problem makine me EDC-ne

santo

Primus registratum
problem makine me EDC-ne

Lexoni pak kete problem qe kam dhe kush merr vesh ndonjeri te me ja pi nje pergjigje. Une kam nje benz c 220 te 1993 dhe me ka nxjerre nje llampe ne kroskot qe lexon EDC. Nuk ha shume gaz dhe xhirot arrijne deri ne 3000 kur normalisht duhet te arrinin deri ne 5500. kam shkuar ne disa servise dhe elektrouot por te gjithe thone gjera te ndryshme si p.sh ka problem me pompen e naftes, ka problem centralino-ja(paketa elektronike), e ka fajin rregullatori i gazit etj. Nese ju dini ndonje gje ju lutem me shkruani se nuk po ja dal dot ta rregulloj.

:confused:

soni2

Primus registratum
Re: problem makine me EDC-ne

trego modelin te tregoj difektin
nqs eshte i 93 ska ingjeksion nafte cdi jane vetem motorra turbo diesel dhe nuk kane paketa jane teper te thjeshte si motorra te rikujtoj se c klassi eshte pasarrdhesi i 190
kurse per benzinen po te jete 220 nuk e di sistemin e ingjksionit po ti ku te jesh duhet te rdejtoheshh vetem ke nje garage benz sepse te tjeret jane te pa afte
vetem diagnostiken ta besh atje kurse nderrilmet beji ku te dush jane me te lire

xhoni

Primus registratum
Re: problem makine me EDC-ne

Lale...mos u baj katnar po na trgo llojin e bencit se spo te marrim vesh :shrug: