Prezantim!

JM_Admin

Primus registratum
Re: Prezantim!

Na e ka pre kojshija kumllen e stamolls.andej nga postoblloku nuk ka ma pem se na i kan xan katunart e dugagjinit tan tokat e kshtu qe nuk ka ma kumlla.

hawk

Primus registratum

A kan mjell bastan te postoblloku ??
Meqe ra fjala ca bahet anej ka plazhi fantastiko-shkencor i bregut t'rans ??

JM_Admin

Primus registratum

asht tha krejt ka i ka kalu thatesina edhe frysat ka arrit deri te bregu i dyte.Mandej a shkatru gjithca prej malsorve me bagti.Postoblloku ka egzistu dikur ti thuj shyqyr qe nuk e xunen edhe shkolles veterinare se qa skan xan.

hawk

Primus registratum

Ca je tu than ma.
Aty kam msu notin.
Kam kujtime fminijet.
Simjet du me shku kismet me e pa ca bahet anej.

Guest

edhe un shkodran
lagjja;naim gjylbegu te shkolla xheladin fishta kam nejt edhe un dreqe noshta njifena
shkollat dihen xheladini me oso kuken
vendbanimi;usa per momentin
matura 2000 kam ken llogaritne vet sa vjec jam

genci

Primus registratum

Pa rregjistroju mar dergutjane... rregjistroju ta marrim vesht se kush je..

Guest

pse shkoder zemer edhe ti dergut,un u rregjistrova pa sikur nuk paska ken fjet kompjuteri megjithate do e provoj prape

i_own_u

Primus registratum

po mir me hiqni nje kuriozitet...

ju Shkodranet u sforconi qe shkruani kshu apo ç'far...?

se naqa jeme s'shkruan kshu si ju e m'thot qe ne shkoll kemi m'suar dhe shkruar gjuhen letrare perveç katerdhit e kater /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po mir me hiqni nje kuriozitet...

ju Shkodranet u sforconi qe shkruani kshu apo ç'far...?

se naqa jeme s'shkruan kshu si ju e m'thot qe ne shkoll kemi m'suar dhe shkruar gjuhen letrare perveç katerdhit e kater /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

...njaq sa sforcohesh ti me shkru ktu.. /pf/images/graemlins/rockband.gif

hawk

Primus registratum

Mir ma qeshim na. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Qeshim edhe me shqipen tane t'kullume. /pf/images/graemlins/laugh.gif
E masanej pyt naqen tane ku e ka marr buken se na i thojm "katerdhet"" e ja "katerdhit"... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

i_own_u

Primus registratum

ti qesharak e ai qe me replikoj s'kuptuat qe un thjesht kerkova nje shpjegim pa te keq PO ROBI I TRASH NGELET I TRASH... nejse

ajt pra se ndoshta kuptohemi ndryshe... ti dor e vjeter me shpjego diçka sepse un e kam nga pervoja kam njoft ja 6 Shkodrane ku dy nga kto, kam dhe po kaloj momente shum te bukra

e te gjashta kur bien muhabeti per tek mashkulli Shkodran 1 muhabet kan te gjitha qe Femres Shodrane i ka munguar historikisht mashkulli thjesht ju meshkujt Shkodran jeni per fjal te bukra

nuk esht koincidenc qe te 6-ta ket gjo me kan shpreh...

si esht e mundur ti dor e vjeter...?

Guest

notorious pa prezantoju ma e na thuaj se nga je ca moshe ke se ti paske experience ne jete edhe me hanger m... ne forum e bajne shume vete pa kte qe pa thu thuja nji shkodranit sy per sy e ta tregon aj se car mashkujsh jane shodrant ti nuk dukesh notorious pa ma shume dukesh si [ndaluar]

i_own_u

Primus registratum

ti hale i pa regjistruar... tashi un thash eksperiencen time dhe skuptoj pse duhet te genjej ktu ne forum...?

persa i perket asaj thuaja ne sy nje Shkodrani sja them dot sepse 1. kam frik 2. skam pse te prish muhebetin me trima si ty pershembull... me intereson me shum ti q! grun se te merem me difektet qe ka

hawk

Primus registratum

Ti si gjithmon tregon nivelin ose ma mire nenivelin.
Tashma njifena.
Persa i perket atyne 6 shkodraneve kjo po ma mush menen se nese nuk paskan gjet meshkuj n'Shkoder atehere duhet te jene lesbike.Per rrjedhoje po zbuloj qe edhe ti je ne shoqaten e tyne...

hawk

Primus registratum

Futi durt n'xhep e numra sa gishta ke !! /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Sa the, 10 ?! /pf/images/graemlins/shocked.gif
A t'thash... /pf/images/graemlins/shrug.gif
Ja cfar pelqejne vajzat te ti,gjejn nji shoqe t'mire dhe kaq. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

hawk

Primus registratum

"...gjithsesi ndjehem shum mir kur jam atje per oto njerez te shkelyer qe ka Shkodra...."

Ky asht citim nga nji shkrim i joti.
E shef nenivelin dhe hipokrizin tane ?!

Guest

hahahahahahaha hawk shume e bukur kja pa edhe dicka tjeter ate fjalen hale shqiperia mesme e perdor e atje primen qe ka shume gei

i_own_u

Primus registratum

un dashuroj ate qytet mer qyp po s'kam çte boj qe e kam shum te veshtir te kuptohem me djem Shkodran si ty ne realitet imagjinoje ne virtualitet e per me shum me nje HOXH apo car je ti nejse...

po ti lexosh shkrimet holl holl kuptohen shum mir kto pika...
1. un kam njoft 6 Shkodrane ne jeten time ku 2 nga kto te 6-ta kam kryer mardhenie seksuale dhe aktualisht jam i dashuruar me Shkodrane... ti e palla si ty e morin per tjeter gjo nejse, vazhdojm

2. me ato 4 te tjerat kam pas shum kofidenca dhe kam fol per gjithcka dhe per ate muhabetin qe shum ju dogji e keq s'po m'vjen

3. hawk... esht mese e vertet ajo qe kam shprehur qe ndjehem shum mir ne Shkoder... per faktin qe ato Shkodran qe me presin kur shkoj atje, ti e tipa si ti as qe ju afroheni 10 metra larg MER BARBON

te keshilloj nje diçka nese ti ke ndermend te me replikosh lexoi 12 her shkrimet e mija qe te kuptosh thelbin e muhabetit se po me dukesh shum mentalitet ANTIK

ke dhe ankesa zoterote...