratum
Re: PSE CDO GJE RROTULLOHET RRETH SEKSIT????

Une them se jo c'do gje duhet te rrotullohet rreth seksit. Eshte shenje e cektesise se koheve tona. Dua femije, familje, nje burre qe te me doje fort. Nuk kam enderr te rri me kembet perpjete gjithe jeten, kam mendje, ndjenja, inteligjence...ca njeres mendojne se gjithcka ne jete eshte vetem penetrim penisi ne vagine.

me falni dua te dal kunder jush ne ekte pike.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb] thats crappp! Ata qe mendojne se cdo gje rrotullohet rreth seksit ose jane te virgjer ose nuk i kuptojne mire gjerat. Cdo gje rrotullohet rreth parase! [/qb]
po mire pse lufton per parane ti????? qe deep down te kesh sa me shume seks e femra
ok?????

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Naked Faerie:
[QB] sepse Harapi beri haremin! /pf/images/graemlins/laugh.gif
:lol: :lol: :lol: :lol:
ah cfare nami ke ti more djale
hajde te gjesh nuse keshtu :smash: :smash:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
[qb] thats crappp! Ata qe mendojne se cdo gje rrotullohet rreth seksit ose jane te virgjer ose nuk i kuptojne mire gjerat. Cdo gje rrotullohet rreth parase! [/qb]
po mire pse lufton per parane ti????? qe deep down te kesh sa me shume seks e femra
ok????? [/qb]
.....dhe që te dalesh ti blesh me shumice pastaj...Po a bleheni dot me para ju?????

D-J

Forumium maestatis

[qb]
ok????? [/qb]
qe deep down ti lexo "skunk love" me mire qe ka shkruajtur ketu . Plus karier pushtet ambicie nder
liri independence etj etj. sex is just an accessory qe rrotullohet rreth ketyre gjerave. :smash:

D-J

Forumium maestatis

dhe tjeter. just cant help thinking that those who think that cdo gje rrotullohet rreth seksit jane adoleshente te lumtur qe mezi presin tu vine menstruacionet e para /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Seriozi:
[qb]
[qb]
ok????? [/qb]
.....dhe që te dalesh ti blesh me shumice pastaj...Po a bleheni dot me para ju????? [/qb]
sigurisht disa!!!!!!!!!!!!!! sikurse disa nga ju

I love new york

Primus registratum

well i'm not gonna argue me ty sepse qekur te eshte mbushur mendja per ate qe thua ne profil, nuk ka burre nene te te ndryshoje mendim ose te pakten te respektosh ate te tjetrit pa thene "crap" or whatever.

dhe sa per djeni, it's so the opposite...........

D-J

Forumium maestatis

[qb] well i'm not gonna argue me ty sepse qekur te eshte mbushur mendja per ate qe thua ne profil, nuk ka burre nene te te ndryshoje mendim ose te pakten te respektosh ate te tjetrit pa thene "crap" or whatever.

dhe sa per djeni, it's so the opposite........... [/qb]
live up to your name babe and dont disappoint me any longer! Big it up girlie! :kiss:

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Skunk Love:
[qb] Une them se jo c'do gje duhet te rrotullohet rreth seksit. Eshte shenje e cektesise se koheve tona. Dua femije, familje, nje burre qe te me doje fort. Nuk kam enderr te rri me kembet perpjete gjithe jeten, kam mendje, ndjenja, inteligjence...ca njeres mendojne se gjithcka ne jete eshte vetem penetrim penisi ne vagine.

me falni dua te dal kunder jush ne ekte pike. [/qb]
Skunko edhe une jam shume dakort me ty . Vetem me sqaro nje gje . ca do beje ti sikur te kishe femije, familje dhe nje burre qe vdes fare mbas teje, por beni seks vetem nje here ne jave ose may be less. Une per vete doubt qe do ishe e lumtur.
megjithate menje , menje /pf/images/graemlins/smile.gif
Pastaj sex nuk eshte = kembet perpjete dhe penetrim penisi ne vagine.
Me ndjenjat qe do te kesh ti do te te vije dhe deshira per sex , dhe po se pate s'do jesh happy.
As simple as that

:wave:

Princesha

Primus registratum

Un them gjithcka sillet mbas interesit kjo mund te jete: para, sex etj etj

D-J

Forumium maestatis

tralala do beheshe ti e lumtur dhe do ishte e vetmja gje qe do kerkoje nga kjo jete sikur te beje sex 24/7? Ne rast se po atehere per ty cdo gje rrotullohet rreth sex.

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Yvonne:
[qb] SEPSE CDO GJE MUND TE DUKET E NDRYSHME KUR BEN SEKS PRANDAJ DHE TE DUKET SIKUR CDO GJE RROTULLOHET RRETH SEKSIT /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gooood! "prandaj dhe te duket" eshte vetem nje iluzion pra nuk eshte e vertete se cdo gje rrotullehet rreth sexit :thumbsup: