Propozim

Ola_T

Primus registratum
Propozim

Si i keni/apo do te donit ti propozonit dikujt per martese?

Vete do kisha qef qe nje nate romantike kur une dhe ai te ishim shtrire ne reren e plazhit nen yjet e nates... Papritur nje helikopter te te ndizte prozhektorin dhe te na ndrixonte neve. Me pas drita te drejtonte mrapa nesh ku ne murin e nje hoteli eshte e shkruar ne nje tabele me shkronja te medha "TE DUA PAFUNDESISHT". Ne kete moment kur une jam komplet e hutuar nga skena, ai me terheq vemendjen me nje puthje pasionante ndersa nxjerr unazen dhe orkestra mbrapa nesh luan kengen 'Napoloni' (shenim i autorit: kenga e preferuar jo per gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif ). Dhe mu aty martohemi nen nje nate te magjishme.

hhihihihi...mbani shenime ju cunat. /pf/images/graemlins/wink.gif

Sallaku

Primus registratum
Re: Propozim

Ku ka me mire sesa mbas nje pallati ku jane dhe pusetat e banjove ne nje erresire te pafund dhe me nje ze te ulet se ndryshe fluturojne kovat e ujit nga siper i thua
Te dua moj qene te dua me shume se macen time

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ola02:
[qb] Si i keni/apo do te donit ti propozonit dikujt per martese?

Vete do kisha qef qe nje nate romantike kur une dhe ai te ishim shtrire ne reren e plazhit nen yjet e nates... Papritur nje helikopter te te ndizte prozhektorin dhe te na ndrixonte neve. Me pas drita te drejtonte mrapa nesh ....... [/qb]
....Ku nepermjet megafonit degjon ultimatumin.
MOS LEVIZNI,NUK KENI SHPETIM,DOREZOHUNI,
..........(Bonny & Clyde) versioni Shqip!

Florus

Forumium maestatis

Une per veten time e ndjej qe do e kem shuuume te veshtire tja them nje vajze propozimin per martese /pf/images/graemlins/frown.gif me duket se do arrije puna deri aty sa do ma thote ajo mua :mad: dhe une do mbetem pa fjale... :sleep:

Florus

Forumium maestatis

:lol: :lol: :lol: kush tha qe do martohem /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

bolonjezja

Primus registratum

beqar do rrish ti me qyq????po me ndinje azil ke ndermend te perfundosh???? :eek: :eek: merr e mblidh mend sa je ne kohe.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :shrug:

Florus

Forumium maestatis

nuk e di po tani per tani duhet shume per te me ndryshuar mendjen :shrug: me vone te shohim :angel:

llapaqeni

Primus registratum

nga ana permatike me eskafiz mos me detyroni tju flas me konspiracion...aparenca juaj me ngjan mjaft llokoshente.dhe llokoshenca juaj me ben qe te humbas sekuencat e te folurit.prandaj ne keto caste kaq psqike dhe teper dramatike po ju them se ju dashuroj....AH ju do te thoni se ku me njihni se ku me njihni por dhe kristofor kolombi nuk e njihte ameriken por shume shpejt e zbuloi ate..prandaj me lejoni qe edhe ne edhe ju ta zbulojme njeri-tjetrin

Ola_T

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Une per veten time e ndjej qe do e kem shuuume te veshtire tja them nje vajze propozimin per martese /pf/images/graemlins/frown.gif me duket se do arrije puna deri aty sa do ma thote ajo mua :mad: dhe une do mbetem pa fjale... :sleep: [/qb]
rendsi ka qe e thote njeri te pakten /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ola_T

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] nga ana permatike me eskafiz mos me detyroni tju flas me konspiracion...aparenca juaj me ngjan mjaft llokoshente.dhe llokoshenca juaj me ben qe te humbas sekuencat e te folurit.prandaj ne keto caste kaq psqike dhe teper dramatike po ju them se ju dashuroj....AH ju do te thoni se ku me njihni se ku me njihni por dhe kristofor kolombi nuk e njihte ameriken por shume shpejt e zbuloi ate..prandaj me lejoni qe edhe ne edhe ju ta zbulojme njeri-tjetrin [/qb]
bukur bukur llapaqeni. Skisha dyshime per ty une jo......... /pf/images/graemlins/wink.gif

Po ndonje goc ska knej? te na shprehi ndonje propozim te ri.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Origjinalitet njerez, jo un troc ty ti troc mua dhe hajde nga liqeni.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

te lumt darma kjo qeka ide gjeniale me sa duket paske prosperitet ne kete aspekt te jetes dashurore

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga darma:
[qb] Po sikur une e ti te benim dashuri :wink: [/qb]
ahahahha...o darma nje pytje mi lal..Po deri ne castin e propozimit si e keni bere dashurine?Apo ai me Federicen dhe ti me Manuelin?
:E di qe s'jemi keq ne te dy?Pastaj te rrime akoma keshtu e di cfare do te thote?..Uhhh nje mal me leke te ikura kot hoteleve,moteleve,rrugeve...hajt i fusim nje te martuar dhe mbledhim kockat nen nje cati!Edhe ky propozim eshte!