Pro Evolution Soccer FANS

SoLdIeR_^oF^_fOrTuNe

Forumium praecox
Pro Evolution Soccer FANS

Dua te di pershtypjet tuaja Rreth Pro Evolution Soccer (4,5,6,7,8) ?? Ju ka pelqyer sju ka pelqyer ?? :p
Kush ka qejf te boj i ndeshje me mu hihhihi

cacol

Forumium maestatis
Re: Pro Evolution Soccer FANS

Une jam nje lojtar i fandaksur i PES (5, 6 dhe 2008). 2008 s'me pelqen sdq.

Online nuk mund te luaj se e kam lojen te crackuar :D, pra s'me pranon serialin online!

Al-Punk

Still here

PES 8. Nuk kam shume qe kam filluar ta luaj, dhe deri tani vetem ca turq te semure me kane mundur :p

Online? ncuk, nuk jemi aq te perparuar!

Florus

Forumium maestatis

I bukur ai me gjys rroveshat.
Njonin e kishe me karambol /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Un kom lujt PES 2 me shum dhe 4 pak (me playstation).
Ca ka naj ndryshim tbukur nkto versionet e fundit?

cacol

Forumium maestatis

Lojshmerinë (e di qe s'ekziston si fjale) kane me teper sesa 2 dhe 4. Me PES 2008 e kane prishur goxha doren, sipas meje. Une luaj me 5 ne PC dhe me 6 dhe 2008 ne PS2... spektakel /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Po goditja e denimit e Adrianos nuk te pelqeu o Flobçe ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Florus

Forumium maestatis

Eshte me reale si loje dmth. Smjafton te godasesh topin por duhet te besh manovra te sakta me leven (tastieren) dhe kombinim butonash.
Per mu si loj (nga futbolli) mbetet me e mira. Kam pas qen i fort ne mbrojtje, sidomos me presingun 2-sh por dhe me thyrjen e kembve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ajo encja e Adrianos ishte kryeveper mvete mOsTwAnTeD.
Sa i shkote bluza e Flamurtarit, kot e dha Interi ne huazim nbrazil se e rehabilitonin vlonjatet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

Ndoshta pas ca javesh, kur te jem me i lire nga provimet, do provoj te krijoj nje Option File per PES 6 per PC me kampionatin shqiptar (skuadrat aktuale + skuadrat legjendare shqiptare). Eshte pune disi e gjate sepse do me duhet te gjej emrat e lojtareve, aftesite, karakteristikat fizike etj etj. Tu pa tu bo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

SoLdIeR_^oF^_fOrTuNe

Forumium praecox

Ehuuu me modifiku Ekipe sigurisht qe i rraf te gjith.Kte loj e kam ne gjak.Me Marsejen tek PES 2006,2007 dhe 2008 i rraf te gjithva Ekipet dhe i Mor te gjitha Kampionatet.

Florus

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mOsTwAnTeD</div><div class="ubbcode-body">http://www.youtube.com/watch?v=AZkj3HW_jh0

Ja dhe nje video tjeter me ca gola qe bera mbreme me Maradonën gjate nje stervitjeje. Goditje denimi te ndryshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif </div></div>

Jane goditje denimi normale apo me truk (cheat)?
Kam pas dit 1 truk me Bekam ne goditjet e denimit.. shtypje butonin e krosimit dhe shkonte gol gjithnje, mjafton te ishe jo me shum se 17 - 20 metra larg portes.
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

tonce

Primus registratum

FloBo, jane gola sakllam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif