Qe demokracia te funksionoje, duhet te funksionoje mbi te gjitha kanali i informimit publik. Teknikisht nje popull i mireinformuar mund te beje zgjedhjen e duhur per te votuar ne demokraci.
Problemi kryesor qe shoh sot per sot eshte media e kapur ne ngerc. Teksa po lexoja nje artikull si pershkrim te zedheneses se Presidentit Topi, Mimoza Kociu, ne fund te artikullit si shenim i hedhur pa dashje qendronte citimi:
Problemi kryesor qe shoh sot per sot eshte media e kapur ne ngerc. Teksa po lexoja nje artikull si pershkrim te zedheneses se Presidentit Topi, Mimoza Kociu, ne fund te artikullit si shenim i hedhur pa dashje qendronte citimi:
Shume i formuluar sakte per te permbledhur te gjitha problemet qe ka Media sot per sot ne ShqiperiSot kam përshtypjen se gazetari po bëjnë më shumë pronarët se sa gazetarët. Linjat editoriale s’janë gazetari e pastër por thjesht interesa. Tani që jam jashtë medias kam mundësi t’i shoh të gjithë. Nuk është më ajo garë e mirë që bënim dikur për të nxjerrë të vërtetën, domethënien e asaj që ndodhte.