Polici dhe greku...
Edhe nje tjeter...
Na kishte qene nje grek ne Arabi Saudite. Duke ecur ne autostrade me makinen e tij, e ndalon polici i trafiku per shpejtesi te madhe. I drejtohet greku arabit:
- Aman shkruaje gjoben dhe lerme te iki se kam pune.
-Jooo,-ia kthen polici- ligji ketu eshte qe kush kapet me shpejtsi te madhe denohet me buldumbuldum (nga mbrapa...). Greku i habitur por edhe ne pamundesi per ta kundershtuar bashke me policin u drejtua per ne komisariat. Kur shkuan aty ai pa se kishte edhe persona te tjere te cilet do te denoheshin ne menyra te ndryshme. (p.sh. hajduti me prerje dore etj.) Komisari mbasi firmos disa shkresa i drejtohet policit:
-Mustafa, merri dhe jepu denimin qe ju takon!
Dhe greku ne ate çact, i pershperit ne vesh Mustafa-it:
-Mustafa, se mos me ngaterrosh mua! Une jam ai i shpejtesise.
/pf/images/graemlins/laugh.gif e grek bythq.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe nje tjeter...
Na kishte qene nje grek ne Arabi Saudite. Duke ecur ne autostrade me makinen e tij, e ndalon polici i trafiku per shpejtesi te madhe. I drejtohet greku arabit:
- Aman shkruaje gjoben dhe lerme te iki se kam pune.
-Jooo,-ia kthen polici- ligji ketu eshte qe kush kapet me shpejtsi te madhe denohet me buldumbuldum (nga mbrapa...). Greku i habitur por edhe ne pamundesi per ta kundershtuar bashke me policin u drejtua per ne komisariat. Kur shkuan aty ai pa se kishte edhe persona te tjere te cilet do te denoheshin ne menyra te ndryshme. (p.sh. hajduti me prerje dore etj.) Komisari mbasi firmos disa shkresa i drejtohet policit:
-Mustafa, merri dhe jepu denimin qe ju takon!
Dhe greku ne ate çact, i pershperit ne vesh Mustafa-it:
-Mustafa, se mos me ngaterrosh mua! Une jam ai i shpejtesise.
/pf/images/graemlins/laugh.gif e grek bythq.... /pf/images/graemlins/laugh.gif