PO MUA DO ME JEPNI ???

olololol

Primus registratum
PO MUA DO ME JEPNI ???

Mirmroma /Mirdita/Mirmengjes varet si ju gjen .Une jam Elvisi Nga Tirana me njifni te gjithe besoj

Ose me nickun tim Legjendar BAB_LYMI /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Kam nje pune te atille me Pc qe dua s'dua kam kohe te lire dhe shpesh skam pas ku me e shty oren deri sa te mbaroje puna dhe kam hy ne chat/forume etj.
NUk i di te gjitha komandat ato me te perdorshmet i di
Kam Acces tek #ndihme por smund tju heq banin userave ndaj po e kerkoj Accesin te #shqiperia .
Nje Sop me tha nje dite duhet te folesh shume ne main tha qe ta meritosh /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif
uhauahuahauahauahauahauahauahauahuahaua sa kam fol une ska fol njeri aty po tani cdo gje me moshe pleqnia ben te veten nejse cuna&goca ne doni mire ne sdoni prape mire se qefmbetje ka kjo pune .

!kb kush e kthen ne shaka ket temen time ok. KTU VERDALLE JAM UNE PA ZHURME . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

acid

Forumium praecox
Re: PO MUA DO ME JEPNI ???

Sop , Founder te dhomes #Shqiperia: BAB_LYMI eshte rob zoti, i respektuar nga gjithe cunat me apo pa acc , nje nder ata pak qe ka qejf robi te komunikosh ne chat rooms. Une po ju flas si aop, si user , si ed. Per mendimin tim Lymi e meriton aop pa diskutim.
Lymo: vallahi kam fol sa per 2 birra. Une ne vere andej jam , dhe birrat qejf i kom /pf/images/graemlins/tonguee.gif

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Ta jap un e Vis vetem ma kerko /pf/images/graemlins/smile.gif Gjthsesi eshte nje user pa probleme floodesh banesh etj.Besoj se e meriton te marr acc dhe ke #shqiperia. Babe si gjithmon me prit mbas pune me pi birra ke universiteti

olololol

Primus registratum

* BAB_LYMIT i iken zari te gjithe me birra kto re /pf/images/graemlins/frown.gif
ishalla ka ra cmimi ne vere ose fundja te hapur Looooooool
ok un birrat ju qoftet .

Me rrofshi o djem ma zbukuruat shpirtin sonte

cufi_bardhit

Primus registratum

BAB_LYMI ma boj hallall se te kam 4 steka LM borxh ti jep vellai sa te maroi nja 2 pune.
e sa per aop une habitem pse e ke nxjer ne forum nuk po e kuptoj se te mjaftote gjys llafi me i thon njerit nga ata qe e kan ne dore edhe direkt do e kishe mare.
tani mendoj se ka per te hec tamom serveri jone qe te kemi edhe ty aop.
arsyet pertoj ti numeroj /pf/images/graemlins/laugh.gif
po te jap vetem i keshille:- ki kujdes nga ca tipa qe kan servera te tjere edhe vin te provokojne per komanda vetem me te nxjer ne forum qe te thone sa aop koti ka shqiperia.
nejse per mendimin tim sa te te vin me te pyt per na i komande qe nuk e di thuj shko gjeje ke google se aty ka shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse shpresoj tja kalosh mire edhe morsh na i nuse me pare qe te mos punosh por te rrish ke serveri jone gjith diten se i duhesh shume /pf/images/graemlins/wink.gif

ssssssss

Primus registratum

e gezofsh o Lymo ene ishalla e ma mire ate qe te dhane /pf/images/graemlins/tonguee.gif
SiEnCe

Ali_DemsI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po i dhate aop lymit, nuk do e kapi me boti kur te shkruaje 23423623642634 rreshta per 3 sekonda... gjykoni vete /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Lymi rob zoti, ideal per aop.

2 Pepsi Twist mu lymo...ne vere do jem dhe une.

[/ QUOTE ]

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Lymo ta gezosh aop /pf/images/graemlins/smile.gif Po ce do qe tani sme jep dot kick ban se e kam lene chatin dhe kur futem ti sme njef se me ca nick jam /pf/images/graemlins/smile.gif pra Kick Ban ska per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif Shkuli floket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Lymo Konjakun ku e ke se e lashe Amiten per ty lale /pf/images/graemlins/smile.gif Dhe te fala Leopardit

THUG-LIFE

Primus registratum

/me qesh dhe vazhdon te qeshe deri ne fund /pf/images/graemlins/tonguee.gif
BAB_LYMI e more opin eeeeeeeeeeeeeeee?
e meritoje ti se je cun trendy me u bo pjese e stafit dhe te shkon ty opi si peacemaker qe je /pf/images/graemlins/wink.gif
hajt i pafsh hajrin dhe po te kujtoj ca rregulla shoqerie se noshta i ke anashkalu .kur njifet shoku
e para nje shok njifet kur bje ne leke e dyta kur ze dashnoredhe etreta me rendesishmja kur fillo bo karriere /pf/images/graemlins/tonguee.gif
kete te funit maje men se asgje nuk zgjat pergjithmone shoqeria po /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Timi

Valoris scriptorum

Drejtesia u be:). Bab lymi mori Aop. Tema mbyllet e Bab lymi te paguaj te gjith kta borxhe ndryshe i hiqet perseri accesi /pf/images/graemlins/tonguee.gif.