sweetangel86
Forumium maestatis
dhe per tashti mbarrova turnin e punes po na pret plazhi
patai nga ora 23.3o prap puna
...
oj oj oj

oj oj oj
Me mir puna sesa shkolla.dhe per tashti mbarrova turnin e punes po na pret plazhipatai nga ora 23.3o prap puna
...
oj oj oj
Ndoshta dhe nuk eshte kjo logjike,ama me mir me te vertet te punosh diku sesa te vazhdoje shkollen,une per vete kam shum qejf sa me pare ta mbaroj shkollen e mesme dhe fakultetin,dhe te behem ndonje parlamentare qe te punoj.Per mua me mire eshte keshtuahahahah !!!
good logic![]()
Kurse une me mire te mesoj sesa te bej ndonje pune stresueseNdoshta dhe nuk eshte kjo logjike,ama me mir me te vertet te punosh diku sesa te vazhdoje shkollen,une per vete kam shum qejf sa me pare ta mbaroj shkollen e mesme dhe fakultetin,dhe te behem ndonje parlamentare qe te punoj.Per mua me mire eshte keshtu![]()
Degjo o Megg,une e pata fjalen ta mbaroj sa me shpejt shkollen te behem diqka dhe te filloj te punoj ne ate profesion qe kam zgjedhur,dhe ne ate qe kam mbaruar shkollen per ate profesion,un te thash qe per mua sa me shpejt ta mbaroj kete shkollen te behem diqka si p.sh.Deputete dhe te filloj te punoj vetem rreth ketij profesioni qe e kam zgjedhur.Kurse une me mire te mesoj sesa te bej ndonje pune stresuese![]()
AHHhah sigurisht , po kur te fillosh te KUPTOSH sa stresuese eshte puna , do duash te rikthehesh ne shkolleDegjo o Megg,une e pata fjalen ta mbaroj sa me shpejt shkollen te behem diqka dhe te filloj te punoj ne ate profesion qe kam zgjedhur,dhe ne ate qe kam mbaruar shkollen per ate profesion,un te thash qe per mua sa me shpejt ta mbaroj kete shkollen te behem diqka si p.sh.Deputete dhe te filloj te punoj vetem rreth ketij profesioni qe e kam zgjedhur.
Une sa me shpejt ta mbaroj shkollen,sepse dua te vdes duke mesuar,dhe asgje,keshtu me mire kur punon ne profesionin qe ke zgjedhur lodhesh lodhesh ama ai vlen,nese keshtu meson meson por asgje.
Keshtu me thone te gjithe,por nuk e di mua perse me eshte ngulitur ne koke kjo,nuk e di perse dhe mezi e pres diten kur te perfundoj fakultetin dhe te filloj diten e pare ne pune me deshiren time,ne profesionin qe kam zgjedhur.AHHhah sigurisht , po kur te fillosh te KUPTOSH sa stresuese eshte puna , do duash te rikthehesh ne shkolle![]()