Problem i pergjithshem me PC!

qoska

Primus registratum
Re: Problem i pergjithshem me PC!

meqe te gjitheve ju ka ardhur ne hunde me windowsin pse nuk hiqni dore prej tij une se kuptoj /pf/images/graemlins/smile.gif !!!!!
kurse sa per punen e formatimit ne win2k e siper seshte me e nevojshme sepse ke mjaft mundesi qe te rregullosh pc pa u lodhur shume po eshe duke mos i besuar cdo looj progreami qe thote e bej kete gje. PSh une jam administrator i dy sistemeve me nga 30 pc te lidhura 24/7 me internetin dhe disa nga programet qe thone heqim spy vene nje te vetin duke e liminuar te tjera.
keshtu qe gjeja me e mire eshte mesoni si ti hiqni me dore se eshte varianti me i mire edhe une nuk para mbaj ne kompjuterin tim antivirus. GJithsesi une windowsin kam nja 1 vit qe se perdor ne kompjuterin tim personal. Ju keshilloj FREEBSD 5.2.1 fantastik edhe per multimedia. tung

Erjon rapper

Forumium praecox

Ju keshilloj FREEBSD 5.2.1 fantastik edhe per multimedia

FREEBSD eshte LINUX-based dhe kur vjen ceshtja te luajme ndonje loje, aha veshtire puna.
Keshtu qe per multimedia nuk me duket ndonje alterative e mire, ndersa per Web-server FREEBSD eshte ROCK-SOLID

Mua personalisht nga Linux me pelqejne REDHAT dhe SUSE :wink:

Tetovari

Primus registratum

Unë perdori windows dhe viruse kame mare apo ndonje trojan por nuk dote thote që sa here te mare virus duhet formatuar systemi operues:

Disa sugjerime per ato që kanë probleme me WINDOWS

1 Beri update windowsit 2000,xp
tek xp aktivo personal firewallin
apo instalo p.sh SYGATE PERSONAL FIREWALL eshte falas
2 Antivirus software po dhe antivirusprogramit duhet bere refriskim UPDATE

3 ad-aware eshte falas kerkon spiunat i shkatron

Keto ishin disa linqe per ato qe marin shpesh viruse.

P.S Une nuk dote sugjeroja per fillestar te perdorin systema tjere si linux etj nuk eshte lehte.Nuk them qe linuxi nuk ben por eshte pak si i komplikuar.

Pra per ato qe deshirojne te bejne eksperimente me windows bleje nje hardisk tjeter apo pc tjeter dhe bene eksperimente.

Alanis

Primus registratum

Nuk di a eshte i njejte me kete problemin ketu po edhe ky kompjuteri im ka filluar te ece shume shume ngadale dhe nxehet shume. Parpara se te hapet dalin nja tre a kater tabela qe thone, ky program has performed an ilegal operation, ky tjetri has performed an ilegal operation. Do ta dorezoj kompjuterin ne polici se me duket se e kam pa leje