Porte e hapur per nje diskutim rigoroz shkencor!

Turing

Primus registratum
Porte e hapur per nje diskutim rigoroz shkencor!

Ajo qe i ka munguar faqeve shqipetare ne internet eshte nje forum i perkushtuar zhvillimit te shkences boterore dhe nje diskutim mbi impaktin ne jeten tone te perditshme brenda dhe jashte shqiperise.

Me ne fund VOICI !

http://www.alb-shkenca.org

Ftoj te gjithe ata qe jane te interesuar te marrin pjese ne kete shkembim informacionesh ti hedhin nje sy ketij forumi te ri.
 
Top