Profili i princeshave te albforumit.

Goca

Primus registratum
Re: Profili i princeshave te albforumit.

Fillimisht postuar nga GENTIANI:
[qb] Te gjitha vajzat qe jane rregjistruar me albforumin tregoni profilin tuaj psh.(ngjyren e syve,floket,pesha etc.)
qe ne djemte ta dime se me ke princeshe ose shtrige po folim me.

common girls don't be shy. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Gento, e paske bo si burrat tamom. Prit sa te vehemi ne rrjesht si neper vetrinat e dyqaneve, se edhe per te komunikuar , qenka e nevojshme ngjyra e flokeve dhe e syve.

gh

Primus registratum

Gento, e paske bo si burrat tamom. Prit sa te vehemi ne rrjesht si neper vetrinat e dyqaneve, se edhe per te komunikuar , qenka e nevojshme ngjyra e flokeve dhe e syve.

o grupi ku e ke hallin ti a mos ke ndonje problem me floket dhe me syte e tua se ne qoftese te kane dalur thinjat te pakten ta dime qe te mos ti lodhim trute me nje plake qe ska vlere.

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb] kush me [/qb]
jo ti me rrushi parafplsja ime aty me siper, nuk ja ze emrin se po ha ndonje te share :eek:

Guest

Fillimisht postuar nga ujiftohte2die4:
[qb] TO: Ela001 & LaTInA

hey girlz, calm down mammiez ok, mos mu u zini se do me merni ne qafe do me merni, kapishi ndonje cik apo jo???????????????? [/qb]
u shi ky hec mer ktu se ta tregoj une ty kapish /pf/images/graemlins/tongue.gif
ok daddy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GENTIANI:
[qb]

o grupi ku e ke hallin ti a mos ke ndonje problem me floket dhe me syte e tua se ne qoftese te kane dalur thinjat te pakten ta dime qe te mos ti lodhim trute me nje plake qe ska vlere. [/qb]
Jo vetem si burrat, po e bone edhe si grate tani, mora flake per nje sekond...per hater te truve te tua , do t'i thosha informatat, po kom hall se i njel hatri truve te mia.

gh

Primus registratum

Jo vetem si burrat, po e bone edhe si grate tani, mora flake per nje sekond...per hater te truve te tua , do t'i thosha informatat, po kom hall se i njel hatri truve te mia.

tashti po ma prish qefin, hajde moj goce se per koken time nuk do te ofendoj aspak hajde me trego se pastaj to te filloj te qaje dhe ta 'kuq' une, aaaaaa nuk me njeh mua ti kur me ngrihen nervat muaa behem i eger dhe nuk lej gje pa shkaterruar ok.
hajde shpirti metrego uuuuuuuuuuuuaaaaaaaa spo me pritet ta imagjinoj se si dukesh ti me trego shpejt se po u vonove ndoshta me bjen te fikur.

muuuaaahhh x

gh

Primus registratum

tashti po ma prish qefin, hajde moj goce se per koken time nuk do te ofendoj aspak hajde me trego se pastaj to te filloj te qaje dhe ta 'kuq' une, aaaaaa nuk me njeh mua ti kur me ngrihen nervat muaa behem i eger dhe nuk lej gje pa shkaterruar ok.
hajde shpirti metrego uuuuuuuuuuuuaaaaaaaa spo me pritet ta imagjinoj se si dukesh ti me trego shpejt se po u vonove ndoshta me bjen te fikur.

muuuaaahhh x

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] hajt se po ja nis une e para:

Gjatsia ime: 144 cm
Pesha : 115 kg
Floket natyrale i kam bjonde e mbyllur me te djegme ne fund po i kam ly me boje erboristerie me ngjyre jeshile.
Syte i kam te verdhe ne portokalli dhe qerpiket mi ka prere mami kur isha e vogel,keshtu qe nuk kam,i maj fallco.
Doren e djathte e kam icik me te shkurter see majta dhe kam aparat ke dhembet.Mbaj zakonisht xhinse tub bojeqelli ne blu te erret me kepuce me taka te larta dhe te trasha me maje rrumbullake ngjyre kafe ose sandale me shume rrypa.Bluzet me pelqejne te kuqe dhe tehapme gjithanej,gjys-bark,se bark kam shume pak fare fare dhe tani qe ben ftohte maj nje xhup meshini me togzane fund.

Ju pelqeu profili? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ka noj bir none te me lidh mua me kete Emen. Qeka vajze per mu kjo... /pf/images/graemlins/smile.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]
Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb] kush me [/qb]
jo ti me rrushi parafplsja ime aty me siper, nuk ja ze emrin se po ha ndonje te share :eek: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

bengo do e hash i turinjve me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PROTOTYPE:
[qb]
Fillimisht postuar nga ujiftohte2die4:
[qb] TO: Ela001 & LaTInA

hey girlz, calm down mammiez ok, mos mu u zini se do me merni ne qafe do me merni, kapishi ndonje cik apo jo???????????????? [/qb]
u shi ky hec mer ktu se ta tregoj une ty kapish /pf/images/graemlins/tongue.gif
ok daddy /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ouuuuu man look at dis..., sa e eger qe me qenke moj e uruar, nuk te dija se te kisha kaq te eger moj shpirty im, ok e dashur tregoma cik ate kapicin tuaj...

ujiftohte2die4

Primus registratum

LaTInA baby
me duket se i harrove ato keshillat e mamit qe me keni thene me pare, po pse kaq shpejt harron ti moj e dashur....

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PROTOTYPE:
[qb] bengo do e hash i turinjve me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo po e ha ti pastaj edhe me keq... /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:

Megg

Carpe Diem
7982.jpg

:D

gangsterja

Primus registratum
Jam brune me ngjyre jeshil te hapur 165cm e gjate 50kg,jam e sinqerte nuk jam genjeshtare buzet i kam te trasha si edhe nuk jam llafazane jam simpatike,vetem se jam nevrike.Si mendoni?