Po sikur ta rikthenit shiritin e jetes suaj...cdo benit?

Petroninsja

Primus registratum
Po sikur ta rikthenit shiritin e jetes suaj...cdo benit?

Jeta nje kenge qe luan ne nje shirit magnetofoni deri ne diten qe ne do ndahemi prej saj... Pergjate vargjeve shkruhet jeta jone, te rrethuar me emocionet dhe njerezit tane te dashur qe do na ndryshojne ne nje menyre ose tjeter... Nese e merrni jeten si nje shirit i pafund qe transmeton tingujt e jetes, tingujt e aktiviteteve tona.... nese e kthenit ate shirit mbrapa, per ta REPLAY serish jeten tuaj, cdo ndryshonit per te?
Anything, vetem dicka te vetem ose shume, cdo ndryshonit per jeten tuaj, per ta degjuar serish kengen e pa-mbaruar te quajtur jete.... te pakten jo per kete moment te vetem....
:confused:

hEEbiE_jEEbiEs

Primus registratum
Re: Po sikur ta rikthenit shiritin e jetes suaj...cdo benit?

Do ti kushtoja ,me shume kohe atij qe seshte me
me mua sot.............. :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif

inah

Primus registratum

s'do kisha ardhur kurre ketu ku jam po do rrija ne shqiperi. /pf/images/graemlins/frown.gif

hEEbiE_jEEbiEs

Primus registratum

.........Gjithashtu desha ta kisha degjuar me shume..... Tani me kane ardhe trute ca te bej..... :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy:
[qb] s'do kisha ardhur kurre ketu ku jam po do rrija ne shqiperi. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
gjithmone e kam vene re ne postimet e tua qe je shume e palumtur pikerisht ne vendin ku je. nqs nuk e ke problem a mund ta di ne cfare shteti je????
thx

Guest

Do rregulloja te gjitha gabimet qe mund te kem bere nga mosdituria apo eksperjenca
si esh ajo shprehja
te lindja dhe nje here une yhy isha bere zot sot /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

inah

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga trendy:
[qb] s'do kisha ardhur kurre ketu ku jam po do rrija ne shqiperi. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
gjithmone e kam vene re ne postimet e tua qe je shume e palumtur pikerisht ne vendin ku je. nqs nuk e ke problem a mund ta di ne cfare shteti je????
thx [/qb]
ne itali po c'rendesi ka mua me mungon shqiperia po jo se jam keq ketu ku jam po do te doja te kthehesha aty. :wave:

sonida

Primus registratum

un do riketheja shiritin dhe do e ndaloja atu kure rashe ne ne dashuri sepse do kisha deshire te rinisja edhe nje here nga fillimi :goofy: :smash:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga beraTi_gUrl:
[qb] Do ti kushtoja ,me shume kohe atij qe seshte me
me mua sot.............. :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
same thing up here /pf/images/graemlins/frown.gif
une do e kisha ndaluar ate shiritin aty ku me do qefi mua edhe do jetoja forever vetem disa minuta perpara se te ndodhte /pf/images/graemlins/frown.gif

edda

Primus registratum

1) do i behesha mike nje personi qe kam dashur shume, do ta ndihmoja ne ate periudhe te veshtire qe po kalonte dhe nuk do ta prisja raportin tone si me thike
2) do kisha vazhduar unin ne padova

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Jeta nje kenge qe luan ne nje shirit magnetofoni deri ne diten qe ne do ndahemi prej saj... Pergjate vargjeve shkruhet jeta jone, te rrethuar me emocionet dhe njerezit tane te dashur qe do na ndryshojne ne nje menyre ose tjeter... Nese e merrni jeten si nje shirit i pafund qe transmeton tingujt e jetes, tingujt e aktiviteteve tona.... nese e kthenit ate shirit mbrapa, per ta REPLAY serish jeten tuaj, cdo ndryshonit per te?
Anything, vetem dicka te vetem ose shume, cdo ndryshonit per jeten tuaj, per ta degjuar serish kengen e pa-mbaruar te quajtur jete.... te pakten jo per kete moment te vetem....
:confused: [/qb]
Vogelushe do te behej e merzitshme por me shume po te keshilloj te pish nje kafe mbasi po lexon kete dhe qetesohu. Dukesh qe ke probleme psiqike. Je delire.

Petroninsja

Primus registratum

Shadow kush te pyti ty njiher?
Apo direkte ne ofeza...
Per ceshtje psiqike as qe behet fjale se i shoh te reflektuara tek ty dhe sdo deshiroja ti shihja ne vetvete....
Gjithe te mirat Mr. Attitude

mostro

Putraku

DO FSHIJA VETEM MOMENTET E KEQIJA QE KAME KALUAR.DHE ATO MOMENTE KANE QENE TE PAKTA DHE E KANE BERE JETEN AKOMA ME INTERESANTE DHE ME ME SHUME NGJYRA.E PSE TI FSHIJME ATEHERE?DO TE ISHTE SHUME BOZE SIKUR JETA TE ISHTE NJE DET I QETE.
NJE SHKRIMTAR KA THENE "DUHET TE PUNOSH,TE LODHESH SHUME PER TE SHIJUAR PUSHIMIN"DHE ESHTE FJALE ME MEND......
/pf/images/graemlins/laugh.gif

pizza

Primus registratum

Nuk do te ndryshoja asgje me pelqen menyra se si kam jetuar dhe se si po jetoj gjithmone mundohem qe te bej gjera qe me kenaqin

Odea

Primus registratum

Kam kaq shume veprime te bera ne te kaluaren qe une regret por e dini cfare? Mendoj se ato qe kam bere me perpara, kane formuar karakterin tim te sotem dhe meqe me pelqen trajta e te mesipermit, nuk dua te ndryshoj asgje.

Well, ndoshta faktin qe nuk arrita ta mbaroj gjimnazin ne shqiperi. Ndoshta do isha me ndryshe tani....ndoshta eshte me mire qe erdha ketej...
Se di...por jam e sigurte per dicka, qe tani e tutje do mundohem te jetoj per te tashmen dhe jo te kaluaren pasi me ka ndjekur nga pas me shume sec duhet.

Odea