Prap Alinosi Ka Ditlindjen...

abs

nuk e di...
Re: Prap Alinosi Ka Ditlindjen...

<font color="red"> Te rrethoft lumturia e te mbajt vazhdimisht ne krah Nosi /pf/images/graemlins/angel.gif </font>

Happy_M.jpg

ameba

Forumium maestatis

<font color="green">Shpresoj te mos kesh bere nje urim te tille se cfare nuk pret... /pf/images/graemlins/tonguee.gif
4532ovm.jpg

uroj te mos kesh kurre nje situate te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif
2iup0di.jpg

Thnx 4 beeing what u are!!! /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif
2w59gep.jpg

</font>

random

Primus registratum

ohuuuu alinosi ket pune paska per vit /pf/images/graemlins/laugh.gif ...u lodha! ..hajd 100 vjec ket vit edhe vitet e tjera.

Kondrapedali

Kondrapedali

U bofsh 100 Sonçe. E mos u morsh mo me ushtarakë /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.S. Duku her mas here se sikur ka lezet.

Daniel H

Primus registratum

Hajde dhe 100 Alinos! /pf/images/graemlins/wave.gif

Ta mbash mend qe s'tregon! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ore jeni te sigurt se osht gjalle i her /pf/images/graemlins/laugh.gif se kollaj me uru tjetren kshu per formalitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Satin dhe Helen,
e kam kujdes vete. It is my top one priority to be free and a free thinker all my life /pf/images/graemlins/winkwink.gif

rrofshi per urimet filozofike, I'll have to deserve them throughout the year /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ujku, Blue, Shiraz, Scorpion, Personazh, Izabelle shume faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif

Absi dhe Amira,
lumturia eshte nje fjale e madhe, por do te perpiqem te kem dhe une momentet e mia te paharrueshme /pf/images/graemlins/smile.gif

notorious
te kam borxh nje sallate frutash /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Kone,
ti me ke borxh nje dhurate te shtrenjte /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

alinos

Forumium maestatis

pink,
te gjithe fajin e ka Urani /pf/images/graemlins/cooli.gif

shembullor,
ti je mashtrues i madh, por mua gjithnje me leshon goja leng kur te imagjinoj si qershi te kuqe zhytur sensualisht ne cokollate /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

kondre,
ti e di qe une kam nje "soft spot" per men in uniform. Ca me ba, e ka fajin dashuria ne kohen e koleres /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Er,
po te kisha than, do te duhej te paguaja une per kafet dhe s'kisha kokerr leku ne xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif (por ti mundesh ende te me bash nje dhurate, se i pranoj me vonese /pf/images/graemlins/pickellonja.gif ) Thnx a lot /pf/images/graemlins/smile.gif

per Melekushin dhe Naten me Yje,
ju pershendes me kengen e Celine Dion "I'm alive" /pf/images/graemlins/wave.gif

Edhe nje here faleminderit per urimet te gjitheve. It's nice to see people wanna be part of your life /pf/images/graemlins/smile.gif

love
sonila

pppppaa

Primus registratum

S'ju morr vesh ju mer llaa.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Nga 5 here ne vit e keni ditlindjen??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt dhe 100 vjec + diferencen e muajve qe nga hera e fundit...boje vete llogari /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis
Alinosi Ka Ditlindjen...

Sirena thnx /pf/images/graemlins/smile.gif

Poster,
ma ka fajin prapi muaaaaaaaaaaaaaaaa, kshu qe po e heq /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurse ti pastroji i cik syckat se heren e fundit qe kontrollova s'me ngjau vetja si vellau i ndonjerit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum
Re: Alinosi Ka Ditlindjen...

uuuu shif shif gezuar dhe nje ujoreje tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif
presim nai te qerasme tani /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum
Re: Alinosi Ka Ditlindjen...

lol Soni...

me kusht qe t'shikoj ty me nje pjat qepujka agrodolce para /pf/images/graemlins/smile.gif