Prezantim!

Oliver/Andi

Forumium praecox
Prezantim!

Ok. qe te mos hapim 100 Tema me prezantime private ne forum i lutem te gjithe forumisteve te prezantohen shkurt.
Psh.: Emri, Vendbanimi, Vendlindja - Lagjja, Nicku ne Chat, hobit etj etj.

dreqja

Primus registratum
Re: Prezantim!

Ok pra ma dush po e filloj un e para:)
Ok emrin sjua them /pf/images/graemlins/tongue.gif Kam nejt ne dergut afer shkolles se Xheladinit..,hobi jem qe des mas tij.,asht te jem e lumtur perdite..,te qesh perdite..,por kam edhe nje hob tjeter qe deri sa te vdes ska me mu hek.,te lexoj libra ne darke dhe ne mengjes sapo qohem:)Hm..,ndersa nicku jem ne chat asht..,spo ju them se ska lexet me e nzerr ftyren qysh tesh heret por tesh i bini te te fill:)))Ndersa foto nuk kam per mom por do ta kem parasysh me jua nis najher:)Oli hab dich ganz toll lieb!

Oliver/Andi

Forumium praecox

thuje ma naqe qe e ke per hobi te vdesesh mas meje se ska gja sta merr kush per te keq /pf/images/graemlins/smile.gif (tja baj pak qefin vetes /pf/images/graemlins/wink.gif ) ich hab dich auch ganz toll lieb!

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dreqja shkodrane:
[qb] Hm ke te drejt besa.,.njashtu asht:)skam qa them ma se me zune mat:) [/qb]
un e di kush je.

oliver, nji teme e tille asht hap edhe perpara nga e nenshkrumja, tema asht "le te njihemi ketu"... nejse /pf/images/graemlins/tongue.gif

Oliver/Andi

Forumium praecox

ups sorry naqe se se kam pa, po hajt se kshtu ashtu ste bani noj konkurence se vetem dreqja ma vari (dhe u kthy ma shume ne teme private:)

dreqja

Primus registratum

Pse mal ma myllet tema.,ja kishim nise per bukuri mar zot..,:(bah it's ok pra:)un desha edhe foton me jua tregu mar zot.,bah
ps:Blue maj qene..,normal maj se e din se kush jam.., /pf/images/graemlins/tongue.gif

dreqja

Primus registratum

E di se ka shum tema por nji oliver ban nana:))) /pf/images/graemlins/tongue.gif

ilir llalla

Primus registratum

un jam tomrri banoj qe 12 vjet ne gjermani.prenzentimi me i mir behet ne qofte se ju pyesni edhe un ju pergjigjem me kenaqsi

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb] Ok. qe te mos hapim 100 Tema me prezantime private ne forum i lutem te gjithe forumisteve te prezantohen shkurt.
Psh.: Emri, Vendbanimi, Vendlindja - Lagjja, Nicku ne Chat, hobit etj etj. [/qb]
Oliver po prezantimin tan ku ke harru ma zoto /pf/images/graemlins/smile.gif

hajt se po ju prezantohem dhe une tash

Emri Turi
Nick Name NaLargoZotNgaFemratMashtruse
Vendlindja Ne Qyetetin E Dashuris Shkoder
Vendbanimi Ne Avganistan
Hobi Te Kem Dashnore Sa Me Shum /pf/images/graemlins/smile.gif
hajt tash se boll u prezantove /pf/images/graemlins/laugh.gif
moj ti Dreqja Shkodrane te gjith pot Njofin e une spo di met njoft se i paske ndrru kpuct /pf/images/graemlins/smile.gif

dreqja

Primus registratum

Hm qa me ba ma Turi veshena sipas modes ma Turi..,kishte lezet me i nderru se me ishin prishe /pf/images/graemlins/tongue.gif
ps:demek se se din se kush jam /pf/images/graemlins/wink.gif

dorado brushtulli

Primus registratum

o dreqe,a e din se me i ndrru kpucet,sa shum ndrron njeri!?!?!?a ban me u prezantu' un a'?jam tash 8 vjet n'itali,shkodran qysh ne 78-n,kur kam le'.kam ndej te kryqzimi i mahalles se çakajve,kurse tash rri te fabrika "e re" e millit.kam kry shkollen e muzikes e do t'isha kurioz a ka nonji tjeter qi ka kry t'njejten shkolle,ktu n'forum.mirupashim

eduart

Primus registratum

pershendetje te gjithve
1 emri im askushi
2vendlindja shkoder ne spital te shkodres:)
3 jetoj ne pakistan
4 dashuroj cdo femen te bukur
5 spo di cfare te them ma se me duket bodh u prezantova me duket hajt ja kalofshi mire te gjithe dhe me mend te koke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif p:p:p:p:

edmeraku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga biri i shqipes:
[qb] o dreqe,a e din se me i ndrru kpucet,sa shum ndrron njeri!?!?!?a ban me u prezantu' un a'?jam tash 8 vjet n'itali,shkodran qysh ne 78-n,kur kam le'.kam ndej te kryqzimi i mahalles se çakajve,kurse tash rri te fabrika "e re" e millit.kam kry shkollen e muzikes e do t'isha kurioz a ka nonji tjeter qi ka kry t'njejten shkolle,ktu n'forum.mirupashim [/qb]
po une ne matura 88-92 mesus kujdestar xhevat hoxha

shkodranja si shpirt

Primus registratum

qysh e ke emrin ti" biri i shqipes" :goofy: :wave: :rockband: un kam kry shkollen e muzikes per kanto dhe besoj qe njihemi :rockband: :rockband: :rockband: :thumbsup:

edmeraku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkodranja away:
[qb] qysh e ke emrin ti" biri i shqipes" :goofy: :wave: :rockband: un kam kry shkollen e muzikes per kanto dhe besoj qe njihemi :rockband: :rockband: :rockband: :thumbsup: [/qb]
kur e ke kry ti moj naqe a po vazhdon te merresh me kanto si ish nxanes i Preng Jakoves te pershendes