Pune Poloni - Kerkohet usta buke, byreku ose pizza

Novita Bakery

Primus registratum
Kjo eshte nje mundesi e vecante per nje vend pune ne Varshave, Poloni ne nje dyqan te produkteve te brumit (perfshi: buke, pizza si dhe embelsira te ndryshme).

Kerkojme SA ME SHPEJT te jete e mundur, 1-3 punetore me experience ne prodhimin e nje ose me shume te ketyre produkteve:
- Buke dhe panine te ndryshme
- Byrek
- Pizza
- Embelsira

Nqs, nuk ka experince ne Buke or Pizza, te jete i interesuar per trajnim ne prodhimin e ketyre produkteve.

Gjuha polonishte NUK eshte e nevojshme, pasi do te keni kolege shqiptare qe flasin polonisht.

- Pagesa e negociushme, baze experiences
- Akomodimi edhe i perfshire falas shume afer dyqanit
- Gjithashtu ne do mbulojme biletat e fluturimit per ne Varshave nqs je i suksesshem.
- Gjithashtu ofrohet ndihmese me letrat e punes per ne Poloni.

Detyrat

- Mund te prodhoje nga fillimi burek te kualitet te larte
- Kontrollon cilesine e produktit para se te reklamohet ne vitrine
- Mban paster ambjentin dhe pajisjet e punes sipas procedurave perkatese
- Mbikeqyr aktivitetet e perditshme te furres dhe dyqanit
- Asiston dhe mban nivelet e duhura te inventarit
- Duhet te alternoje me koleget, turnin e trete (e diskutueshme)
- Te jete i/e shkathet, dhe te adaptohet shpejt gjate periudhave me shume kerkese
- Te pershtatet lehte me punen ne grup


Kualifikimet/Kerkesat

- Te kete minimum 1 vit eksperience pune me produkte brumi
- Te jete i disponueshem per te emigruar ne Varshave, Poloni, per afat te gjate.
- Te mundet to punoje turn i trete
- Respekt absolut ne praktikat e duhura per trajtimin e ushqimeve dhe ato higjeno-sanitare
- Te kete disipline to larte
- Te jete i disponueshem te punoje me kohe te plote.
- Mosha e preferuar 25-45 vjec (moshat e tjera do te konsiderohen ne baze te eksperiences)


Nese jeni te interesuar ne kete pozicion ju lutem dergoni nje email ne: er1283@gmx.com ose ne 0048 732 100 556 duke perfshire:

- Experiencen tuaj
- Kur mund te filloni pune?
- Numrin e telefonit ku mund t'ju kontaktojme
 

Airbourne

Papirus rex
Mos hum kohe me kot, se kane ardhne ne jermani(POLSKA).Pa siguracion shendetesor...qiraja 600 euro ne muaj per nje dhome dhe hale.
 
Top