Polotika shqiptare nje politike e pa edukate!

ARTAN GJELI

Primus registratum
Polotika shqiptare nje politike e pa edukate!

Nuk eshte aspak per te cuditur kur lexojme ne kete forum gjithefare morrinash lidhur me politiken tone te brendshme dhe te jashtme si dhe per politiken e ndjekur nga fqinjet tane po ashtu edhe nga Evropa.

Nuk kam lexuar ende(megjithese jam nje lexues i rregullt i ketij forumi) ndonje shkrim ku dikush te thote dhe te tjeret ta pranojne se politika jone nuk ka edukate.
A i kujtohet te gjitheve kur shpesh thoshim se ky apo ai person nuk ka edukate fare,lidhur me menyren si flet,sillet apo reagon ndaj te tjereve.
Une do te isha teper kritik ndaj politikaneve shqipetare te te gjitha ngjyrave brenda dhe jashte kufijeve te Shqiperise.
Ata tregohen fare te pa kulturuar ne deklaratat qe ata jafin gjithmone kur u referohen kundershtareve te tyre politik. Enjejta gje ndodh dhe ne Kosove,.Maqedoni apo Mal te Zi,dhe natyrish qe publiku i gjere mbare shqipetar fajeson Evropen e pa fe qe na i paska me hije.
Po ne,apo me mire Po politikanet shqiptare cbejne?

Oniro.uk

Leopardii

Primus registratum
Re: Polotika shqiptare nje politike e pa edukate!

cfare edukate mund te kerkojme nga politikanet , kur edhe ketu ne forum , ku vihet per te shkembyer mendim , perdoret nje fjalor qe ........
smash.gif