PSE CDO GJE RROTULLOHET RRETH SEKSIT????

I love new york

Primus registratum
PSE CDO GJE RROTULLOHET RRETH SEKSIT????

apo e kam gabim??????? :eek: :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
si mendoni /jepni shpjegimet tuaja qofte shkencore ( /pf/images/graemlins/wink.gif ) qofte praktike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest
Re: PSE CDO GJE RROTULLOHET RRETH SEKSIT????

po sepse pa seks ne sdo ekzistonim /pf/images/graemlins/smile.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga proto:
[qb] po sepse pa seks ne sdo ekzistonim /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
sa buzeqeshje e sinqerte /pf/images/graemlins/laugh.gif

FALKO

Forumium maestatis

Sepse kemi hormone /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

S'jom kondra... me nji ven do rrotullohen muhabetet.. !

gjekec

Primus registratum

Qe te mendoni si Frojdi dhe Nicja duhet te perdorni dhe stimulantet perkates nervore, :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Outofmind:
[qb] Qe te mendoni si Frojdi dhe Nicja duhet te perdorni dhe stimulantet perkates nervore, :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
such as????????? /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

nike palkola

Primus registratum

Seksi (si pjesë e dashurisë) është gjëja më madhështore që ka krijuar Zoti. Ai është diçka më misterioz, më i thellë, më i çmueshëm dhe në të njëjtën kohë edhe më i mallkuari, kështu që jemi në errësirë të madhe kur është (seksi) në pyetje. Kurrë këtij fenomeni nuk i kemi kushtuar mjaft kujdes. Njeriu gjithmon në jetën e tij ka kaluar në mënyrë rutine nëpër ejakulimin seksual dhe asgjë nuk ka mundur të mësojë për të!- ka shkruar Osho

-Derisa të mos kemi sukses të sjellim harmoni në aktin seksual, derisa të mos i shtojm seksit komponenten shpirtnore, derisa të mos fillojm të mendojm për seks si për dyert e samadit, parajsës, nirvanës, shkrirjen në hyjni, njerëzim më të mirë nuk do të kemi! Osho

inah

Primus registratum

Fillimisht postuar nga proto:
[qb] po sepse pa seks ne sdo ekzistonim /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Ela_001

Primus registratum

Sepse na jep mundesine per te zbuluar edhe shprehur thellesi te medha imagjinate apo fiziku te cilat ndoshta as vete nuk dinim qe i posedojme. Ose ndoshta se per ato memomente qe zgjat harron gjthcka tjeter egziston vetem ti dhe X, sepse eshte ndoshta menyra me e bukur per tu treguar i eger apo qofte dhe i bute.

D-J

Forumium maestatis

iiii cer gabimi si ke bo mi trashaluq fare. pse mi hala se din tija se cdo gje rrotullohet rreth diellit. Tralala, e megjithate ajo rrotullohet. ka qen rob i qut aija :wave:

Altaf

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistiku:
[qb] Kurrë këtij fenomeni nuk i kemi kushtuar mjaft kujdes. [/qb]
Seksi duhet të bëhet dhe jo të analizohet. Po të fillosh të futesh thellë prishet gjithë kuptimi. Mendo një qen të bukur që e ka shkelur makina de i kanë dalë të gjitha të brëndsmet në rrugë. Nga e bukur bëhet e çpifur dhe i ikën gjithë lezeti.

usta_Qima

Primus registratum

po sepse sexi esht gjithcka ,esht sport, esht qef, esht pune , esht hobby, esht shnet, esht ilac dhe mbi te gjitha sexi esht fillimi jetes, pa sex nuk ka jete. nuk di a u shpjegova mir .??
nqs nanjona ka nai paqartesi ja shjegoj me hollesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb] po sepse sexi esht gjithcka ,esht sport, esht qef, esht pune , esht hobby, esht shnet, esht ilac dhe mbi te gjitha sexi esht fillimi jetes, pa sex nuk ka jete. nuk di a u shpjegova mir .??
nqs nanjona ka nai paqartesi ja shjegoj me hollesisht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse mer edhe pune qeka sexi???T'ishte pune kishin more mileti hyzmeqare.S'merke vesh gjo tina,ecni goca se jua shpjegoj un se ca eshte sexi /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

shi peshkatari , te disha me expert ty per kto gjona mer /pf/images/graemlins/smile.gif
po pse mer cun ato buçet qe punojn rrugve mos e bojn per gallat ee ?? i her biles ne autobus nigjova njonen qe folte ne cel dhe ja boni - tashi po e myll se po iki per ne pun hihihihihhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

hahahahaha
PO nejse,asaj i thone biznes,pune per hobby.Shif tashi se ta shpjegojme qaarte.Ne po flasim ka sponti i meshkujve,per ne nuk eshte pune dreqi e mori :thumbsup:

H

harap

Guest

sepse eshte epiqendra e trupit edhe cdo gje rreth asaj rrotullohet /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

sepse Harapi beri haremin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

anyway, ne radhe te pare une them se jo cdo gje shkon reth seksit! /pf/images/graemlins/smile.gif

D-J

Forumium maestatis

thats crappp! Ata qe mendojne se cdo gje rrotullohet rreth seksit ose jane te virgjer ose nuk i kuptojne mire gjerat. Cdo gje rrotullohet rreth parase!