Prezantohu

Status
Not open for further replies.

pzn

Forumium praecox
Re: Prezantohu

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une e kam nigju shpesh shprehjen "shkodron pri puke", ky bo vaki te jete "lezhion prej fush-arrzi" /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

o pede pasiv, i thon shkodraan (me dy a) e jo shkodron. po ca te them ty qe nuk din kuptimin e emnit minoritet (pakice). atehere edhe pse te paret e mi ka 200 vjet qe kan ra ne lezhe, un jam dhe do metem Malcor, Kelmenas....
hap fjalorin dhe lexo kuptimin e fjales trap, ne mos e kapsh ca don me than, shihu ne pasqyre... /pf/images/graemlins/smash.gif

antip

Primus registratum

O P ordhë Z ukatëse N eandertaliane, kur u bone ti me na dhon leksione gjuhesie, mer burgaxhi mendor?! Kur të ta vënë gegnishten gjuhe zyrtare hapu bythesh, po deri athere shttt, se materia gri sa nje kokerr gruri qe mban nen skalp, nuk ka aq rrudha sa te pervetesoje toskerishten dhe te na shpegoje fjalet e fjaloret.
Sa per ate emertimin "pede pasiv" /pf/images/graemlins/shrug.gif ... dukesh qe ke pasoja te renda nga burgu e internimi ndaj dhe te eshte bere mendja bythe... /pf/images/graemlins/lol.gif

pzn

Forumium praecox

O P ordhë Z ukatëse N eandertaliane, kur u bone ti me na dhon leksione gjuhesie, mer burgaxhi mendor?! Kur të ta vënë gegnishten gjuhe zyrtare hapu bythesh, po deri athere shttt, se materia gri sa nje kokerr gruri qe mban nen skalp, nuk ka aq rrudha sa te pervetesoje toskerishten dhe te na shpegoje fjalet e fjaloret.
Sa per ate emertimin "pede pasiv" /pf/images/graemlins/shrug.gif ... dukesh qe ke pasoja te renda nga burgu e internimi ndaj dhe te eshte bere mendja bythe... /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

mhhh, nuk kam kene kurr ne burg, por edhe sikur te kiasha kene nuk do isha pede pasiv, asht veti e grekeve dhe e dylbereve te ali pashes....
gegnishtja asht giuhe zyrtare mqs e flasin perdite miljona shqiptare, mqs asht giuha ku asht shkrue e vetkja kulture shqiptare...
materia jeme gri gjenetikisht ast superiore naj njanit qe shquhet me cu mutrat e veta prostituta ne itali e me vra e me pre.
pervetsimi itosknishtes? oh me duhet me e shkrue per dite, giuhe primitive e nji race bastarde te nenzhvillueme....
nuk besoj as qe gegnija ka nevoje me luftue.....me kete ritem qe keni ju tosket me shite eshtnat e te pareve si eshtna grekesh, shpresoj se shum shpejt do jeni nji problem joegzistues si ai cam....
ciao pede....

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh si bohen prezantimet te kjo tema ktu.

Ja kush janë këta anëtarët e forumit /pf/images/graemlins/shrug.gif

pzn

Forumium praecox

ky bolja cubardhe nuk i rryn [ndaluar] rahat...ja hek dera me duket....

antip

Primus registratum

Se sa nuk je pede pasiv ti dukesh... ja ngele tu u mor me [ndaluaret] e te tjereve... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjithsesi me vjen keq qe i quan gjysmen e shqiptareve (shkumbin e poshte) bastarde, dylbere e terroriste... une nuk do e beja kurre jo vetem per shqiptaret po per kedo popull te mjere qe harxhon ditet mbi kete planet.
Dukesh prej çfare brumi je gatuar...

pzn

Forumium praecox

Se sa nuk je pede pasiv ti dukesh... ja ngele tu u mor me [ndaluaret] e te tjereve... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjithsesi me vjen keq qe i quan gjysmen e shqiptareve (shkumbin e poshte) bastarde, dylbere e terroriste... une nuk do e beja kurre jo vetem per shqiptaret po per kedo popull te mjere qe harxhon ditet mbi kete planet.
Dukesh prej çfare brumi je gatuar...

[/ QUOTE ]

atehere rri urte, sepse derisa nuk fole na u duke budalle e trap, masi fole na huqe cdo dyshim!!!

gurax

Pan ignoramus

Prezantime mjaft cilesore ketu. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lubardhi, do te behesh moderator ke kjo tema?

pzn, merri pak me lehte disa diskutime. Nuk eshte gje e keqe te hapesh rruge i pari.

leda

Primus registratum

emri...kela
vendndodhja ...itali
professioni...me shkoj jeta ne universitet
mosha...me shume se 25 dhe me pak se 27
shenja e horoskopit...gaforrja
qellimi ne jete...te kem nje qellim
endrrat ne sirtar...si nxe me sirtari, me duhet gradaceli per ti futur...

antip

Primus registratum

Keshille: Mos i fol ktit siper /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

As ketij siper... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iris

Primus registratum

Pershendetje te dashur aneter!
-Un jam ketu e re dhe eshte postimi i pare qe po bej, shpresoj te jam e mireseardhur ne mesin tuaj (po bej i cik si seioze /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Ju lutem me lironi pak vend se dua te baj nje prezantim te vockel /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Si e keni emrin? Iris
- Sa vjec jeni? 21
- Ku banoni? Ne nje bote te llastuar
- Ku keni lindur? Ne spital
- Gjendja juaj shoqerore, beqar, i martuar, i divorcuar, me femije? Per momentin beqare (me 2 kalamaj /pf/images/graemlins/laugh.gif)
- Cfare shkolle po beni apo keni mbaruar? Bissnes (drog)
- Cfare profesioni kini? Pensioniste
- Cfare hobe dhe interesa kini? Kam shume s'po i them te gjitha
- Deshirat dhe enderrat tuaja? Te behem pilote areplanesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
- Cfare ju pelqen te vizitoni ne kete forum? Gjithcka
- Cilin do te kishit deshire te pershendetnit? Te gjithe anetaret e ketij forumi

Shpresoj te ju pelqej prezantimi im /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju dua shume dhe ju puc te gjitheve!

S

Scorpion

Guest

Mireserdhe Iris! /pf/images/graemlins/wave.gif Mos je gje nga Elbasani? /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Po ti mo vlla ca je? Komisioni i mireseardhjes? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po ti mer byrazer, avokati popullit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

zoulou

ElB@S@N

<span style="color: #993399"> Mire se erdhe Iris , kalo sa me mire ketu </span> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Iris</div><div class="ubbcode-body">Scorpion jo s'jam nga Elbasani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Si përfunim prej ka je? Jo se Scorpion po u munote me e msu me stil po ti s'dojke me ja thon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Meqë ra llafi. Mir se erdhe në gjirin tonë ku shpresoj të ndjesh ngrohtësinë e duhur e jo pickimet e leshit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Status
Not open for further replies.