Playboy ne Shqiperi!

regele

Forumium maestatis
Playboy ne Shqiperi!

Pashe nje emision mbi revisten Playboy dhe po mendoja kur do vije dita qe kjo reviste te botohet ne Shqiperi! A mendoni se do kete femra shqiptare (te pakten 1 ne muaj) qe te zhvishen per faqet e kesaj reviste? A mendoni se Playboy do te arrije te botohet ne Shqiperi dhe pse?

@d@

Primus registratum
Re: Playboy ne Shqiperi!

Po s'ka nevoje te botohet Playboy ne Shqiperi. Ti Playboy-in e ke kudo te pranishem.

A do botohet? Si ka vajt mendja ndonjerit ,se po ti kishte shkuar ohua ne vend e kishte be.

Sa per femrat , ka aq shume sa ma merr mendja do zihen prej flokesh kush e kush te dali me pare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

E pse jo...femrat shqiptare dalin te zhveshura dite per dite ne rruge, ne pune , ne kafe..neper show te ndryshem, neper revista si Klani &Spekter pse mos te zhvishen per Playboy qe mund ti paguaj 100 here me mire edhe kjo pagese do ti lejoje te fitojne buken e gojes vet dhe jo duke bredhur pas burrave te martuar qe kane vene pak leke apo edhe individeve qe sipas ligjit kualifikohen si kriminel, kurse ne Shqiperi te shkathet, ...dhe do tu japi nji pushim nga lodhja e pispillosjes kot me kot, por do ken nji qellim te caktuar dhe vend te caktuar per kete pispillosje.

Artemis

Primus registratum

He ca do ishte nji ngjarje e madhe! Do te harronim gjith te zezat e politikes e standardit! Do harronim gjithcka... Hurraaa per PlayBoy dhe shqipetaren e pare NUDO!!!

Artemis

Primus registratum

Nen Hijen e kesaj ngjarjeje do kalonte edhe Nano ne mandat te ri! :rockband:

Isabelle

Valoris scriptorum

Ishalla lejojne dhe nga dispora thuaaaaaaaj /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

mostro

Putraku

jojojo diaspora u ka djeg kot!!sepse moren te gjithe rrugen per jashte shtetit per te pozu per playboy e huj..tash kina dhe na te tonin,dhe cikat tona qy i kina si bash ato mushkat e bukra, kane me pozu e me na e ndrit nji ate rivist..

Florus

Forumium maestatis

Mor po qe do dali playboy ne Shqiperi kjo as qe diskutohet po a do dali playwoman thuaj :devil:

Florus

Forumium maestatis

jo mi po desha me dal edhe un te kopertinat tja hiqja trunin vajzave si dolores p.sh :mad:

Artemis

Primus registratum

:lol: Flobo me pare do vdishesh se te biesh ne shpine e?!

/pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

nuk me duket si teme me materjal social, ose me sakte rrjedha e muhabetit ka per te qene ajo jo-serioze. nuk do trajtohet ne prizem socjal kam pershtypjen. po e spostoj tek Koktejl Diskutimesh.
per çdo ankese autori i temes mund te me lajmeroje.

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Artemisa:
[qb] :lol: Flobo me pare do vdishesh se te biesh ne shpine e?!

/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po mendoja te beja ca foto nudo-artistike :devil:
ka edhe bukuri mashkullore vajza po aq e mendoni ju dhe aq thoni :sleep:

assassino26

Primus registratum

Kshu ne pamje te pare duket sikur femrat vdesin te xhvishen per playboyn por jam i sigurte se po tja vesh oferten perballe te pakten forumistet qe na folen me siper sdo e benin ate prove...
Nejse,jam i mendimit qe s'ka ndonje gje te keqe te xhvishen edhe shqiptaret per playboyn edhe per Maxin e ku ta di une.E keqja eshte e mentalitetit qe na shoqeron.Ato do quheshin menjehere kurva e do dilnin lloj lloj historishe per to.
Per mua te xhvishen edhe te mos vishen me fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Ntsq! Une them qe le te zhvishen po te duan, por edhe te vishen! Vjen dimri dhe na ftohen...pastaj ju e dini c'bejne njerzit kur ftohen... /pf/images/graemlins/smile.gif

Erion Kotti

Primus registratum

Nejse,jam i mendimit qe s'ka ndonje gje te keqe te xhvishen edhe shqiptaret per playboyn edhe per Maxin e ku ta di une.E keqja eshte e mentalitetit qe na shoqeron.Ato do quheshin menjehere kurva e do dilnin lloj lloj historishe per to.
Per mua te xhvishen edhe te mos vishen me fare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]
Më fal vlla nqs ato zhvishen për 5 lek ose pretendojnë për atë lloj "karjere"(sipas mendjes së tyre)edhe për mendimin tim nuk do kenë kurrë një lidhje serjoze atëherë çfar lloj "epiteti" tjetër mund ti gjejm (veç se kurva) se spo më vjen ndër mend...... :rolleyes:

Buburreci

Primus registratum

Ajo motra e Inis Gjonit e botoi foton e saj nudo pa leke se mos e shihte me te vertet Playboy dhe mos qiste ndonje lek.
Sikurse e shihni ka plot qe zhvishen edhe pa lek jo me lek qe kush e di sa do jete rradha e Playboy nuk ka nevoje per kaq shume K. si i thone femra njekohesisht se corienohet .
Hajt hajt se cudia me e madhe 3 dite zgjat sidomos ne Shqiperi.

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Buburreci:
[qb] Ajo motra e Inis Gjonit e botoi foton e saj nudo pa leke se mos e shihte me te vertet Playboy dhe mos qiste ndonje lek.
Sikurse e shihni ka plot qe zhvishen edhe pa lek jo me lek qe kush e di sa do jete rradha e Playboy nuk ka nevoje per kaq shume K. si i thone femra njekohesisht se corienohet .
Hajt hajt se cudia me e madhe 3 dite zgjat sidomos ne Shqiperi. [/qb]
Mire e ke. Po a e njeh ti se kush motra e Inisit apo vete Inisi?
Ato jane femra qe nuk kane respekt per vetveten.