Re: Prap Alinosi Ka Ditlindjen...
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
O jete qe neser s'dihet cka na sjell!
S'me vret pendimi kenges c'i lashe manget.
Mjafton edhe nje enderr dritelarget
Per yll ta kem karvanesh neper qiell.
Per mall-tinzare e thekur qosh me qosh
Mos bej zarar me rastin qe nuk hupet.
Se nata bie prape dhe ato supe
Te ftojne nen vese me puthje ti mbulosh.
Nuk qeshe per ty e prere. Pa dyshim.
Ti vete m'u ftohe. Ligur nder sfilitje.
Ish endrra qe me mbajti vec ne pritje,
Molisur dashurie gjer ne krim.
Te falem moterbardhe! Mesa shoh,
Nuk rrime pa u pjekur nder vegime,
Me ndih, ja ku te jap edhe besen time,
Ne lave ta shkrij granitin neper kohe.
- tha Thjeshteza dhe pas ketij sqarimi te fundit me jeten vijoi rrugen e saj
Kur jeta e la rehat ne rruge te saj, Thjeshteza u ul ne bregun e viteve dhe u mendua gjate per baticat e zbaticat, hodhi e priti sa ne nje dore ne tjetren kujtimet si te qene nje topth qelqi
... dhe kuptoi se persa kohe kjo sfere do i perkiste asaj e ne te do pasqyroheshin gjithe cka ajo urdheronte, nostalgjia per vitet qe iken u zhnderrua ne padurim per suprizat e se ardhmes /pf/images/graemlins/wub.gif
Kthjelltesia nuke tradhetoi as kete vit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ajo vendosi te jete krenare me veten per vitin qe jetoi /pf/images/graemlins/wub.gif
Paqe per shpirtin tend /pf/images/graemlins/kiss.gif Qofsh e kthjellet ngahere /pf/images/graemlins/cool.gif
Ne darke ajo ngriti dolli per lumturine e gjithe njerezve qe deshi e do /pf/images/graemlins/wub.gif nen tingujt e Whatever Lola wants /pf/images/graemlins/pickellonja.gif Gezuar /pf/images/graemlins/rockband.gif
[/ QUOTE ]
geshto
me preke me tere ato qe ke thene /pf/images/graemlins/cry.gif
Une jo se po hanja pshesh me kos, por dhe te me kishe lexuar kaq helle, s'e disha. Po se mos pret rroge prej meje, se une jam kunder parimit te lekeve ne dore /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Nderkohe e kam zevendesuar me becks te zeze ke veni /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
e more planin b ne talifon /pf/images/graemlins/crazy.gif