PS-duhet nxjerre jashte ligjit

eddantes

Primus registratum
PS-duhet nxjerre jashte ligjit

PS-bija kopile e PPSHse duhet nxjerre jashte ligjit, femijet e niperrit e byrose politike qe 40 vjet i binin bilbilave per te na vee ne rradhe sozt po i fryjne bilbilave per te penguar cdo gje ..........nxjerrja e PS jashte ligjit, arrestimi dhe venia ne gjyq e ish-komunisteve si R.Alia, N.Hoxha me shoke per gjenocid kombetar dhe venia para gjyqit e klanit komunisto-mafioz Nano-Ruci e kompani per Krime ndaj demokracise, vetem kjo do ishte rruga e Shqiperise per te dale nga balta! <font color="red"> </font> <font color="blue"> </font> <font color="blue"> </font>

i_own_u

Primus registratum
Re: PS-duhet nxjerre jashte ligjit

.... njerz te lind per te vujt... ja konkluzioni im per ker parafolsin

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
PS-bija kopile e PPSHse duhet nxjerre jashte ligjit, femijet e niperrit e byrose politike qe 40 vjet i binin bilbilave per te na vee ne rradhe sozt po i fryjne bilbilave per te penguar cdo gje ..........nxjerrja e PS jashte ligjit, arrestimi dhe venia ne gjyq e ish-komunisteve si R.Alia, N.Hoxha me shoke per gjenocid kombetar dhe venia para gjyqit e klanit komunisto-mafioz Nano-Ruci e kompani per Krime ndaj demokracise, vetem kjo do ishte rruga e Shqiperise per te dale nga balta! <font color="red"> </font> <font color="blue"> </font> <font color="blue"> </font>

[/ QUOTE ]

ke harruar Sali Berishen. doktori personal i Enverit çirrej duke bertitur "Parti,Enver..." me shume se Ramizi e Nexhmia te marre sebashku.
sa per niperit e komunisteve,nje vend ne burgun qe permende ti,i takon edhe Kol Olldashit;gjyshi vet,Dashnor Mamaqi,ka qene minister i Enverit.

Mono

Forumium praecox

[/ QUOTE ]
Gjeja me e tmerrshme e Qeverisjeve Berisha jane njerezit si puna jote qe legalizojne urrejtjen dhe dhunen ndaj cdo kundershtari!

DFV

Primus registratum

Eshte e vertet e tmerrshme kur meson se ka akoma militant ekstremist te cilet desherojne te zevendesojne sistemin demokratik me diktaturen e re te Sali Berishes.
Sipas Eddantes, Saliu pasi i punesoj te gjithe shqiparet, duhet te bej dhe pushkatimin fizik te kundershtarve politik qe te kete mundesi te zgjas pushtetin e tij deri sa te vdes!!
Lume Shqiperia por ne menyre te vecant Sali Berisha per militantet qe ka!

komino

Valoris scriptorum

pse i kushtoni kaq rendesi eddantes

fshehur nga anonimiteti i forumit ka shume mundesi qe ai te jete militant i ps
ose ka edhe mundesi te jete vertet ashtu si mendoni ju por une tentoj tek varianti i pare.

Sirena

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Me fal lali por me erdhi vertet per te qeshur kur lexova shkrimin tend...per vete faktin se eshte kontradiktor.Nga njera ane je militant i demokracise( ashtu sic jemi te gjithe) e nga ana tjeter me flet per nxjerrje jashte ligji(leqe nuk eshte ky termi i duhur po nejse) te njeres prej 2 partive kryesore sot ne shqiperi...dhe kjo do te conte ne monizem si ne kohen e Enverit qe aq inat paske zotrote.Me fal lali,merzitesh ti po ti fus dhe nje te qeshur tjeter une? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

gentius

Primus registratum

Ti qeke njeriu me TRAP qe kam degjuar ne jete. Ne qofte se do te eliminosh komunistat duhet te fillosh nga Sali Berisha, sekretar i pare i partise ne Tropoje dhe anetar i keshillit mjakesor prane Enver Hoxhes.

C'hyn Ramiz Alia tek PS?

E mbyll me kaq sepse edhe kaq sa kam shkrujt e kam tepruar perkundrejt injorances suaj.

Lenko

Primus registratum

Shqiptaret qdo here jane trima per te luftuare me njeri tjetrin.Jemi vet ata qe kemi prure kombine shqiptare ne kete gjendje shihet qarte.Ne greqi te ngatrohesh per interesa politike e te haroshe interesat Kombetare nuk ndodhe apo ne Serbi edhe po te ndodhe athere do te jete fundi i atije partie ngase populli do ta eliminoje per disa dite.Ne shqiperi e ne Kosove populli eshte spektatore qe veq shikone gjerat se si luhen para syve te tyre dhe jo ne interes te popullite dhe qfare athere ne veq behemi simpatizant te atije partie apo tjeters dhe ku shkuane interesat gjithe kombtare nuk mendojme fare

H

harap

Guest

Qe do futen ne burg do futen vetem thjesht çeshtje kohe.

MUHA

Primus registratum

PD dhe ju simpatizantët e saj, më së shumti edhe më së miri idetifikoheni me periudhën e komunizmit. Ju jeni absolut në ate që e thuani, e mira e popullit sot, është se ju, nuk mund ta ushtroni krimin ashtu qfarë e keni në zemër.

marina s.

Forumium maestatis

shyqyr qe s'i djeg dot se do te ngelnim pa kryeminister pastaj...

pppppaa

Primus registratum

do ti digjja te gjalle komunistet e klysht e tyre mor muha

[/ QUOTE ]

Njoftoje njeri kete robin qe specia dominante ne kete moment eshte homo-sapientis, dinosauret kane rreth 300 milione vjet qe jane zhduk......Uaaaa sa keq qe eshte ky robi.... E o ti qe vjen nga Ifi, kam menduar qe do te ishte ne te miren e njerezimit nese te shisnim te Kopshti Zoologjik Kombetar i Nairobit ne Kenia dhe parate ti perdornim ne ndihme te Shoqates per Mbrojtjen e Hipopotameve me seli po ne Nairobi....Ne kete menyre dhe ti arrin te behesh i dobishem per njerezimin....

eddantes

Primus registratum

e mor legena ju qe ne 97ten i gjuanit xhamave te shkollave me kallash ku na dolet kaq paqesore more komb shkerdhate

OROSHI

Primus registratum

EDANTES,ka maru puna e komunistave,u jan tha trut mor vlla!
Poster,te paska prek thell shkrimi i "djegies" /pf/images/graemlins/laugh.gif