Guest
Post deleted by alinos
Re: Pranvere........
Ketu ka dy jave qe eshte pranvere.Sot eshte dita e pare me paket e fresket,jashte eshte vrenjtur dhe njerezit kane rimarre me ngut xhupat dimerore.Por termometri nen shtepine time shenoka 16 grade,vetem 5 me pak se dje.
Nuk qenka aspak fothte,eshte vetem ndjesia e mangesise se diellit.
Ka dy jave qe me lotojne syte sapo dal jashte.Me ben keq era e pranveres,ato polenet dhe babagjyshat qe fluturojne neper ajer(sa inat i kam!!!) dhe dielli.Me derrmon syte drita,me qahet,jo nga trishtimi po nga forca e drites.Une nuk e duroj dot forcen e saj.Veshet me jane bere si te kuq ne vendin ku mbahen vethet dhe une nuk mbaj dot tela te varura veshesh si gjithe njerezia se me bejne keq,me prishin lekuren,me krijojne infeksione,si pranvera fundja.
Ka dy jave qe teshtij,bredh me skorta facoletash me vete dhe c'eshte me e keqja ka po kaq kohe qe nuk duroj dot njeri.Me gerric cfaredo lloj muhabeti.Nuk duroj dot zhurmat,nuk duroj kritikat,nuk duroj keshillat.Nuk duroj zerat qe s'me pelqejne.Nuk duroj pavendosmerine,nuk mbaj dot gje brenda,nuk duroj ushqimin(une qe nuk ha???) dhe aciditeti i stomakut me ka kaluar ne germaz dhe lyen fjalet.Per fat italishtja eshte gjuhe e embel dhe edhe pse grij nga dy pako cimcakizi ne dite nder dhembe nuk justifikoj dot me.Shpresj shume qe fajin ta kete pranvera.(Une e di mire se pranvera eshte vec nje stine,3 muaj,temperatura te mesme,me shoqerim celje lulesh).Pranvera shoke eshte fajtore per ngaterrim zorresh ne kupe te gjurit,per librat e panumer qe po i ha(se leximi duhet te jete i ngadalte,me karar),eshte fajtore per bluzat e shkurtra,per komplekset.Pranvera e ka fajin se une nuk kam iniciative,se pres dhe lodhem shpejt.Pranvera duhet denuar me vdekje,te bejme nje stine te vetme,pa lule dhe pjelm neper lagje.Keshtu do na bien mbi vetvete fajet dhe do kerkojme rrugezgjidhje(flas me ne,s'kam konfidenca me veten).
Kaq kisha.Ika se pranvera me ka sjelle lapon tek dera.rrezik eshte aty ne rruge,me puth a perqafon.rrezik dalim sonte,bejme nje shetitje per nder te pranveres.Ose rrezik(pah c'fjale kuptimplote!)evitohemi,nuk shihemi fare gjer te shtunen ne darke,te djelen ne shtrat(vetem rigorozisht) per tu kerkuar me mall pranveroro javen tjeter.
Dassshurrrriiiii!