Re: Prezantimi im
Ja po prezantohem edhe une meqe jam anetare e re fare e ardhur para nja 2-3 ditesh.
Quhem ADRIA (shkurt Ada) keshtuqe me therrisni Ada ju lutem. Jam 22-23 vjeçe (d.m.th. se shpejti i mbush 23). Kam lindur ne Korçen e Moraves me debore dhe te Serenatave te Dashurise dhe sidomos te çupkave lozonjare, gje qe me karakterizon edhe mua, do e shifni vete! :thumbsup: Prej 5-6 vjetesh banoj ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes ne shtetin e Michiganit.
Kam mbaruar shkollen me disa diploma ketu, si ne deget: Gazetari, Komunikime, Anglisht dhe Gjuhe te Huaja me Bachelor dhe mendoj te vazhdoj me lart per Psikologji dhe Regjisure me Master. Lexoj e Shkruaj jashtezakonisht shume dhe me thone qe kam talent per kete te fundit sidomos (e ku ta di une, shifeni vete nga postimet e mia si poezi dhe tregime ketu ne forum) LOL /pf/images/graemlins/tongue.gif Kam ca talent, ate ma ka falur Zoti (secilit i'a pret per nga nje gje, apo jo) dhe une te mos qahem se per te shkruar jam e vetmja! LOL
Me pelqen shume te udhetoj dhe deri tani kam qene ne 33 shtete te Amerikes (per nga pak) si edhe ne 9 shtete ne Evrope dhe per 10 dite ne 2000-en isha edhe ne kontinentin Australi. Kam ndermend qe derisa te kem mbushur 30 vjet t'i kem pare te 51 Shtetet e Bshkuara te Amerikes pa perjashtim /pf/images/graemlins/smile.gif (Let's Hope So...) LOL
Me pelqejne te gjitha Artet e Bukura sidomos Muzika (ajo Klasike dhe Rock/Alternative ne veçanti). Kendoj, kompozoj nga pak (ne 2002, e kam filluar kete gje) dhe i bie violines edhe pianos ndonjehere me raste, me shume per qejf. Jam amatore ne keto drejtime ama /pf/images/graemlins/smile.gif Kam studiuar per muzike edhe ne Korçe ne fakt, s'i jam dhene edhe aq ama, jo aq sa kam dashur /pf/images/graemlins/wink.gif Ah po edhe vdes per te kercyer/vallezuar gje qe e kam bere edhe profesionalisht (and I am damn good at it). Jam nje Certified Dance Instructor part-time ketu per Hip-Hop dhe Modern Dance
Me pelqen TA JETOJ JETEN NE MAKSIMUM GJE QE E BEJ SA ME MIRE QE TE KEM MUNDESI! JETOJME VETEM NJEHERE NE FUND TE FUNDIT APO JO?! UNE E JETOJ CDO DITE SIKUR TE ISHTE DOTA E FUNDIT QE UNE GEZOJA NE KETE JETE! LOOOOOOOOOL Nuk jam aspak perfekte ndonese kam shume cilesi dhe virtyte te mira, bej edhe une gabime si çdo qenie tjeter njerezore dhe kam te meta apo huqe (sidomos qe jap pak si llafazane, nese nuk e kini kuptuar akoma, lol) dhe jam kurreshtare ne kulm. Kam zemer te madhe ama, jam e dashur e bej shuuuuuuume per te gjithe njerezit sidomos familjen time te shtrenjte, te dashurin qe e dua me shume se kedo ne jeten time dhe pa lene menjane shoqerine time te mire e ate te ngushten fare sidomos.
ME SHUME SINQERITET, PERSHENDETJE TE PERZEMERTA NGA NJE VAJZE E RE NE MICHIGAN, ADRIA (ADA)