Pozita të sexit që më së shumti u pëlqejnë meshkujve

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
f61027270f29826bae0f321e977297bc.jpg

Lëvizjet e shtratit që më së shumti u pëlqejnë meshkujve: provojini këto pozita të sexit sonte.
Cilën pozitë e preferon i dashuri juaj? Të gjitha këto?

Gruaja mbi të

Pyetni partnerin tuaj e çmend atë në shtrat, dhe ne vëmë bast se ai do të thotë se është i kënaqshur me ju. Ky pozicion sexy ju vë në vendin e shoferit, dhe kjo është pikërisht aty ku ai ju dëshiron. Përfitoni nga të qenit në kontroll dhe vendosni ritmin sipas asaj që ju pëlqen, duke i lënë duart e tij të lirë që të bredhin. Bonusi? Atij i pëlqen që kthesat tuaja janë në funksion të plotë ... kështu rrokullisuni mbi dritat dhe jepni atij një shfaqje.

408bda363d0a4e6e46098fd78735b074.jpg

Misionar

Kjo pozitë është e preferuar, sepse ajo e vë atë në kontroll, ende duke qenë intime: ijet tuaja janë të lira të bëjnë punën, dhe ju mund t’i mbyllni buzët dhe sytë me lehtësi. Dhe ndërsa ai është në pozitën e pushtetit në krye mbi ju, të dy prej jush mund të vendosni ritmin së bashku. Nëse ju doni që ai të shkojë më ngadalë ose më thellë, vini duart mbi ijet e tij dhe udhëzojeni atë.Seksi më i mirë është si një bisedë, dhe misionari ju lejon të komunikoni me organet tuaja.

f0e28f99cfff905bbb98acaeed67935b.jpg

Doggie Style

Kjo pozitë e pasme e hyrjes e vë atë në kontroll, duke e lejuar atë për t’ju dhënë të shtëna dhe të shkojë në shpejtësi që është më e mirë për të. Plus, ajo lejon për penetrim më të thellë, duke e bërë atë të ndihet si mbret në shtrat. Disa femra e duan ndjenjën intensive të plotë, por në qoftë se ndjehet shumë, bëjani me dije. Komunikimi është çelësi për të shijuar seksin dhe të përjetoni përfitimet e plota psikologjike të intimitetit fizik.

b6235370dd79006633c9db1dcb7a498d.jpg

Të përqafuar

Seksi ndërsa jeni të përqafuar është pozicioni përfundimtar intim, kur ju ndjeheni dembel dhe i dashur. Jo vetëm që ajo i jep atij akses të plotë ndaj organit tuaj, ajo gjithashtu liron shifrat tuaja në mënyrë që ju mund të jepni vetes një dorë, një veprim që është i sigurt për të përzënë ato të egra. Për të bërë atë më tërheqëse gjarpëroni trupin tuaj dhe kokën pak në drejtim të tij, që kështu të mund të hyjë, ndërsa duart e tij bredhin në trupin tuaj.

642d5ead39b976d61463f73077dab1c4.jpg