PROGRAMUESIT TE VRAPOJNE..

GuJack20

Primus registratum
Re: PROGRAMUESIT TE VRAPOJNE..

Albinos. E shof qe e paskeni kap keq qe te ma shkruani emrin invalid. Nejse.

Mua personalisht s'me rref fare se kush eshte Byrek dhe shoket e tij. Nese lexon me kujdes postin e pe.ili.sh do shikosh qe kjo qe ke shkruar ska lidhje fare me problemin qe shtrohet ketu. Une kam pasur access prej kohesh qe te shikoj IP e perdoruesve dhe ndaç beso ndaç mos beso nuk i kam pare as edhe nje here. Forumi eshte bere qe te diskutohet per temat e ndryshme e jo per tu mare me budallalleqe IP e ngaterresash te ketij lloji.
Kujtdo prej nesh mund tja gjesh IP me lehtesi, ne forma te ndryshme (edhe jashte forumit) dhe kjo sdo perbente asgje. Vetem ata qe s'kane çbejne besoj se harxhojne kohen me keto gjera. Mund te me thuash ne çfare menyre rrezikohesh ti ose pe.ili.sh nese ju shihet IP. Nuk besoj se do mund te sqarohem ndonjehere me postime me ty ose me diskutante te tjere te ketij koncepti megjithate po mundohem.

Neon as une s'e njof p.sh. Mos kjo do te thote qe hard disku i forumit do digjet :eek: :eek: :eek:
Per keto gjera ka edhe backup.
Ne fund fare une jam dakort qe nje here na ca kohe ti futet i pastrim sepse ishalla sna vijne me budallej dhe ne kete menyre fshihen edhe budallalleqet (besoj se kupton per çfare flas).

Hajt befshi qejf dhe mos ngarkoni trurin me imazhe hard-disqesh te djegura /pf/images/graemlins/smile.gif

Gigo

Primus registratum

Gu-Jack, ma shiko pak cfare thote McByrek me poshte:

Mesazhi i fundit nga McByrek ne AlbForumi » Kultura Kombëtare » Shqipëria » Fotoja e dites tek yahoo! (Faqe 3)

Te jesh nje moderator ne AF? Une mund te behem dhe çbehem kur te dua. Ka bugs sa te duash.

GuJack20

Primus registratum

:confused: Gigo, mos duhet te filloj te harxhoj kohe per te gjetur arsyen pse nji rob thote keto gjera? Nuk mendon se do ishim zbatim i shprehjes frazeologjike : " Hedh nje budalla nje gur ne lume e mundohen 100 te mencur e s'e nxjerrin dot!"?

Te flasim tamam, sme hyn ne xhep fare nje diskutim i tille. Dhe sa per informacion Infopop UBB nuk ka shume bug, per kete te jesh i sigurt.

p.s. Ju lutem te merni mundimin dhe te me shkruani nick-un tamam...pls :cool: