Prezantohu

Status
Not open for further replies.

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Prezantohu

Hajde të të shtrëngoj pak në gjirin tim.

S'ka kiss ktu por po ti çoj ca të mdhoja dhe baveuses kshu me postë

Qerratai

Primus registratum

Uore Kondrë, permbahu atq permbahu. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

PS: Jargavaç

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mAsTeRmInD</div><div class="ubbcode-body">Uore Kondrë, permbahu atq permbahu. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

PS: Jargavaç </div></div>

Po ti uro mirseardhjen tjetrës i her masanej meru me jargët e mija që ti çojn edhe ty jargët deri në fund të komve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

antip

Primus registratum

Ma do menja se s'e kishte per mirseardhjen... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

antip

Primus registratum

Ej ca jane keto yllat qe m'kane dale posht emrit mer jahu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Na bot hotel na bot :lol:

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahaha po ti qenke mire me çuno...Hotel me 5 yje...mos u anko...Po une qe jam Motel ça te boj? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

antip

Primus registratum

Prit ere t'jua fus dhe una juve se sikur s'ka lezet kshu... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

antip

Primus registratum

Jo re une isha pro yjeve! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif Por ama isha kunder per te me hequr te mijat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

marina s.

Forumium maestatis

Ti e shaute me te madhe te shaut boksi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif qe bere namin dhe prandaj u hoqen yjet...merr pergjegjesine tani hajt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Iris

Primus registratum

Mima flm e dashur!
Kondra qenke llafazan ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Un jam nga Hena te pelqen vendodhja ime? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Me sa di une eshte ceshtje kohe derisa njeriu do shkeli ne Hene prap. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

Emri:Celjan
Vendnodhja:Fier
Profesioni:Kengetar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Mosha:me shume se 18 me pak se 89
Shenja e Horoskopit:nuk besoj po nejse akrep
Qellimi ne jete:Te shikoj jo ate qe disa e quajne shqiperine e madhe as te vogel por shqiperin e vertete me ulqinin,kosoven,shkupin,camerin brenda pra bashkimin e trojeve
Endrra ne sirtar:Te vizitoj vendet ku jetojne shqiptaret

ToNy-Aka

Primus registratum

Emri:ToNy !!

Vendnodhja:Durres !!

Profesioni:Rr3b3l !!

Mosha: 19 !!

Shenja e Horoskopit: Bricjapi !!

Qellimi ne jete:Te Argetohem Me Shume Se Cmundet !!

Endrra ne sirtar:Te Jem Dikushi Ne Jet !!

ToNy-Aka

Primus registratum

Mire Se Ju Gjeta E Uroj Tja Kaloj Sa Me Kendeshem Midish Shoqerise Tuaj ... Besoj Se Me Pranoni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ALTIN

Primus registratum

Tony ec lale si ne shtepine tende /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ja te jap dhe celsat un /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Status
Not open for further replies.