Prezantohu

Status
Not open for further replies.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Prezantohu

Toni ti mireseredhe po mos e beso Altinin se gjalle ne bote s'ti jep çelsat vllai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

ALTIN

Primus registratum

Dahlia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif harrova qe i kam vetem 1 kopje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

zoulou

ElB@S@N

mirse erdhe ToNy ja kalofsh sa me bukur midis nesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Vajza_Shqiptare

Primus registratum

Pershendetje ,une jam nje vajze shqiptare!Studente dega spo ua them as vendi se si fillim si shume u njohem.Frekuenetoj forume shqiptare por deri tani jam vetem nje antare e rregullit e nje forumi shume te njohur per mos ti bere reklame nuk po e permbend.Nje dite lexova ketej shkrime interesante dhe mendova qe here pas here te postoj dhe une.

Uroj tia kalojme mire mes jush !

ALTIN

Primus registratum

Mir se erdhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif si fillim duhet te na pastrosh forumin nga ndryshku /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Fieri un /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif Kete Ragazzo di Mare e kam digjuar dhe ne forum tjeter qe me kane thirrur me kete emer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Chapkenia je ti nga Bullgaria? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Sa mire qe sme harron /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Ky Ragazzo di Mare ta paska bo 8 me 2 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Vajza_Shqiptare

Primus registratum

ahahahahahaha ik re pis /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

qe je ai...je sepse ehehhe shiko Ip e Pc e ke pas te njejte..dhe me ca agjende arrita te gjeja qe ishte ti..plus kete Altin 1A e perdor dhe atje....

P.f mua sma ben asnje 8 me 2...un ua bej cunave.....

S

Scorpion

Guest

Hajd mireserdhe! Nuk dukesh keq keshtu ne pamje te pare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vajza_Shqiptare</div><div class="ubbcode-body">ahahahahahaha ik re pis /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

qe je ai...je sepse ehehhe shiko Ip e Pc e ke pas te njejte..dhe me ca agjende arrita te gjeja qe ishte ti..plus kete Altin 1A e perdor dhe atje....

P.f mua sma ben asnje 8 me 2...un ua bej cunave..... </div></div>

Un Altin *1A* se emer tjeter skam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif Sa per agjende /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif nuk e dija qe isha person ne kerkim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

ALTIN

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif un jam person publik interneti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif prandaj jam dhe nga Fieri sipas agjenteve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

tola77

Primus registratum

KUKULLA AMA JO UNE /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

Giens

Primus registratum

Hello nga une
Im Albanian but i live in Greece...
I saw this forum a couple of days before... and triggered my interest so i thought it would be fun if i just join you...
I hope tia kaloj mir mes jush

(Sorry for not using the albanian language but i dont know to write in a proper way... although im trying)

Faleminderit

Status
Not open for further replies.