Po të isha në vend të......!

Shqiptarja

Primus registratum
Po të isha në vend të......!

Mirëmëngjes të nderuar miq!

Siç edhe e shihni, tema ka të bëjë më fantazinë tuaj,pra vetëm paramendoni që sikur të ishit në vend të dikujt apo diçkahit çfare do të bënit,si do të vepronit?!

Me respekt për të gjithë ju,
Shqiptarja
nod.gif

Odea

Primus registratum
Re: Po të isha në vend të......!

Do doja te isha ne vendin e Ernest Hemingway dhe te beja ate qe beri ai. Te udhetoja boten dhe ne te njejten kohe te shkruaja..... :wub:

Odea :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Odea, nuk eshte ndonje gje e pamundur.Une deshiroj qe te te plotesohet deshira per te udhetuar boten nje dite!

Nderkaq une do te doja te isha nje peshk i arte dhe te plotesoja deshirat me te kerkuara te njerezve!.. /pf/images/graemlins/wink.gif

shine*

Primus registratum

Meqe shqiptarja do jete pesh i art do na plotesoj neve te tjerve ato "po te isha ne vend te"... :idea:

champaign girl

Primus registratum

do te doja te isha ne vendin e dikujt qe jeton afer shpise se dropsit.....dhe ta perqafoja folt folt folt :wub: !!!!

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shine*:
[qb] Meqe shqiptarja do jete pesh i art do na plotesoj neve te tjerve ato "po te isha ne vend te"... :idea: [/qb]
Ah sikur te isha moj "shine", ne vend do ua kisha plotesuar te gjithe deshirat te gjitheve...por ia qe nuk jam..
rolleyes.gif

kingqueen.gif

Po te isha afer "shine" menjehere do isha shoqeruar me te.. /pf/images/graemlins/wink.gif

erma

Primus registratum

Une do te doja qe te shkoja njhere ne stadumin tim te enderrave,DELLE ALPI.Do te ishte nata me magjike.

hot

Hotgirl

qef do kisha te vdisja vetem per 1 dite edhe te shof cbehet

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] qef do kisha te vdisja vetem per 1 dite edhe te shof cbehet [/qb]
Te uroj apo mos te te uroj te te plotesohet deshira?!!! :cool:

Archi

Forumium praecox

Une per veten time nuk do te doja te isha nen petkun e askujt tjeter per tere jeten, por ama do te doja

te isha vetem per nje dite ne vend te:

1- Rocco Siffredi, sidomos gjate xhirimeve te "Rocco fucks Rio"

2- Willy tek "The adventure of Maya the Honeybee" dhe me fjale te zgjedhura ti thoja Mayas se cfare eshte

3- Kermit the Frog dhe t´ja ngjeshja njehere turinjve te Miss Piggy

4- Mbret i nje ishulli te Pacifikut jugor dhe ti jepje vetes titullin "Qytetar nderi" dhe lejeqendrim e pension te perjetshem

5- Guy Ritchi, per te qene me te vertete nje here "In bed with Madonna"

6- Scrooge Mcduck, qe te lahesha cdo mengjes ne flori dhe ti merrja shpirtin Donald Duck

7- Papa dhe te bekoja nje ngarkese me kondome dhe ti nisja per ne Afrike

8- Roberto Benigni dhe te thoja c´te doja dhe te mos me kritikonte njeri, por perkundrazi te merrja duartrokitje

Petroninsja

Primus registratum

Po te isha ne vend te Prometeut, kur i vodhi zjarrin Zeusit do ndricoja cdo vend me erresire ne kete bote....

Luminus

Primus registratum

Do doja te isha cdokush... sa per te pare njehere veten time nga "jashte" /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] qef do kisha te vdisja vetem per 1 dite edhe te shof cbehet [/qb]
Te uroj apo mos te te uroj te te plotesohet deshira?!!! :cool: [/qb]
hmm po qe vetem per 1 dite me uro..po qe forever lene fare se kemi kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

Do doja qe te isha une capo-ja dhe capo-ja dipendenti im qe ta mesoja se si ta organizoje punen :smash: :smash: che barba, che noia, che barba ufffffffaaa

hot

Hotgirl

na falni per injorancen na politika jashtme po kush eshte ky jamesi-byrazeri more?? :confused: