Prezantohu

Status
Not open for further replies.

random

Primus registratum
Re: Prezantohu

o plako, ke hy me emer tjeter e po diskuton me veten e? /pf/images/graemlins/lol.gif

Siti

Primus registratum

Aselamun Alejkum.
Me quajne Mirsada. Jam nga Triana por me origjine nga Shkodra. Studjoj ne Universitietin e Johor ne Malaysi.
Duke qene qe ky qytet ndollet ne kufi (ujor) me Singapore.
Un mendova te regjistrohesha dhe te njifesha me Rohit dhe Autoritar. Kam shprese ne Allahun e mall te njifemi e te takohemi pasi besoj qe jemi nder te pakte shqiptare ne South East Asia (ASEAN). pershendetje dhe zoti ju bekofte

elviskelmendi

Primus registratum

Selamat Datang Cantik /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

muah te faqja edhe pse e ke te mbuluar....:)

elviskelmendi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/kiss.gif he ma se po deshton

pzn

Forumium praecox

Miredita dhe me falni qe prezantohem me vonese.
Jam 34 vjec, nga lezha, me origjine nga malsia e madhe. punoj diku si ekspert sigurie, kam marre pjese ne kete forum para disa vitesh me nik lezhjani.

antip

Primus registratum

Une e kam nigju shpesh shprehjen "shkodron pri puke", ky bo vaki te jete "lezhion prej fush-arrzi" /pf/images/graemlins/laugh.gif

pzn

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mbiemer Nili ne Lezhë ? ...

[/ QUOTE ]

si urdhnon zotni. Nilo asht shkurtim perkedheles i emrit Nike, forme shqiptare e e emrit Nikolle.
Gjyshi i babes e ka pase emnin Nike, por te gjithe i thoshin Nilo, Nil...ne kohe te zogut kur zogu nxorri me ligje pasjen e emnit e miemnit (ne kohe te turkut ishte nrysh), pergjithesisht njerzit moren si miemen zyrtar emnin e babes se vet, ose te zanatit te vet ashtu sic njiheshin ne popull (kovaci, hoxha, prifti, heqimi, kasapi). do ishte me interes nji studim per kete proces.
tung

Status
Not open for further replies.