presidenti...

ujku81

Primus registratum
Re: presidenti...

Meta nuk mund te behet president Elektricisto se nuk ka mbush 40 vjec. Vetem po te ndryshojne kushtetuten!!
Por nje president nga LSI nuk do te ishte keq, sido qe te jete LSI nuk hyn ne qeveri, sepse kjo do te thote vdekje per te (i ka te gjitha votat nga elektorati i majte, per te mos thene nga Skrapari /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif) qe Berishen nuk e shofin dot me sy.
Edhe une jam dakort qe Nano nuk duhet te behet president, thjesht sepse gjysma e shqiptareve nuk e do, ashtu sic nuk duan Berishen gjysma tjeter.

NJERIU

Primus registratum

a ende mereni me rugoven a?

ai tash me digjet ne ferr ,sepse ate e meritoj haj tung

RediRock

Primus registratum

shembulli me origjinal i tocit qe nuk lexon dot tre shkrime siper por thjesht me vrap e te shkruaje cfare te kete ne mendje...pupupupu cfare na ka gjetur, mire mer zemer nuk tu duronte qe ti urojshe ferrin Rugoves, sa sdije ku ta shprehje me pare

hajde tung edhe ndonje trung,
shko dhe gjej trunin se te paska humb,
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
a ende mereni me rugoven a?

ai tash me digjet ne ferr ,sepse ate e meritoj haj tung

[/ QUOTE ]

alinos

Forumium maestatis

Mos ji shum i sigurt për ngjarjet e së ardhmes /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Ca thu mer plak! Jam shume dakort ne kete pike me ty, aqmeteper ketu ne Shqiperi qe ca spret. Sot psh partite e medha u bene bashke dhe ja futen te voglave per kodin zgjedhor + qe nuk do te kete ndryshime ne kushtetute keshtu qe bie poshte varianti i presidentit popullor edhe pse mua me pelqen... Me qe ra fjala dhe nje haber tjeter, Nanoja u kthye ne Shqiperi /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

sepse kam pershtypjen se keto th&amp;th qarkullojne per te zbehur dhe me tej Berishen ne syte e elektoratit. Perralla se ne Shqiperi ndodh cdo gje eshte bere bajate, edhe pse vazhdon te funksionoje politikisht. Ne fakt disa pike duhet t'ua japim ketyre qe i perhapin per aftesite per te nuhatur sjelljen e elektoratit shqiptar... /pf/images/graemlins/winkwink.gif

alinos

Forumium maestatis

Une jam me Kondren, nuk me pelqen ideja e nje fushate tjeter, do na kaloje gjithe koha ne fushata dhe vetem me pune nuk do merremi ne te mjeret. mendoheni pak sesa e ndezur do jete klima, gjithmone tashme, se c'do nje vit e gjashte muaj ke nje Zgjedhje madhore, perkatesisht Parlamentare, Lokale dhe Presidenciale...

[/ QUOTE ]

Me fal po kjo qe thua nuk ka kuptim!!! Si more qenke lodhur nga fushatat ti? A e kupton se ajo qe po thua perkthehet, populli ka nje qerre halle dhe ju doni te merret me te drejtat e veta politike?!
Pergjigja eshte PO! Presidenti merr mandat nepermjet nje parlamenti qe e kemi zgjedhur ne, dhe une dua qe kjo ceshtje te jete sa me transparente dhe sa me perfaqesuese e interesave te mia si votuese. Une votoj qe ata parlamentare te me zgjedhin nje president te denje per te qene kreu dhe simboli i shtetit shqiptar, dhe ne asnje menyre nuk do te kenaqesha me nje shkembim favoresh!
Kjo nuk do te thote se presidentet qe zgjidhen me marreveshje nuk jane legjitime, sepse ne fund te fundit, nese partite (te gjitha partite parlamentare, asnje me pak!!!) bien dakort per presidentin, atehere ai perfaqeson interesat e te gjithe atyre qe e lujten sumen e shkuan te votojne!

alinos

Forumium maestatis

Meta nuk mund te behet president Elektricisto se nuk ka mbush 40 vjec.

[/ QUOTE ]

Por Pellumb Xhufi po ama /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

me teorine e presidentit me vetlla te trasha i bie qe te behet gjinushi para pllum xhufit... numrat bohen apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

pastaj pse pikerisht pllum xhufi kur lsi-ja ka alamet figurash ambicioze si Ndreca, Limozi, Tak Braho, Zabiti, Tos Klosi, Tit Vasili apo Filloreta Kodra qe kane kontribute qysh nga sjellja ne pushtet e berishes e ne vazhdim...

RediRock

Primus registratum

Presidenti i Shqiperise duhet te zgjidhet ne ate menyre qe udhezon Kushtetuta e Shqiperise, dokumenti me i fuqishem ligjor qe ne posedojme dhe qe na jep te drejten te quhemi nje shtet demokratik.

Mjaft me me ndryshime ligjesh per interesa partiake. Mjaft me me lloj lloj komplotesh, si e si per te vonuar procese te pashmangshme demokratike. Kjo shkon per te dy palet te djathten, dhe te majten. Nese doni qe bota te na shikoje si nje shtet ligjor dhe demokratik, ZBATONI LIGJET DHE RESPEKTONI DHE MBRONI DEMOKRACINE.

PS. Sa per efekt llogjike, ne nje republike parlamentare si kjo e jona, ku individi me i fuqishem eshte kryeministri dhe me pas vjen parlamenti, figura e presidentit eshte me teper nje figure nderi sesa nje figure aktive politike. Presidentin ta zgjedhe parlamenti, mjaft me me zgjedhje sepse u cane robte duke u marre me fushata dhe skane kohe me sjelle ne jete "premtimet" (apo genjeshtrat) qe behen neper keto fushata.