uote="Brilliant, post: 1000826, member: 13411"]Mer fasulet hidhi ne tenxhere presion , mbushe me uje dhe veri te ziejn sa te pijn ujne ose te marin valen e pare , gri qepen mer nje tigan me vaj,skuq qepen bashk me salcen e kuqe dhe hudhja fasules , po ke ndonje spec hudhe te fasulja se e mire behet apo ndonje erze tjeter,mos haro ti hellesh kripe .mbylle tenxheren dhe lere te ziejn per qef me von kontroholle vete sa te ziera i do

dhe te Befte mire

[/quote]
Aj Ajstomakuuuuu....-.-
Grosha gatuhet:
hidhet n tenxhere me uje tevaket
lihet rreth 3ore n vlim
hidhet mish i thate ose i njome me kocke
qepet miksohen
vaj ulliri
kripe
spec i kuq pluhur
rozmarin
pak gjalp
salce domate e koncentruar
pasi te jete zier mire dhe lengu te jete trashuar,hdheni ne nje tave te thelle dhe ne te shtoni sipas deshires sallam ose salcice,vendoseni ne furre n temperature 200grade per 20min dheGrosha eshte gati!kjo recete gatuhet ne familje origjine podgoriqane nshkoder dhe natyrisht n mal te zi.