Protestat e Çameve kthejne Papuliasin ne Greqi!!!

Ergler

Primus registratum
Re: Protestat e Çameve kthejne Papuliasin ne Greqi!!!

Koha e luftrave mbaroi tashme ne ballkan.Per nje plesht nuk mund te djegin jorganin Shqiperia.Prona eshte e shenjte,por rrethanat jane te atilla,qe nqse futemi ne nje lufte dalim te humbur.Meqe doni lufte mblidhuni ju camet e luftoni per tokat tuaja sic bene kosovaret po ua mbajti.
Ju flisni keshtu duke bere llogari vetem per veten tuaj.ndersa per nja 5 1/2 milion te tjere nuk ju behet vone.I mbani per vete ato mendje.Nuk kam degjuar as nga drejtuesit e shoqates came nje marrezi te till te fillojme luften kunder greqise.Jo vetem Greqine por gjithe Europen dhe Ameriken do te kemi kunder.Perfundimi.......

nik nika

Primus registratum

Ceshtja e Camerise se pari duhet te zgjidhet ne menyre demokratike sepse ne fund te fundit eshte Amerika qe vendos sic vendosi per Kosoven. Pra ti elektricist qe e ke 15 vjet Shqiperine pa drita mos bej krahasime sikur nje nje kalama, por mendohu kur hedh fjalen, sepse Cameria eshte nje krahine nga me pjelloret , keshtu qe mos u ngaterro me pleshtat qe ndoshta dhe i ke provuar.
MBAS KOSOVES VJEN CAMERIA

Ergler

Primus registratum

Mos kujton se do tua nxjerrin gomarin nga balta te tjeret o morramadh?Po ua mdajti [ndaluar] hidhuni mos na shisni mend.Armet i blini se ka plot dhe ja bemi bam sic ja bene trimat kosovar.Mjafton qe te merret vesh dhe kjo ceshtje te vihet ne tavolinat e diplomacise.Nqse ty dhe te tjereve nuk ua mban rrini dhe prisni qe te zgjidhet ne menyre demokratike ose kur ti ngrihet Amerikes.Po te kujtoj se kur Rugova shkoi ne Amerike dhe u takua me George Bush plakun,per te kerkuar zgjidhjen e problemit kosovar ai i tha Rugoves:<<Cfare keni bere vete qe ne t'ju ndihmojme>>?.Kaluan vite dhe kur ata u kujtuan te benin dicka USA dhe Europa i ndihmuan ata.Prandaj he, mos mbillmi vetem sallata jeshile ne bace dhe te luftojne te tjeret per ju.E di qe mbas Kosoves vjen Cameria ,pa hidhuni bila.

nik nika

Primus registratum

E para une nuk jam cam. E dyta, shqiptar si puna jote nuk e di pse na dalin me embleme te shqiperise etnike kur ceshtjen e Camerise na e shtron si vetem ceshtjen e cameve, e ate te Kosoves ate te kosovareve. Shqiptaret po te mos kishin mentalitetin tend sic e kane ne pergjithesi apo akoma me keq nuk do te ishin katastrofa e europes.
Cameria ne rradhe te pare eshte toke shqiptare, dhe kushdo qe e ndien per detyre te luftoje per interesa kombetare nuk pyet eshte kosove apo cameri , maqedoni apo mal i zi.
Mendimi im eshte qe qeverite shqiptare ne lidhje me ceshtjen kombetare nuk kane bere sa duhet por mund te thuash qe e kan demtuar ate, dhe vazhdojne ta demtojne.
Edhe nje here po e them nje vend ku nuk e egziton nacionalizmi perfundon si Shqiperia.
te thashe dhe nje here mos bej krahasime sikur nje kalama.

Bamir Topi

Primus registratum

shoku camet nuk duan me te jene pjese e Shqiperise.duan vetem te marrin ca leke te tjera se s'kane hic.Ceshtja came eshte reduktuar ne kthimin e pronave ish pronareve came nuk behet me fjale per Camerine si pjese e Shqiperise ose si shtet me vete ashtu si per Kosoven

Ergler

Primus registratum

Une e dua Shqiperine ne ata kufij ku kane qene,por po te kesh gjykimin e nje foshnje mund te thuash te marrim armet kunder Greqise.Do ishte nje budallallek me brire nqse ne te tjeret do te kishim gjykime si keto tuajat.Do te ishte nje vetvrasje per shqiptaret ne keto momente.Deri tani ne po e mbajme mire kete pune,por vertete do te ishim katastrofa e europes nqse do te vepronimim sipas mendjes tende apo te ndonje tjetri.Mos u mundo te fshihesh se qe je cam as nuk diskutohet,vecse i ke bere vetem nje ndryshim emrit tend ne bashtingelloren x{X-x).

nik nika

Primus registratum

Sipas shkrimeve te mesiperme je ti qe u tregon cameve te marrin armet e ti bien grekut duke bere krahasime dhe me kosovaret e jo une.Keshtu qe mos u ngaterro me mendimet e tua.Dhe ne qoftese beson se jam cam a kosovar a lab a laluc a malesor nuk eshte problem per mua se perseri jam shqiptar dhe per mua te gjitha krahinat jane njelloj, shqiptare.

mendohu kur te shkruash perseri

Ergler

Primus registratum

Do beje mire t'i therrisje mendjes per ato qe shkruan.Une te kam dhene plot argumenta e fakte qe nuk e perkrah rrugen e luftes por ate te zgjidhjes se problemeve ne menyre paqesore dhe ne interes te kombit.Lexoi me me kujdes mesazhet se kush eshte ai qe eshte shprehur per lufte.Mos te te flasi goja para mendjes.

Ki kujdes kety nuk je me X te madhe.

nik nika

Primus registratum

O elektro , ti ngaterrehesh me c'kam thene me siper ''mbrojtja me e mire eshte sulmi''. Mos e ngaterro kete fjale te urte me luften o elektro, se nuk po bej fjale per lufte, prandaj kthjellohu e mos merr kot.

nik nika

Primus registratum

Prandaj jemi cope cope ne shqiptaret.Po pse ore tonce duhet te jesh se s'ben cam te mbeshtesesh camet?

shqiptari87

Primus registratum

UNE MENDOJ SE CAMET BEJNE MIRE QE MBROJNE TE DREJTAT E TYRE POR NUK MA DO MENDJA SE DO MARRIN GJE...HARROJE DERI SA TE FUTET SHHQIPERIA NE BE... S'KA CAMERIA...KOT SA BERTASIN TASHI SE TE DYJA SHTETET I KANE MBYLLUR VESHET E S'E VRET MENDJEN SHUME NJERI...POR SHTETI SHQIPTAR DUHET TE REAGOJE DHE TA KETE VETH NE VESH SI NJE NGA PRINCIPET E POLITIKES SE JASHTME...BILES TASHI QE PLASI DHE KOSOVA ESHTE MIRE TE HAPET DHE PUNA E CAMEVE MEQE DHE AUSTRIA KA RRADHEN TE PAKTEN SA TE FRENOJE GREQINE PER BASTARDIMIN E DOKUMENTAVE ORIGJINALE...

Ergler

Primus registratum

Kete qe po thoni juve tani une e kam thene me shifra.Duhen edhe te pakten 20 vjet,por nqse vendi jone i shpejton hapat per ne EU aq me mire.E rendesishme eshte qe kjo ceshtje te rrije gjithmone e ngrohte.Qe jeni pak tahmaqare dhe te pabese ju cemet duhet ta pranoni,prandaj me avash dhe ne momentin e duhur pa i prishur pune gjithe ne te tjereve,pra 3milion e 250 mijeve.Ne nuk na pelqen qe te kemi gjithe boten kunder.Pra ne vend qe te veme vetullat nxjerrim syte po te mendojme si disa cemer.

shqiptari87

Primus registratum

e vertete persa i perket karakterit te cameve...
ORE VDIQ PRES.RUGOVA SOT...QOFTE I NDERUAR KUJTIMI I TIJ.

nik nika

Primus registratum

Ne do bese e bujari shko kerkoje ne Cameri. "NAIM FRASHERI"
Kurse po ti referohesh regjimit komunist te enver hoxhes camet dolen te pabese dhe kurre ai regjim nuk i ka trajtuar mire.Sesa me bese ishte enver hoxha kete e dine te gjithe, te vriste naten e te qante diten, te bente dhe hero.Te pabese do te quaja ata qe i kane sherbyer atij regjimi, me spiunlleqe dhe provokime, dhe qe kane marre njerez ne qafe, me pabesine e tyre.

Ergler

Primus registratum

E Hoxha nuk diskutohet qe ka qene i poshter,por do te thoja se juve ju ka bere mire se hapi kufirin qe erdhet ju me kuc e me mac.Ai nuk falte shoket e tij te luftes e jo te falte pislleqet tuaja.Cdo gje mund te kene camet por bese e bujari jo.Sa mund te kene greket kane edhe camet.Koha ka qene deshmitare dhe ka treguar se kete zakon qe nuk ka qene i shqiptareve ,nga '13 e tehu e pervetesuat ju.Mos te te vij keq.Pastaj e ke degjuar ate kengen:
Cami i pa bese
Ngrihet qe mengjes
Me thiken ne brez..etj.Kot nuk ua kendojne kete kenge.

nik nika

Primus registratum

Une qe kam shoke came jam i nderuar dhe i rrespektuar. I kam ndihmuar me kane ndihmuar, ne bese nuk me kane prere, sic thote ajo kenga jote e regjimit te enver hoxhes.
Per mua akoma vlen gjykimi i NAIM FRASHERIT.

963

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ne do bese e bujari shko kerkoje ne Cameri. "NAIM FRASHERI"
Kurse po ti referohesh regjimit komunist te enver hoxhes camet dolen te pabese dhe kurre ai regjim nuk i ka trajtuar mire.Sesa me bese ishte enver hoxha kete e dine te gjithe, te vriste naten e te qante diten, te bente dhe hero.

[/ QUOTE ]
Enver Hoxha i quante çamet te pabese per shkakun se shumica e çameve u helenizuan, duke harruar memedheun e tyre Shqiperine. Ata u kthyen ne ortodokse duke harruar edhe gjuhen shqipe. Kjo duket qarte me çamet sot ne Greqi. Femijet e tyre jane anti-shqiptare.
Kjo eshte normale, ata nuk e perballuan dot politiken nationaliste greke ne ate kohe.
Por ai s'kishte gje me çamet qe ndodheshin ne Shqiperi.