PS-duhet nxjerre jashte ligjit

Albsniper

Primus registratum
Re: PS-duhet nxjerre jashte ligjit

Cfare hordhekut ktu moj nane, deksha n'llac !!! Po mbaj barkun me dore nga te qeshurit...kisha kohe pa hy.sic thone ne kopshtin zoologjik te nairobit: i went bananas...

trazovaci

Primus registratum

Edantes, ti je idhulli im. Une dua te te studjoj plako, se nuk kane mbetur edhe shume si puna jote. Edantes, ti je specie ne zhdukje, ti duhet te te shpalli Doktori monument kulture, ti duhet te shpallesh objekt kulti, me 200 si puna jote Edantes, cuna trima e lule shqiperia nis histori me ngjyra.
O Edantes, me hiq nje kuriozitet. Ke shok ti? Po shoqe? Nese po, a ben seks ti? Nese jo, bej seks plako pastaj futju muhabeteve politike se do ndihesh me i cliruar, nese po, perpiqu ta besh me shpesh...
O Edantes dhe nje pyetje, cdo te beje me komunistet pasi ti kishe djegur te gjalle???

Ergler

Primus registratum

Perse merziteni leri tu bien daulleve,bilbilave,gajdeve etj,sepse mbas pune kane leximin e old [ndaluar] Zeri i leshit me falni popullit.Jashte ligjit nuk i nxjerrim por do ti fusim ne burg si kusar e te korruptuar.I ka marre frika prandaj po u bien burive te alarmit.Europa e ka perkrahur,po e perkrah dhe do ta perkrah edhe ne te ardhmen kete qeveri,sepse i plasi buza me keta te korruptuar e te inkriminuar.Lepuri do te zihet me qerre kesaj radhe.Rregullorja e miratuar nga ata vete nuk mund te ndryshohet se ju do qefi kelysheve te korrupsionit dhe atyre qe u bien borive tetyre.

OROSHI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
EDANTES... ti qeke klysh kurve mer çun Befatrofi.

[/ QUOTE ]

Sa shum qenke prek mer lal!
Mos ke frike se nuk i djeg askush jo,nuk merret asnjeri me halet tani ne 2006.
Tani e din cfar do te thote te te djegin/vrasin/perdhunojne familjen/burgosin/te te mbysin me kazme kokes.....te gjitha keto i kane bere ato komunistet e dhjere!! /pf/images/graemlins/wave.gif

pppppaa

Primus registratum

Orosho, ty tu rrit nera se na lehtesove vlla se per pak kujtuam se po i digjnin vertet, se s'i dihet ja u nevrikos Eddantja me Elektricistin dhe tak-fak i dogjen te gjalle 200.000 ish-komunista.... Ti e di sa nevrike jane ata te dy, po jua dha truri e bejne direkt...
Jo se dua t'ju pengoj ne misionin tuaj fisnik te shfarosjes, por mendoj se do te ishte goxha veprim i nxituar sikur ne te digjnim 200.000 njerez pikerisht ne kete moment. Jo se jam kundra qe ti djegim po qe nuk mendoj se eshte momenti i pershtatshem, se do te fillojne te na cajne trapin ata nderkombetaret, jo Integrimi, jo te drejtat e njeriut...Per kete po them une.... megjithate ju e keni ne dore, ti, Elektricisti dhe Eddantes dmth, veproni si ta gjykoni me te drejte....

Pse kam pershtypjen qe te gjithe ju perkrahesit e Doktorit keni filluar te pirdheni nga trute...? Nuk e di po kete pershtypje me krijoni..... Njeri thote ti vrasim, tjetri ti pjekim, nja dy zera nga fundi i salles kalojne deri ne perdhunim total te te gjitheve(a thua se e prodhojne spermen ne kantina vere).... Sinqerisht jeni bere per te ardh keq......

E o Orosho, ma mushe mendjen qe ty nuk duhet te te shesim vlla... ty do te te mbajme ketu se na duhen dhe ca specie te tilla per te mjerin Kopshtin tone Zoologjik.... Me ju biznesi i Kopshtit Zoologjik ka per te ecur goxha para....

eddantes

Primus registratum

Orosh keta klysht e kuq duan Hitlerin tja u .. zotin e vet.
Esht njeri ketu qe me quajti klysh kurve nuk e di a do te ishte i zoti te ma thosh para syve kete pfjale, po ju bijte e njesiteve guerrile jeni mesuar ti vrisni njerzit pas shpine ska problem

bob

Primus registratum

kelyshi eshte kelysh dhe nuk nxjerr mesim

ps-jashte ligjit dhe te gjithe ata qe e udheheqin ne biruce
keta mendojne se jane akoma ne pushtet dhe zhurmojne si bushtra te keqija
SHqiperia duhet te krenohet me nje kryetare kuvendi dhe keta kelxshe cirren per ta zevendesuar
quhen edhe burra,e ka thene ajo:plumb ballit!

ados

Primus registratum

Edantes, ti je idhulli im. Une dua te te studjoj plako, se nuk kane mbetur edhe shume si puna jote. Edantes, ti je specie ne zhdukje, ti duhet te te shpalli Doktori monument kulture, ti duhet te shpallesh objekt kulti, me 200 si puna jote Edantes, cuna trima e lule shqiperia nis histori me ngjyra.
O Edantes, me hiq nje kuriozitet. Ke shok ti? Po shoqe? Nese po, a ben seks ti? Nese jo, bej seks plako pastaj futju muhabeteve politike se do ndihesh me i cliruar, nese po, perpiqu ta besh me shpesh...
O Edantes dhe nje pyetje, cdo te beje me komunistet pasi ti kishe djegur te gjalle???

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/laugh.gif </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ] </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Tani mer plako,si shume e teprove me ate 200 mijeshin,apo jo?Jo per gjo por edhe kur u formua PK ne '41 ishin 200 "petrita",por mbas 4 vjetesh mbeten vetem 4 "petrita me hepatitis b" /pf/images/graemlins/laugh.gif,se te tjeret i hengri lopa e cmendur.

eddantes

Primus registratum

Orosh 200 i beri Dulla se ishin a sishin 30, dhe pjesa me e madhe serbo-malazez e tipit dushan mugosha.
.....dhe pjellat zvarranjake te tyre qe i bien bilbilit ne kuvend te udhehequr nga nje ish sportist gjysmak i tipit rama apo nje maqedhonas i tipit majko....ne litar me qente e kuq

Kondrapedali

Kondrapedali

Në litar, në litar, në litar!

Por me gishtat lart ama.

Na re se lat nom. Hale janë por deri sa të provohet kjo nuk janë më të këqinj se të tjerët. Në mos u provoftë do të thotë që hale nuk janë vetëm ata ... /pf/images/graemlins/shrug.gif

i_own_u

Primus registratum

OROSHI... me djeg menyra e urrejtjes asigjo me shum... dhe diçka me djeg, e vertet viti 2006 e njerez si ty qe krenohen jo qe jan Shqiptar e te mendojn per te ardhmen por vetem tek qelbesirdhiqet, exitoheni me fjalen VRASJE... shif e shkruj amon LEK DUKAGJINI pffffff ik amon

i_own_u

Primus registratum

pastaj un si vej faj EDDANTES... qe mesiguri do ket arsye te forta te shprehet me ket urrejtje... do ket pa noi Polic qe i ka vjolentuar maman apo ku ta di un.

OROSHI

Primus registratum

OROSHI... me djeg menyra e urrejtjes asigjo me shum... dhe diçka me djeg, e vertet viti 2006 e njerez si ty qe krenohen jo qe jan Shqiptar e te mendojn per te ardhmen por vetem tek qelbesirdhiqet, exitoheni me fjalen VRASJE... shif e shkruj amon LEK DUKAGJINI pffffff ik amon

[/ QUOTE ]

"po me Leken c'paten xhanem"?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillove nga mamate tani?

Ty te djeg'kan shum gjona plako,nje here kjo nje here ajo,tani kalove nga Leka...ehee,ke shum probleme ti!

eddantes

Primus registratum

Orosh kshu e kon komunistet plako kur skane llogjike fillojne me citate, apo ku di une, kujdes mor vella se mos na vejne noj fleterrufe keta nipat e kanan tafilit

i_own_u

Primus registratum

me LEKEN...? kam ate jan shum larg idet e mija me nje Fanatik DUKAGJINI

EDDANTES... e gjeta ? ashtu si thash un esht ? ejj haroje mer se qef ka qen ty bo e shkreta po he

OROSHI

Primus registratum

me LEKEN...? kam ate jan shum larg idet e mija me nje Fanatik DUKAGJINI

EDDANTES... e gjeta ? ashtu si thash un esht ? ejj haroje mer se qef ka qen ty bo e shkreta po he

[/ QUOTE ]

Per Leken kemi tema sa te dush!
Apo ke noj mision te vecante qe te denigrosh Leken kudo qe te jepet rasti?
Me kete rast denigron edhe nje krahine te tere /pf/images/graemlins/winkwink.gif,ky esht qellimi?

i_own_u

Primus registratum

OROSHI... kjo esht e keqa qe tipa Fetar Demokrat si ty kuptoni ate qe doni te kuptoni... e kisha per idullin tat LEK e jo DUKAGJININ.

EDDANTES... skam qen un ai Polici mer te betohem.